Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monkado napisał(a):
hej 🙂
Rosi super że sie odzywasz, oczywiście popłakalam sie czytając Twoją historię, ach te hormony ciążowe 😁 powodzenia na wizycie u lekarza i czekamy na kolejne zdjątka Małej Królewny 🙂

U nas też pogoda wyjątkowo ładna (co za miła odmiana 🙂) i tak ma być! 😁

Kasiulek tak słyszałam że chłopaki sie nie spieszą z przyjściem na świat a dziewczynki lubią urodzić sie wcześniej także nie mów hop 😁 chociaż to pewnie kolejny zabobon a nie reguła 🙂

Ja wcinam śniadanko i zaraz zabieram sie do sprzątania bo ma koleżanka przyjachać a u mnie burdel na kółkach 😮

Miłego i słonecznego dnia 🙂
moja siostra też rodziła dwóch synów i to tydzień przed terminem

• Mamusia
Witamy sie i My 🙂
Dzis sobie pospa\lam nawet nie wiem kiedy Moj wyszedl do pracy 😁 wczoraj mu nagada\lam, ze moglby byc rano troche cicho no to dzis byl hehehe 😁
Karola witaj po powrocie 🙂 fajnie, ze podogada dopisala
Rosi opis pierwsza klasa 😁 z tymi zakupami dobra jestes 😁 i zazdroszcze wam, ze macie juz Zojeczke z wami 🙂
Ide sobie zrobic jakies sniadanie tylko nie mam pomyslu co... :/

• Mamusia
monkado napisał(a):
hehe Kasiulek czyli moja teoria jest do d..py 😁
U mnie kuzynki urodziły dziewczynki każda tydzień przed terminem, a chłopcy urodzili sie o czasie 🙂 (2 dziewczynki, 2 chlopców- taki wysyp mamy w rodzinie 😜 😁)
u moich rodziców i teściów to będzie pierwsza wnuczka bo wszyscy mają po 4 wnuków

dzien dobry Brzuszki 🙂
ja jak zwykle na szarym koncu sie witam, ale jak nie pospie sobie dluzej to jestem nie do zycia, podziwiam was ze tak rano chce wam sie wstac 🙂
Rosi super ze wszystko w porzadku u was, twoj opis rewelacja no i z tymi zakupami i jedzonkiem w galerii do dalas czadu 😁 zazdroszcze ze juz masz Zojeczke w domku...
ja dzis moze meza na zakupy wyciagne i kupimy cala reszte rzeczy ktorych nam brakuje dla Filipka 🙂 ( bo kasiorka przyszla z zusu 😜)

• Mamusia
a mnie męcza skurcze dzisiaj i co najlepsze to nawet mnie obudziły... i zaczynam je mierzyć bo trochę bolesne są 🤪 ale mam nadzieję ze to te przepowiadające bo ja jutro chce jechhać na grilla!! po za tym to jeszcze nie czas dla Kai tzn bardziej dla mnei niż dla niej ☺️ 😁 😁 😁

muszę torbę spakowac teraz boja isę okaże z enie dotrwam do jutra to ciekawe jak pojade na porodówkę 🤪

Monika to odpoczywaj i zwolnij trochę tempa co by nie urodzić za wcześnie!!!

ja właśnie wessałam śniadanie bo wcześniej napisałąm ale zasnęło mi się jeszcze na 2 godziny ☺️ 🤪

Rosi wstaw Nam zdjecia Zojeczki jak wrócicie mogą być nawet z drogi do lekarza 😜

• Mamusia
Kasiulek to pewnie pełna radość w Rodzinie z pierwszej wnuczki 🤪
Teściowie mojej kuzynki strasznie chcieli mieć dziewczynkę- mają 4 synów; 3 z tych 4 już sie hajtnęło i mają już dzieci- po jednym chłopcu (w tym właśnie moja kuzynka 🙂) I teraz sie Teściowie śmieją że chyba nagrodę wyznaczą za dziewczynkę bo Córki nie mają to chcą chociaż Wnusie 😁 😁 😁

• Mamusia
Kasialeczek ja jutro mam wizytę to napiszę co mi zlecił ale w tym tygodniu robiłam mocz i morfologię i mówię do kobiety że chyba sie już ostatni raz widzimy a ona na to że chyba nie bo jeszcze muszę zrobić właśnie to hbs i chyba cośtam wassermana i że oba te badania są ważne tydzień i robi sie je zaraz przed porodem- w 38 lub 39 tygodniu.. ale jutro jeszcze dopytam o to gina 🙂

Kasialeczek napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie czy któejś lekarz zalecił zrobienie teraz do porodu badanie w kierunku żółtaczki zakaźnej to się nazywa HBS? bo mi lekarz nie zalecił tylko na początku ciąży miałam a do szpitala wyagane i nie wiem cy mam robić czy nie 🤨

ja mialam na ostatniej wizycie zlecone zrobic badanie na zoltaczke, musze tylko wyniki odebrac;p

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Dziewczyny mam pytanie czy któejś lekarz zalecił zrobienie teraz do porodu badanie w kierunku żółtaczki zakaźnej to się nazywa HBS? bo mi lekarz nie zalecił tylko na początku ciąży miałam a do szpitala wyagane i nie wiem cy mam robić czy nie 🤨
ja miałam robione 3 tyg temu

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

Szlag może człowieka trafić z takim internetem ale stęskniłam się za Wami 😘 Oczywiście poczytać nie dam rady ale chociaż na ostatnią stronę mogę zerknąć 😜 I niestety to był mój błąd... pierogi z jagodami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 MNIAM!!!!!!!! 🤪

Pozdrawiam i ślę buziaki 😘 Jeszcze tylko 4 dni i będę już normalnie, no chyba że oszaleję do tego czasu.. siedzenie w domu, praktycznie bez internetu, w TV gó.. jest, nic robić nie mogę.. MASAKRA!!! 😮