Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja raczej tez lodowatych napoi unikam bo pozniej cierpie, juz sie pzyzwyczailam ze wszystko jest takie troche cieplawe 😮 😮 😮a ja mam dzisiaj imieniny i wlasnie moja mam zadzwonila , sklada mi zyczenia a ja sie pytam z jakiej to okazji...calkowicie zapomnialam bo tu sie imienin nie obchodzi 😮 😮ale milo ze ona pamietala

• Mamusia
smerfetka81 napisał(a):
ja raczej tez lodowatych napoi unikam bo pozniej cierpie, juz sie pzyzwyczailam ze wszystko jest takie troche cieplawe 😮 😮 😮a ja mam dzisiaj imieniny i wlasnie moja mam zadzwonila , sklada mi zyczenia a ja sie pytam z jakiej to okazji...calkowicie zapomnialam bo tu sie imienin nie obchodzi 😮 😮ale milo ze ona pamietala
wszystkiego najlepszego 🙂

• Mamusia
A wiecie ja w przyszłym tygodniu mam 33 urodziny 🤪
ale moja córka będzie miała starą mamę, jakoś tak mnie naszło,
czasami żałuję, że na początku czekaliśmy z dzieckiem, a później nie chciało zaskoczyc,
wychodziłam za mąż mając 26 lat i wtedy to jeszcze a to remont, a to studia skończę, skończyłam, no to zrobię następne, a teraz? 33 lata mi stuknie

• Mamusia
Mi w sklepie dzisiaj babka 35 letnia zaczęła się żalić, że nie może mieć dzieci. Wiecie jak mi się głupio zrobiło?! Stoję z tym brzuchem większym ode mnie, a ona mi opowiada, że ma taki problem... 😞 Co miałam powiedzieć?! Chociaż wydaje mi się, że ona sama powinna wiedzieć, że się nie mówi taki rzeczy...
Z resztą w kolejce tez mnie nie przepuściła, a po twarzy mi się lało 😁

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
ania_p napisał(a):
W jakiej temperaturze prałyście ubranka i całą resztę?
Bo może jednak zacznę już coś prac

Ja mam funkcję w pralce, że pranie dziecięcych i chyba 40 stopni się ustawia od razu 🙂

ja w pralce funkcję pranie dziecięcych mam ale to jest chyba 90 stopni 😮
wiem że taka strasznie wysoka

• Mamusia
Ja piorę w 30 🙂

Dzia za życzenia 🙂

Smerfetka wszystkiego najlepszego i dla Zojeczki też dużo zdrówka 🙂

Ania Ty stara? Nie przesadzaj!! Młoda jeszcze jesteś, jeszcze nie jedno dziecko możesz urodzić 🙂

Ja sobie zrobiłam chłodną kąpiel i trochę mi lepiej, ale zaraz znowu się spocę i znowu będę musiała grzać gar wody (bo przez tydzień mamy przerwę w dostanie ciepłej wody,jak co roku).

• Mamusia
no też pomyślałam o plaży, pewnie będzie królowac w tym roku nad morzem 😁
apropo morza, koleżanka z pracy ta co Wam pisałam że wcześniaka urodziła w październiku a termin miała na styczeń właśnie dojeżdża nad morze
i wiecie umówiona tam jest z dziewczynami z forum 🤪 jedna z nich ma tam pensjonat i tak się umówiły, że się częśc z nich spotka nad morzem 🙂
no to przyznac się planujecie już morze w przyszłym roku, może dogadamy się co do miejscowości 😁
czekam na propozycje 😁