Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ania ja kupowałam już wyprawkę, za każdym razem coś, meble przyjechały w połowie listopada tak że dosyć wcześnie, chusteczki kosmetyki kupowałam jak była okazja bo tego idzie na tony.
Co do ubrań to miałam ciążowe bo pamiętacie jak wyglądałam 😁 😁 😁 😁
Teraz spakowałam cały worek i zwiozłam kuzynce, odkupili też od nas wózek 🙂

No i jak się Wam Amelka z zupką podobała??
Oczywiście jak skończyłam był płacz żeby jeszcze 🙂 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ani pewnie że tak 🙂
Po za tym a propos ubrań, po co Ci ciążowe jak Ty laska jesteś, ja już brzuch przed sobą toczyłam w tym tygodniu co Ty jesteś heheheh.
Co do chusteczek, docenisz że one kupowały, my kupowaliśmy za każdym razem kiedy trafiała się promocja idzie tego na tony, Amelia ma 3 miesiące a po tamtych chusteczkach śladu nie ma a jak nie ma promocji to 1 paczka po 7-8 zł a w promocji po 3-4 zł wychodziło

• Mamusia
Aguś ja nie mówie, że źle ale jak dziecko będzie miało uczulenie to co zrobie z tymi chusteczkami? To samo z pampersami jak zaczną odparzać to co wtedy? Wiem, że idzie na tony tego ale ja zaczynam dopiero 6 miesiąc więc jeszcze dużo czasu...a co do ubrań to nie bardzo się mieszczę w spodnie swoje już i muszę w ciążówkach, bo kupiłam jakiś czas temu ale leżały, a nie widzę sensu kupowania spodni na miesiąc czy dwa...a poza tym pasowałoby iść na egzaminy jak człowiek 😉
a właśnie Aga masz te ciuszki po Amelce czy już poszły w świat?

Ani nie śmiałabym hehehe.
Twój brzuch jest ogromny 😁 😁 😁 😁
I tak nie będziesz wiedziała czy coś uczuli, my kupowaliśmy różne a dopiero tak naprawdę przekonasz się jak uczuli.
Ja np nie kupowałam chusteczkę jonson &jonson bo Adriana uczulały i co??
i okazało się że to najlepsze chusteczki, są mięciutki milutkie, nie są sztywne i nie są takie zimne 🙂

Tak że trzeba próbować.
Pieluszki też kkup sobie na początek 1 małą paczkę, bo jak urodzisz duże dziecko to nie zdążysz dużej zużyć a zawsze można dokupić 🙂

A co do ciuszków to one nie pójdą w świat przynajmniej na razie, póki co trzymam dla kuzynki, miałam wózek do sprzedania ale już sprzedałam więc na razie nie mam 🙂

ani następnym razem się schlejemy ehhhe.
W ogóle musimy się umówić na miasto na wódeczkę wszystkie :0
Zostawimy dzieciaczki z tatusiami a same pójdziemy na jakieś piwko albo wódeczke co Wy na to??

Witam 🙂 Znowu odezwał sie alkoholizm na forum 😁

No przykro mi dziewczyny ale na wodke to nie ze mna... Nie nawidze wodki. Takie obrzydzenie... Zreszta nie bez powodu. Jedynie piwko.

Asiu jak po wczorajszym swietowaniu? Ja juz nie spi a Dzidź spi. Juz niedlugo chrzest musze kupic sukienke dla małej 🙂 🙂 Dzis moze sie wybiore do kolezanki na Kazimierz i odwiedze moje liceum ale to nic pewnego. Ani a Ty kiedy maz zajecia? Mialas wpasc na kawe 😁 😁

Jak Wam dzieciaczki spaly? Dzis mi przyjda zaproszenia juz nie moge sie doczekac!!

• Mamusia
Dzień dobry,
my też już jesteśmy 🙂 nocka w miarę, Paulinka dała nam poświętować 🙂
teraz już od 7 nie śpi i zaczyna marudzić, może uśnie to ja chętnie się z nią zdrzemnę bo wyspana to ja dziś nie jestem.
pogoda póki co super więc spacerek musi być 🙂

Daga super że z Kacperkiem wszystko dobrze 🙂
my jutro mamy szczepenie to się dowiem ile waży moje maleństwo 🙂