Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny łączę się w bólu.. ja tylko przygrzałam zupę i dałam Nikosiowi i już padam.. Mama na szczęście do mnie idzie 🙂

Agatka Dziecko w każdej chwili może się obrócić. No ale pewności nie masz więc nie zamartwiaj się, a nawet jeśli się obróciło to zawsze może wrócić do tej prawidłowej pozycji 🙂 Bądź dobrej myśli 😘

Monikas ja mam tylko złożone łóżeczko i materac włożony. Pościel i baldachim Mężul przygotuje jak będę w szpitalu 🙂 Normalnie nie wiem czy powierzyłabym Mu tak trudne zadanie ale przy Nikosiu spisał się na medal także wiem że łóżeczko będzie wyszykowane na Nasz powrót 😁 😁

• Mamusia
Pospałam i obudziłam się cała mokra, no cóż kierunek wanna 🙂
Ania, u mnie reakcja w 1 dzień w Chorwacji "jak to nie ma na łóżku kołdry? Jak ja mam spać?" ale wieczorem już wiedziałam czemu tych kołder nie ma 😁 🤪 🤪

• Mamusia
Ale ze mnie debil, lekarz kazał mi w miarę rozłożyć te terminy ktg, w sensie iść np.w poniedziałek i piątek, a nie wtorek i środa 🙂
Teraz dzwonię, a oni zapisują w poniedziałki 15-18, wtorki 8-14, czwartki 8-12.
Głupia jestem 🥴 Będę musiała iść w ciemno i liczyć na to, że w poniedziałek na nikogo umówionego nie trafię. Kurczę, jakbym zadzwoniła dzisiaj do 12 to by mnie zapisały, a tu dupa 😞

• Mamusia
Ania, Tosia jak byliśmy w Turcji to po wejściu do pokoju to samo mówię do męża a gdzie kołdra bo na łóżku same ręczniki 🤪 a kołdra to właśnie taki duzy jak by ręcznik był 🙃 😁

Kinia porównałam Twój brzuszek i Ani bo w tym samym czasie i zdecydowanie wielkościa wygrywasz!!! 🤪

Dziewczyny kurwa mać na wardze sromowej zrobił mi się jakiś guzek... napuchła jak jasny gwint i boli jak cholera 😞 ostatnio koleżanka móiła ze jej się zyłak na wardze zrobił wielkości piłki do tenisa 🥴 to może być przez jakiś ucisk czy jak ja zwariuję niech to wszystko już ode mnie odejdzie i Kajka się rodzi bo ja do wariatkowa trafię na oddział zamknięty!!!

• Mamusia
Ja też, bo teraz to mam chyba wszystkie możliwe dolegliwości 😁 Zgage okropną, kwas w buzi, zaparcia, sikanie jak głupia, rozstępy na cyckach, przy pipce, na tyłku, zaczynają się na brzuchu. Tylko skurczów brak 😠
Hahaha ja chyba dzisiaj będę spała pod prześcieradłem, bo od paru dni to stanik+majtki i leżę na kołdrze, a nie lubię tak bez przykrycia 😁 Muszę coś na siebie położyć i koniecznie stopy wystawić 😁 😁 To dopiero dziwne zboczenia 😁

• Mamusia
Kasiu nie panikuj a mam takie pyt nie zacielas sie gdzies przy goleniu?? ja ostatnio tak mialam i tez mi sie taki guzek zrobili mowie mojemu a on ze jak sie zatniesz przy goleniu to talk jest bo krew krzepnie i po paru dniach mi zeszlo

• Mamusia
Człowiek nieobeznany w wielkim świecie i dziwne mu że kołdry nie dają 😁
a tam nawet prześcieradło parzyło 😁 u Was Kasiu widzę ful wypas bo coś grubszego dostaliście 😁

Kinia no powiem Ci, że wygrałaś z wielkością brzucha 😁
Jak tak na niego sobie patrzę, to coś mi się wydaje, że to moje dziecko to jakieś niedożywione jest 🙂 biedulka 🙂 biorę się za jedzenie 😁

• Mamusia
a jak my bylismy w egipcie
( apropo koldry) tez zdziwienie ale obudzilismy sie w nocy i m mowi wlacz klime bo goraco ok ja wstalam on mowi zapal swiatlo - ja nie ja wszystklo widze......... po jakims czasie budzimy sie spocenia a..... ja zamiast klimy wlaczylam ogrzewanko hahahah 30 st 🤪 🤪

• Mamusia
Monikas nie zacięłam sie bo się nie goliłam 🥴 a to mi dzisiaj wylazło 😠 no zobaczymy jak nie przejdzie to w poniedziałęk będę w szpitalu to zapytam chyba ze wcześniej urodzę 🙃

a ja wyszłam na 0 z wagą ciążową bo waże 74 teraz a tyle ważyłam zachodząc w ciąze a wg kalkulatora lekarza on liczył od 13 tc to mam 8 na plusie.

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Monikas nie zacięłam sie bo się nie goliłam 🥴 a to mi dzisiaj wylazło 😠 no zobaczymy jak nie przejdzie to w poniedziałęk będę w szpitalu to zapytam chyba ze wcześniej urodzę 🙃

a ja wyszłam na 0 z wagą ciążową bo waże 74 teraz a tyle ważyłam zachodząc w ciąze a wg kalkulatora lekarza on liczył od 13 tc to mam 8 na plusie.

aha.... hmmm...ale nie martw sie na zapas 🙂