Skocz do zawartości

Mamusie z Krakowa i okloic!! | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• asiula83

1894

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja zaraz robię swoje ukochane winko, Amelia dziś trochę marudziła chyba z gorąca,m włączyłam wiatraczek trochę pomogło 🙂 🙂 🙂
A co z Dagą, cały dzień się nie odezwała...

• Mamusia
Dzień dobry
Ale piekną noc mieliśmy, po kąpaniu o 18 Szymon zasnoł w swoim łóżeczku i spał do północy 🤪Więc wielki sukces - potem niedobra matka go obudziła bo stwierdziła że powiniec coś zjeść, więc zjadł i po 10 min znów spał, aż do piątej. A teraz nakarmiony i przewinięty nie daję spać tacie 😁 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Jak to dobrze wiedzieć że ktoś jeszcze nie śpi 🙂 Paulinka dała mi pospać AŻ do 5.30 także spory sukces 🙂
Rafał już pojechał, wróci wieczorem 😞 więc zaczął mi się samotny dzień.
Jestem tak pogryziona że masakra, na jednej nodze mam 27 ugryzień - specjalnie policzyłam 😉

Aniu, super że Szymonek dał Ci pospać 🙂 oby tak dalej 🙂

Miłego dnia

Witam 🙂 Ania faktycznie nie dogodzi babom, upal zle deszcze zle 😁 😁 Szymon ładni śpi 🙂

Ja bylam wczoraj u ksiedza i sie jeszcze z nim poklocilam. W piatek znow tam musze jechac 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

Asia wozek mam taki http://www.90n.pl/sklep/product/p/169/baby,design,sprint.html

Agus nie kupilam go u tego pana co mi mowil o tej Czestochowie 🙂 ja do niego dzwonilam bo szukalam po sklepach tego coletto ale nigdzie nie bylo wiec na Starowislnej kupilam tego Sprinta 🙂
Ale spisał sie swietnie 🙂Mala zadowolona i ja tez 🙂 Nawet Julii mojej siostry sie podobał 😁 😁

Co dzis robic w tak piekny dzien...

Cześć dziewczynki 🙂
Pogoda piękna ledwo żyjemy hahahah,
Która pytała kiedy się zmieni bo w poniedziałek na 16 stopni, tak że delektujcie się upałem 🙂
U nas nocka dobra choć dziecku się pomyliło i obudziła się o 4 ale zjadła i poszła spać dalej 🙂
Dziś nie wychodzimy z domu aż do 16 co najmniej