Skocz do zawartości

Pogaduchy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

Hej witamy w Naszym gronie 🙂 ech ja juz teraz mam nieprzespane nocki wiec chyba mnie juz nic nie zdziwi...
No ja wlasnie tez sie o nia martwie 😞 😞 😞 jak sie tylko pojawi poprosimy o nr tel albo cos to zawsze w razie czego mozna zadzwonic i zapytac...Juz tak myslalam ze moze urodzila albo cos...jejkus szkoda ze nie mamy innego kontaktu z nia bo na gg jej nie ma tez 😞

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No cos jej nie widac 😞 ciekawe co sie z nia dzieje...Zeby ona wiedziala jaka my akcje poszukiwawcza zorganizowalysmy hehe :P
Hmmm moze rzeczywiscie cos z kompem i nie ma jak sie odezwac no coz nic innego Nam nie pozostaje jak czekanie 😞

Hmmm juz sama nie wiem 😞 ale myslisz zeby nam nie napisala ze wyjezdza gdzies i odezwie sie jak wroci??? tym bardziej ze zawsze jak ktoras z nas nie pojawiala sie zbyt dlugo to sie martwilysmy...ech juz sama nie wiem. Mysle ze juz nic nie zrobimy...No chyba ze ja jeszcze raz zadzwonie do tego pana i zapytam czy ta Madzia w ciazy jest :P hehe

Ja nie robie takich slodkich 🙂 bo daje tylko mak migdaly i orzechy zmieszane z miodem, a niektorzy robia kutie czy jak to tam sie zwie ja akurat tego nie lubie ale za makielkami bym sie wsciekla 🤪
no Ty masz termin na 14 ja na 24 ja mam jeszcze 133dni wiec u Ciebie powinno byc 123 a nie 124...ech te suwaczki sa zamotane 😉

• 2 tygodnie później...
Hej Ami no tez sie o nia martwimy 😞 nawet zadzwonilysmy do kilku panstwa P. zeby zapytac o nia ale wszystkie nr tel podane w tp sa nie byly trafne. na gg tez jej nie ma na NK tez jej nie ma 😞
ech moze poprostu nie ma neta albo cos...
Czekamy na nia cierpliwie i na Mikolajka rowniez 🙂