Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczyny, bardzo proszę o pomoc.
Prawdopodobnie będę musiała rodzić w Koperniku (cukrzyca ciążowa). Czy poród rodzinny jest tam możliwy i jeśli tak to czy trzeba za niego płacić? Boję się tego szpitala i chcę, żeby mąż był ze mną 🙂 Jeśli macie jakieś opinie o tym szpitalu to proszę napiszcie.

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam Was 🙂 🙂

co do Kopernika... ja mialam porod rodzinny (z kolezanka) ale sa tylko 2 sale wic nie wiadomo czy Ci sie uda. Jesli chcesz wiedziec jak jest naprawde to fatalnie. Fakt, przy porodzie opieke mialam rewelacyjną ale po gorzej... 8 dziewczyn na sali i 9 dzieci tragedia, polozne bardzo nie mile.

Moja Paulinka tez ma ale niewiele. Ponoc mozne posmarowac naparem z rumianku ale moze byc gorzej bo rumianek uczula wiec odradzam 🙂

Asiu moze Ty iwesz gdzie sie wszystkie podziewaja?

• Mamusia
haj matki ja wróciłam z tesco 🙂
jestem zadowolona kupiłam body z długim rękawem 3sztuki na 0-3 i 3-6, śpiochy też na 0-3, 3-6 skarpetki 5par do 6msc, śpiworek do 6 msc, ręczniczek 🙂 szwagierce chusteczki pampersa 6x72sztuki za 25zł 🙂

• Mamusia
O rumianku właśnie słyszałam ale boję się bo też wiem że uczula....taka biedniutka jest aż mi jej szkoda 😞

Aniu gratuluję zakuów 🙂 🙂 🙂

Karinka, z tego co pamiętam to Aga wybierała się w poniedziałek do Ani po warzywka dla Amelki 🙂 a Daga to nie wiem gdzie jest 😞 o Krysi to już nie wspomnę bo chyba całkiem o nas zapomniała 😞

Nie tam za nic sie nie placi i do szpitala tez nie potrzebujesz nic dla dziecka, tylko dla siebie. Znieczulenie tez za darmo 😁 aczkolwiek ja go nie chcialam.

Daga do dentysty!!!! 😁

Ani ja mialam tak mniej wiecej po 4 sztuki i moge powiedziec ze wystarczy: reczniki amm 3.

Tymbardziej ze takie dziecko szybko rosnie 🙂 Moja Paulinka juz sie nie miesci w wiekszosc ciuszkow na 62. Ale z ta rozmiarowka jest tez roznie 🙂 🙂

Hej jestem, byłam cały dzień u Ani a potem miałam problem z brzuszkiem, coś gorzej chyba teraz chodzi 🙂
Ani super że zakupy się udały, ja nie doradzę bo moja miała kopiatą szafę ubranek i żeby było śmieszniej to we wszystkim chodzi 🙂
W środę wybiorę się na zakupy do tesco 🙂