Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny!!
Chyba zwariowałyście! Mam 30 stron do przeczytania! Ale to dopiero jutro, dopiero weszłam do domu i padam na twarz, byłam całą nd u rodziców bo mój brat z rodziną przyjechał i swoim synkiem cudownym, którego nie wypuszczałam z rąk, słodziak mój.

Jutro postaram się wszystko przeczytać, żeby być na bieżąco 🙂
Miłej nocki życzę, dobranoc.

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dziewczyny.
Ode mnie właśnie wyszła siostra, ma synka 2 latka, ogólnie to dziecko anioł,
tylko mu się bieganie włączyło i non stop biega, a my za nim, żeby w coś nie uderzył 😁
Co do walentynkowego obiadku to oczywiście przesadziłam,
była ulubiona kwaśnica, i placki z mięskiem i sosem pieczarkowym,
placki jadłam pierwszy raz i szczerze to więcej ich nie zamówię
i jak już byłam pewna, że nic więcej nie zmieszczę, to jednak zmieściła się szarlotka na ciepło z lodami i bitą śmietaną 😁 😁 😁
No a tak w ogóle to jechała tam kompletnie bez apetytu 😁

• Mamusia
Hey ja tez juz w domu jestem wrocilsmy od tesciow. W koncu w cieplym domku jestesmy bo u nich to zawsze tak zimno a ja uwielbiam cieplo. Bylismy na tej imprezie u przyjaciela meza nic nie wiedzial ze bedzie mial urodziny i jak wszedl to wszyscy siedzielismy w pokoju tak sie chlopak ucieszyl ze slowa nie mogl powiedziec.

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂
Ja przez weekend byłam w szkole 😞 a jak dzisiaj weszłam na forum to szok 🤪 tyle zaległości 🙂
Może jutro uda mi się to wszystko do końca ogarnąć :P
A propo imion to widzę że dużej liczbie z nas podoba się imię Lenka dla córeczki 🙂

• Mamusia
I tak bylam na pogotowiue wczoraj klucie z lewej str tak jak jajnik i jak szlam to sie rozchodzilo na srodeki na prawo , zrobili testy krwi ,moczu,wylezalam sie tam 3 godz masakra i powiedzieli ze serduszkomaluszka bije wiec moge isc do domu bo czasem tak boli - co za barany mowie wam!!!! mam dosc tej anglii.

nie poszlam do pracy bo mam klucie z prawej szok , szczegolnie jak chodze , ide do lekarza dzis musze ich katowac bo inaczej nic nie uzyskam.

a z dobrych wiadomosci dziewczyny w sobote jak wyjechalismy od ginekologa poczulam mojego synka pierwszy raz!!! narazie troszke ale co za uczucie!!! nic wspanialszego!!!
ok bede pozniej.

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
witam mamusie 🙂
ja z mężem już pogodzona, przyszedł i przeprosił 🙂
co do zdjęć to mogę założyć osobny wątek na nasze zdjęcia i tam napisać jak je wstawić ale to potem jak znajdę chwilkę wolnego 🙂

to super!!! oklask dla niego 🙂 i dla ciebie a co 🙂

• Mamusia
monikas28 napisał(a):
I tak bylam na pogotowiue wczoraj klucie z lewej str tak jak jajnik i jak szlam to sie rozchodzilo na srodeki na prawo , zrobili testy krwi ,moczu,wylezalam sie tam 3 godz masakra i powiedzieli ze serduszkomaluszka bije wiec moge isc do domu bo czasem tak boli - co za barany mowie wam!!!! mam dosc tej anglii.

nie poszlam do pracy bo mam klucie z prawej szok , szczegolnie jak chodze , ide do lekarza dzis musze ich katowac bo inaczej nic nie uzyskam.

a z dobrych wiadomosci dziewczyny w sobote jak wyjechalismy od ginekologa poczulam mojego synka pierwszy raz!!! narazie troszke ale co za uczucie!!! nic wspanialszego!!!
ok bede pozniej.
fajnie że poczułaś już ruchy 🙂oklask dla was 🙂

• Mamusia
hej hej 🙂
Kasiulek jesteś cudowna 😁 oczywiście oklask 🙂 może sie dziś zmobilizuję i powstawiam jakieś zdjęcia i znajdę coś do avatarka 🙂
W krakowie ciągle smog więc siedze w domku.. 😠
Wklejam tutaj link do jakości powietrza, niestety tylko w małopolsce ale może Kinia i Kasialeczek skorzystacie 🙂
http://www.malopolska.pl/Obywatel/EKO-prognozaMalopolski/Malopolska/Strony/default.aspx
wiadomo że czasami jest mus wyjścia z domu ale to wtedy pamiętajcie szaliczki wysoko zawiązać żeby zasłaniały usta i nosek, a jak jeździcie samochodem to włączajcie obieg wewnętrzny. Nie wiem ile w tym prawdy (jeden z moich gin mówi żeby sie tym nie przejmować bo smog jest był i będzie) ale ja staram sie w takie dni jak najmniej na dworze przebywać 🙂
ok, to idę szukać zdjęć 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂

Ale mnie Nikoś rozpieszcza ostatnio, znów nocka przespana od 21.20 do 6.50, wzięłam Go do łóżka i jeszcze pospaliśmy do 8 🙂 🙂 🙂

A mnie wczoraj tak plecy bolały że masakra, nie wiedziałam jak się położyć żeby tylko w miarę dobrze było Sad Na szczęście dzisiaj po bólu nie ma śladu 🙂

Kasialeczek super że masz ciążową koleżankę 🙂

Monkado a na jak długo macie nakaz celibatu?? Chyba nie do końca ciąży?? My mieliśmy na początku i też było ciężko 😁

Monikas gratuluję Synka i pierwszych ruchów 🙂

Kasiulek super że Mąż przeprosił 🙂 No i oklask za utworzenie nowego wątku 🙂

Anusiako witamy w Naszym gronie 🙂