Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

hej Mamuski i dzidziuski 🙂
ja dzis pozno ale nadal w dwupaku 😜
upal u mnie nie do zniesienia w domu termometr wskazuje 30 a na dworze 40stopni, masakro jakas...
Kamis dzis rodzi z tego co zdazylam przeczytam 🙂 trzymamy oczywiscie kciuki jak bedziecie cos wiedzialy to dajcie znac 🙂
ide prasowac 🙂

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziewczyny ja w pokoju mam jedyne cudowne 29,8 stopni 😁 wiatrak też leci na okrągło ale to mało co daje wiadomo lepszy rydz jak nic ale u mnie słońce od switu do 14 czyli w najgorszych godzinach mi świeci a późnie idzie na duży pokój i mały pokój świeci do zachodu wiec upał cały czas...

Dziewcyzny tak psizecie o wakacjach ze mi się moja turcja zeszło roczna i 2 lata temu przypomniałą jaki ja szczypior byłam 2 lata temu aż miło popatrzeć 🙂 ale to po slubie to jeszcze nie przytyło mi się 😁 ale jak przypomnę sobie upał 40 stopni i ta duża wilgotność to masakra ale kloima w pokoju była i tak jak Ania z męzem należymy do plażowiczów i ciężko Nas wygonić na ziwedzanie iwęc mam nadzieję że Kajka pójdzie w Nasze ślady 😜
my za rok na 100% jedziemy na wczasy a planujemy rodzinne tzn ja, mężul Kaja, szwagierka z meżulcem i córką i teście tak żeby miał kto wieczorem się dziećmi zajać 😁 a my pójdziemy w tango wszyscy 🙂 myślę że Polskie morze bedzie ok na noc się wybierzemy żeby za dnia dojechać 🙂

Kinia i jak pomógł prysznic? ja też zaraz wskoczę do wanny tylko czy uda mi się takiemu wielorybowi jak mi wyjsć z niej... 🤨
Tosia ja się goliłam na zero w czwartek więc dzisiaj do ginka nie muszę się akrobatyzować 🤪 🤪 🙃

• Mamusia
Tosia może zrobić ale ty nie musisz się na to godzić bo on powinien Cię zapytać!!!

Ale się wkurw... wchodze na neta po wyniki z laboratorium a zawsze robiłam w centralnym lab ale wczoraj byłam w spzitlu to tam zrobiłm ale to ta sama firma i na necie nie ma wyników wrrrrr.... dzownię do spzitala a babka mi mówiż e coś właśnie system się psuje i trzeba nową kartę zeby mieć dostęp tu i tu wiec tłuamczę jej ze ja wynik potrzebuję na dzisiaj na 17 a nie mam jak do spzitala przyjechać bo jestem w 9 miesiacu ciąży i czy mążmoże odebrać to ona mói że upoważnienie tłuamczę ze mąż z pracy wracać bezie to by po drodze zgarnął czy słownie moge upoważnić na szczęście się zgodizła ale teraz mężul telefonu nie odbiera 😠 😮 boziu jak nie urok to sraczka!!!

• Mamusia
hej ja troche pozno dzis gotowalam z mama jakies nowe krkiety ale masakra w kuchni to chyba 40 st stuknelo nie ma co !!! a ogolnie jest okropnie duszno i goraco! juz sama nie wiem co ze soba zrobic....

wiatrak to szczerze mowiac wymieka 😁 a tak pisalyscie o wakacjacha ja wczoeaj caly dzien ogladalam zdjecia z majorki z 2011 wrzesnia i powiem wam ze zawsze narzekalam a to nogi grube a to to a teraz mowie do mamy jak jabym chciala tak wygladac po porodzie!! 🤪 🤪 bo musze sie zwazyc zawsze t o robie rano wiec poczekam do jutra ale na pewno skala bedzie wielka bo jestem strasznie spuchnieta i jeszce waga malego nie ma co. a ja d o lekarza dopiero 11 a juz bym poszla zobaczyc jak sie moj mlauch miewa 😁

• Mamusia
No i jestem, udało mi się troszkę pomoczyć w wannie.. nawet z niej wyszłam 😁 😁 I drzemka krótka też zaliczona 😉

Kasialeczek powiem Ci że woda pomogła mi na jakieś.. 5min 😮 Za raz z powrotem gorącooooo 😲

Tosia ja mam już 17kg, jeszcze pół kilo i dobiję do wagi z pierwszej ciąży..

A właśnie gotuje mi się fasoleczka szparagowa.. mniam! 🙂 🙂

• Mamusia
Ale ze mnie debil... Zjadłam coś a'la spaghetti, sos własnej produkcji doprawiany czosnkiem i makaron czosnkowy hahahaha. Teraz przypomniało mi się, że przecież na wizycie jestem face to face, nie dość że z ginem to z położną hahahaha 🙂