Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam sie i ja 2w1 😁 wow 🤪 🤪 🤪 jakie wiesci od rana az sie zaczytalam tak ze szok
Kasialeczek - Kajusia jest przeslodka!!! gratulacje dla Was!!!!!!!!!!!1
Agatko gratulacje dla Was rozniez czekam na fotke Amelki, na pewno jest sliczna!!!!!!!

a mnie wczoraj tesciowka odwiedzila 😲 i dlatego pozniej juz mnie nei bylo bo posiedziala troche, jewszce cos gadalismy o wieku jakiejs dziewczyny ja mowie ona jest mlodsza ode mnie a ona to 30 ma 🤪 🤪 😠 😠 co kur.............j amowie no dzieki tesciowa ale ja nawet 30 nie mam- co za malpa dsobrze wie ze jestem rok mlodsza od jej syna i mam 28- baranica jedna!!!!!!
a dzis sie budze i od rana (wczoraj tez tak mialam) boli mnie ta kosc - miednica tylko tak na samym dole jak chodze albo sie przekrecam- masakra!! Oli sie tak wypina ze chce wyjsc chyba od strony pepka hahaha 😁 😁 zamiast dolem bboli czasami jak nie wiem teraz trzymam laptopa to w niego kopie co jakis czas 😁 i sikam ciagle choc nie mam czym 🙃
M dzis chyba bedzie kontynulowal sprzatanie miejsca na lozeczko ,ciagle go czuc farba i chyba go na zewnaatrz wystawie jak siora wstanie

• Mamusia
no wlasnie moje bywaja jak na okres a od wczoraj takie dziwne nie jak na okres hmmm... ciekawe co to no nie ? ja z tymi biodrami walcze.......... narazie wsatalam jak maz poszedl do pracy zjadlam kanapeczki i nektarynke i siedze w lozku haha a musze dzis ogarnac swoje kosmetyki zeby zrobic miejsce w pokoju i vos jeszcze mialam zrobic a maz sie drze ze mam siedziec i odpoczywac chyba bym z nudow umarla!! 😁 😁

• Mamusia
wiecie co ide sie ogarnac troszke 😁 ubrac itp bo mnie juz poslady bola od siedzenia 😁

dzis na obiadek bede miala makaron z jablkami i cynamonem mnnniiiaaammmm.....juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!! tak mnie naszlo oczywiscie pytalam meza czy moze byc bo on taki miesny jest i zawsze placze ze to nie obiad bez miesa a ze zdziwieniem uslyszalam ze chetnie zje------ zastanawiam sie czy czasem nie robi tego zebym nie stala przy garach za dlugo hmmm... o i babcia mi podsmazy jablka haha ona ma dar do tego