Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aguś Ty mnie nie kuś bo przyjadę, i patrz znowu ktos zabrał :P ale musisz wytrzymać jeszcze 72 min. Asiula piąknie macie brawko - tylko teraz musisz jej bardzo pilnować, mój w ciągu 5 min potrafił przebyć "turlając się" całe łóżko 🙂

Hej dziewczynki :0
Wróciłam już dawno ale od razu na kąpiel.
A więc tak ( nie zaczyna się zdania od A hihiih) mam uszkodzone kolano, tzn łękotkę oraz jakąś chrząstkę, mam ograniczyć wysiłek tej nogi. Tzn nie mogę kucać , klękać, chodzić po schodach oraz jeździć dużo samochodem. Mam lekarstwa oraz jakiś taki spray. Mam też zabiegi ale to idę załatwiać od poniedziałku.
A jaki pan doktor..... miazga, wchodzę a gość się mnie pyta" Co się stało" a ja do niego " a więc tak panie doktorze, w zeszłym tygodniu poszłam na fitness...." a gość mi wchodzi w zdanie i mówi " a to miło ale zupełnie niepotrzebnie..." czujecie, to był początek, chyba będę do niego chodzić 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Ania przecież kurde nie robiłam zdjęcia lekarzowi, chyba że chodzi ci o zdjęcie mojego kolana to przepraszam, a lekarz młody hmmm tak po 30 tce 🙂
śmieszny ale bardzo miły 🙂
Ania nadrabiaj z oklaskami

• Mamusia
Auś a nie mogłaś tak chociaz komórką cyknąć?? 😁 co do oklasku to jeszcze 75 min musisz poczekać i znów będę cię oklepywać :P - ja też chcę brawko 😉 :P:P:P Ani co się przejmujesz - jesteś w połowie i masz 3 kg, czyli raczej dużo Ci nie przybędzie, ja do 37 tyg przybrałam piękne okrągłe 22kg 🙂

skąd Ci wytrzasnę 😲 😲 placka po węgiersku 😲 😲 😲

Dałam ci oklaska

ani ja też 20 kg do 37 to nie panikuj, a ja do tego ćwiczyć nie mogę bo wiecie , kolano... no i muszę teraz chodzić często do pana doktora 😁 😁 😁 😁 😁

hihihi, ale byłby cyrk 🙂
przyjedź zrobię ci z tej pieczeniu gulasz placki jutro usmażę , podam ze śmietaną i węgierski jak znalazł hihi