Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasialeczek napisał(a):
Boze dziewczyny czy mnie wszystko musi spotkać!!! teraz to się boję jejku 😞 jeszcze coś małej będzie 😞 jak do rana nie przejdzie albo nie zmaleje to pojadę do szpitala jejku siedzę i ryczę teraz czytałam na necie ze moze to być jakieś zapalenie bartoliniego i chirurgicznie się usuwa 😞

Kasia Ty nie czytaj tylko do szpitala jedź

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to mam na wysokosci pepka 106 😁 ladnie

a wiecie moj M znow dzis do rodzicow pojechal ciekawe co przyniesie.... wczoraj bylam z nim i popyskowal mi troche przy mamusi a w domk u potulny jak baranek......hmmm zastanawiajace co nie?? ale wszystko wyjdzie w praniu jak sie to mowi....

• Mamusia
monikas28 napisał(a):
Ania a Ty masz juz jakies skurcze?? bo tak podobnie idziemy w tygodniach

wydaje mi się, ze nie, brzuch mi twardnieje raz czesciej, raz malutko, to zależy jak bardzo zaszaleję w ciągu dnia, ale nic przy tym nie boli 🙂

• Mamusia
ania_p napisał(a):
monikas28 napisał(a):
Ania a Ty masz juz jakies skurcze?? bo tak podobnie idziemy w tygodniach

wydaje mi się, ze nie, brzuch mi twardnieje raz czesciej, raz malutko, to zależy jak bardzo zaszaleję w ciągu dnia, ale nic przy tym nie boli 🙂

a bo ja mam i twardnieinie i takie lekkie skurcze isie zastanawiam bo wciaz biore fenoterol ..... ale moze nie urodze w tym tyg jeszce nie chce 😁

• Mamusia
ja zrobilam pozadek w szafie jakos mnie tak chec wziela... a zmeczylam sie przy tym... juz bym sie pozbyla mojego bagazu najchetniej bo mi przeszkadza zwlaszcza przy schylaniu hihi 😁

ja to spie praktycznie odkryta troche mam plecy przykryte i obowiazkowo musze miec jaska miedzy nogami bo inaczej niezasne 🥴

• Mamusia
Kasia, daj znać co w szpitalu! 🙂 Mogłabyś się pomęczyć i popatrzeć co się dzieje, ale a nóż widelec Cię złapie po nocy rodzenie i będzie bolało podwójnie 😞
Agatka, ja mojego też dziś wykąpałam. Tylko on bardzo tego nie lubi 🙂 Tata wstawił mi go do wanny, a ja razem z nim siedziałam w niej i myłam go prysznicem 🙂 Teraz mój biszkopcik ma traumę, i chowa się w przedpokoju 😁
Nażarłam się pomidorów z mozarellą i świeżą bazylią, wszystko polane oliwą 😁 Teraz idzie drugi talerz 🙂 Smaki mi się na koniec ciąży pozmieniały 🙂
Kinia, zachwycam się z mamą zdjęciami Nikosia z psem i liczymy, że mój też tak będzie się kochał z Jasiem 🙂

• Mamusia
tosiaa napisał(a):

Agatka, ja mojego też dziś wykąpałam. Tylko on bardzo tego nie lubi 🙂 Tata wstawił mi go do wanny, a ja razem z nim siedziałam w niej i myłam go prysznicem 🙂 Teraz mój biszkopcik ma traumę, i chowa się w przedpokoju 😁

ja tez mojego do wanny wstawilam i mylam prysznicem tzn nie ja go wkladalam bo bym rady nie dala.. tylko moj jak usiadze tak siedzi i sie nie rusza tylko zawsze wode probuje pic hehe a teraz spi na swojej poduszce 🙂