hej dziewczyny, ja jak zawsze raz na miesiac 🙂 leze pod wiatraczkiem i czekam na porod! wczoraj od 22 do 4 rano mialam jakies skurcze co ok 10 min a pozniej koniec i tyle, a myslalam że to juz 😁 musze zadzwonic do gin zapytac o co to chodzi z tymi skurczami. Pozdrowienia.
no kochana zaniedbujesz nas 😁 a tu widzę, że termin to już masz 😁 odezwij się jak Dawidek będzie już z Wami, żeby ciocie mogły pogratulowac 😁
czego ty Aniu wymagasz? odłożyć coś na miejsce? oni nie wiedzą jak to się robi, dobrze że chociaż potrafi znależć masło w lodówce, bo ja to muszę jeszcze instruować, 2 półka, obok dżemu np. za musztardą.
zazwyczaj to muszę wstac i podać, eh
czyli to wszyscy tacy są, też mi się pyta gdzie coś jest ja tłumaczę szczegółowo, po czym wstaję i podaję,
a czasami pytania są tak głupie (przypominam 8 lat po ślubie) gdzie są ręczniki?
i nie wytrzymuję i mówię: no nie wiem może w szafce z ręcznikami, albo w ręcznikowie 🙂
Kinia a też Twojemu wiecznie chowasz portfel i kluczyki od samochodu,
bo mój wiecznie nie może znaleźc i pytanie do mnie, bo przecież ja mu na pewno schowałam 😁
haahah tak Aniu!!! 😁😁😁 Ja Mu zawsze wszystko chowam 😁😁 A już w ogóle tragedia jest jak wezmę coś do prania bo leży na środku brudne a On jednak jeszcze chce to ubrać (zazwyczaj chodzi o ubranie robocze)
ja to zawsze dostaje po glowie jak mu pilot od telewizoru zginie a wazny mecz leci ale to nie wazne ze on oglada pol dnia i caly czas przy dupie nosi zeby czasem nie dotknela i nie przelaczyla
raz to i tak przeszedł samego siebie
wrócił z pracy zjadł obiad i gdzieś po godzinie czasu miał jechac do rodziców swoich
no i oczywiście pyta gdzie jest portfel, no to mówię nie wiem, zażartowałam, że może w samochodzie bo lubi go zostawiac na siedzeniu,
no to za chwilę drugie pytanie o kluczyki, zaśmiałam się i mówię nie wiem może w stacyjce 😁 i co się okazało: kluczyki w stacyjce a portfel na siedzeniu 😮 no ale to tylko mój mąż, teraz już tak nie żartuję 🙂
a i jeszcze nie pisałam Wam, jakiś miesiąc temu pojechał na zakupy, oczywiscie na telefonie ze mną, bo sam to nie wie co kupujemy, przyjechał do domu i szukanie telefonu, a że ma dwa służbowy i prywatny to dzwoni ze słuzbowego żeby po sygnale znaleźc a tam się facet odzywa,
zostawił telefon w aptece jak płacił i chłopak z żoną za nim wzięli go ze sobą,
dobrze że w porządku byli i oddali, bo telefon wart 1000 zł no i do tego nowy
jak was tak czytam to naprawde mam wrazenie ze wszyscy faceci sa tacy sami, moj wlasnie zjadl melona i mysicie ze skorki wyrzucil do smietnika 😮nie zostawil poprostu tam gdzie jadl, ostatnio mu powiedzialm ze jest mi ciezko juz to wszystko sprzatac to mi powiedzial ze jestem w ciazy a nie chora...ale sie wkurzylam 🤢🤢🤢🤢jak mu nie naszykuje w co ma sie ubrac to poprostu ubiera brudne rzeczy, normalnie gorzej niz z dziecmi z tymi facetami.
a co do wyjazdu to tez sie pisze ja bylam ostatnio w darlowku i mi sie bardzo podobalo, takie miasteczko ale nie wiocha 😆😆
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
ania_p
no kochana zaniedbujesz nas 😁
a tu widzę, że termin to już masz 😁
odezwij się jak Dawidek będzie już z Wami, żeby ciocie mogły pogratulowac 😁
tosiaa
ula-la
muszę się dziś wykąpać
tosiaa
ania_p
czyli to wszyscy tacy są, też mi się pyta gdzie coś jest ja tłumaczę szczegółowo, po czym wstaję i podaję,
a czasami pytania są tak głupie (przypominam 8 lat po ślubie) gdzie są ręczniki?
i nie wytrzymuję i mówię: no nie wiem może w szafce z ręcznikami, albo w ręcznikowie 🙂
ania_p
http://www.youtube.com/watch?v=cvgUdrzGNys
kinia_nh
UIa z tym sikaniem to też tak czasami mam, dosikuję na stojąco 😁
ania_p
bo mój wiecznie nie może znaleźc i pytanie do mnie, bo przecież ja mu na pewno schowałam 😁
kinia_nh
agatka168
ja mykam na zakupy 🙂 do pozniej dziewczyny 😁
ania_p
wrócił z pracy zjadł obiad i gdzieś po godzinie czasu miał jechac do rodziców swoich
no i oczywiście pyta gdzie jest portfel, no to mówię nie wiem, zażartowałam, że może w samochodzie bo lubi go zostawiac na siedzeniu,
no to za chwilę drugie pytanie o kluczyki, zaśmiałam się i mówię nie wiem może w stacyjce 😁
i co się okazało: kluczyki w stacyjce a portfel na siedzeniu 😮
no ale to tylko mój mąż, teraz już tak nie żartuję 🙂
a i jeszcze nie pisałam Wam, jakiś miesiąc temu pojechał na zakupy, oczywiscie na telefonie ze mną, bo sam to nie wie co kupujemy, przyjechał do domu i szukanie telefonu, a że ma dwa służbowy i prywatny to dzwoni ze słuzbowego żeby po sygnale znaleźc a tam się facet odzywa,
zostawił telefon w aptece jak płacił i chłopak z żoną za nim wzięli go ze sobą,
dobrze że w porządku byli i oddali, bo telefon wart 1000 zł no i do tego nowy
ania_p
ale trzeba to jakoś rozdzielic, bo za dwoje myślec nie będę 🙂
ania_p
smerfetka81
a co do wyjazdu to tez sie pisze ja bylam ostatnio w darlowku i mi sie bardzo podobalo, takie miasteczko ale nie wiocha 😆 😆