Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
cześć mamuśki,
u was też taka cudna dupiasta pogoda? kiedy przestanie padać i zrobi się ciepło? ja na 15 do lekarza, ciekawe czy znów jakiś opiernicz zbiorę 🥴
buuu forum nam pada 😞 jedyne aktywne to ostatnio Ania i Aga, Asia też się czasem zaplącze ale Dagę i Karine wcięło o Eli i Krysi nie wspomnę 🤢

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Czesc dziewczyny 🙂 Wrocilam i stesknilam sie za Wami 😁

Ja wlasnie wstalam i Mis razem ze mna 🙂 Jak mam wrzucic filmik zeby Wam pokaac>
Daga ja tez msze zmienic cumle bo biedulka az sie poci przy jedzeniu 🙂 Kupilam 2 browna ale mamja za duzy przeplyw i samym mlekiem sie dlawi a zageszczone znowu nie chce leciec.

Ela na Nk wrocila ale do nas uz nie zaglada 😞

Hej dziewczynki u nas nocka średnia, obudziła się dodatkowo o 3 i marudziła, ale daliśmy rade.

Pogoda fatalna i już mam mega doła a zaraz będę agresywna dla otoczenia 😜 😜 😜 😜

Karian Daga my już dawno jemy na 2 zastanawiam się czy nie kupić 3, zwłaszcza Ty Karina bo przecież dajesz jej zagęszczone.

Ani powodzenia u lekarza.

Ania jak Szymonek??

jak na tyle ma ochote to niech je. Na puszce bebilonu jest napisane ze powinno byc 5 karmien po 180. To i tak nie je za kazdy razem tyle. Rano zje tylke i na noc a tak to po 100-140
A czemu pytasz Daga?

Dobrze napisalam. Na nutramigenie tez jest tak napisane. W 5 ms powinna zgadac z 210 wody. Ja i tak jej tak nie karmie bo mi ze 150 ml wody wychodzi 170-180, roznie, a powinna dostawac ze 180 wody czyli ok 200-210 mleka.

Moja przedwczoraj ważyła 4800 g zobaczymy czy lekarka dziś to potwierdzi.
Moja je od 3 dni z powrotem po 130 ml, ale jadła już po 170 ml czyli 150 wody i jak chce jeść to jej daje, moja je 6 razy na dobę czyli wychodzi ok 800 ml bo na noc zjada więcej.
A ostatnie dni zjadała nawet po 850 ml tak że Daga chyba nie masz się co o Kacpra martwić on naprawdę nie je dużo 😆 😆 😆 😆
Ja się zbieram do lekarza a Adrian ma dziś dyżur przy Amelii tzn teraz jak się ubieram, muszę jechać wcześniej bo jeszcze mam parę spraw do załatwienia 🙂