Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej. My dopiero dotarłyśmy do domu....

Wyniki dzis dobre ale usg wykazuje jakas infekcje wiec leczymy sie antybiotykiem przez 10 dni ale na szczescie w domu to jest najwazniejsze. W
Ma dostawac kaszke kukurydzina. Aga napisz mi prosze jak Amelii podajesz kaszke, do mleka? Ile razy dziennie.

Aga czy Amelii nie przeszkadza w wozku to ze nie widzi Ciebie? Bo ja sie boje ze mi zrobi afere Paulinka jak ja wloze do spacerowki i nie bedzie mnie widziala.

Jak spotkanie?

• Mamusia
Hej 🙂
Ja w domku byłam przed 14,a o 14.30 Nikusia zasnęła i spała do teraz taka była zmeczona.
Asia,Aga,Ania,Ani bardzo miło mi było was poznać 🙂tylko pod koniec Nikola za bardzo się złościła(troche delikatnie powiedziane) no i mnie to wiele nerwów kosztowało,a tak to było super
aha dziewczynki ja na początku to przewaznie zawsze tak mało mówie tym się nie przejmujcie rozkręcę sie z czasem 🙂

Wiodze ze spotkanie sie udalo 🙂 ciesze sie 🙂
My dzis meczacy dzien... rano mocz, potem lekarz, badanie krwi, pozniej usg. Dramat 😞

Ale kupilismy dzis wozek i nie jestem udupiona w domu jak zostaje sama 🙂 to jest WIELKI PLUS 😁

Asia udał sie wyjazd?

Ja też się melduję, miałam gościa więc nie mogłam wcześniej 🙂
Uważam ze spotkanie baaaaardzo owocne 🙂
Gosia nie przejmuj się będziesz miała okazję się wykazać choć nas ciężko przegadać więc postaraj się 😁 😁 😁 😁
A Nikola no cóż wspaniała dziewczynka śliczna a przy okazji pierwsze lody z karmieniem przełamane i oczywiście z Asią przypiszemy sobie chwałę hihihi 😁 😁 😁 😁
Zgodnie z umową w przyszłym tygodniu u mnie 🙂
Karina w razie czego dogadaj się z Anią to Cię weźmie 🙂

Jeszcze raz dziewczynki dziękuję za przemiły dzień

• Mamusia
Karinka, wyjazd się udał, było super 🙂 i bardzo wypoczeliśmy 🙂
Skoro masz już nowy wózek to miejmy nadzieję że na następne spotkanie to już dotrzesz.

Aguś ten pałąk do wózka co masz to jest ten http://www.allegro.pl/item1056965631_palak_do_wozka_lozeczka_fotelika_5_wzorow.html bo bardzo mi się podobał i myślę nad zakupem. No i obowiązkowo kupuję parasolkę bo upały teraz straszne. I kupiłam ten spray przeciw komarom bo skuteczny a tego dziadostwa teraz pełno.

Gosia już my Cię rozkręcimy 🙂 🙂 🙂

A ja miałam dłuuuugą podróż bo najpierw wsiadłam do tramwaju i zapomniałam o tym że należy posiadać coś takiego jak bilet 🙂 a w portfelu miałam tylko 100 zł i nie bardzo miałam jak kupić więc wysiadłam. A potem zamiast do 8 wsiadłam do 6 i jechałam zadowolona 😁 😁 😁 chyba słońce mi za bardzo przygrzało 🙂

Asia to ten sam a parasolkę kupiłam taką
http://www.allegro.pl/item1066751114_parasolka_przeciwsloneczna_do_wozka_anty_uv.html

Karina z wózka my jesteśmy baaaardzo zadowolone, Amelia również cały świat ogląda 🙂

Mis tez juz spi. Dzis juz poszlo lepiej z antybiotykiem na szczescie...

Padła dzis po kapaniu w moment z tym ze od 13 nie spala a od 6 rano spala moze poltorej godziny.

Jutro jade z papierami do koscila do chrztu wiec wyprobujemy wozek 🙂

• Mamusia
Nikola tez juz wykąpana,już mi prawie zasypiała,ale przyszedł mąż z pracy,a że to jest córusia tatusia to tylko jak go usłyszała to mogłam juz zapomnieć o tym,że zaśnie 🙂 teraz tylko słychać krzyki i piski 🙂
Wasze dzieciaczki są cudowne śliczne każde bez wyjatku 🙂
No ja jeszcze nie wiem co do przyszłego tygodnia bo mój mąż różnie pracuje i jak będzie miał wolne to będziemy musiały z nim zostac bo on sie by zatęsknił za Nikusią, JAK BĘDZIE W PRACY TO BEZ PROBLEMU NO ALE WTEDY BYŚMY MUSIAŁY AUTOBUSEM SIĘ PRZYWLEC 🙂

• Mamusia
haj mamuśki,
mi chyba poszło do przodu zobaczę za tydzień wyniki 🤪
a tak na dobrą sprawę to strasznie żałuję, że musiałam się zebrać...a w drodze na tramwaj kupiłam japonki tychko zapomniałam o parasolce dla Agi...ale cóż zawsze jest allegro 😉 będę szukać 😘

http://www.allegro.pl/item1058373843_kremowy_parasol_parasolka_retro_slub_krakow.html
taką miała ta dziewczyna 🙂 matko jakie są drogie to ja chce w takim razie zabawkową za 5 zł 🙂