Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ania i tak trzymać! 😁

Przygotowałam już ciuszki na wyjście dla Jasia 🙂 Body z krótkim rękawkiem, spodnie cienkie, skarpetki, czepeczkę, śpioszki, 2 kaftaniki (jeden taki rozpinany, ciutkę grubszy jakby było chłodniej). Mam nadzieję że takie zestawy wystarczą i Mężul nie będzie musiał grzebać po szafce 😁 😁 Kocyk jakby był potrzebny jest w miarę na wierzchu więc o to się nie martwię 😉 😉

• Mamusia
Jupiiiii !!! Bartus sie przekrecil i glowke ma na dole ale za to bardzo nisko. Lekarz mowil ze juz terminem mam sie nie sugerowac bo teraz to juz w kazdej chwili moge rodzic 🙂 mowi ze nie widac ze to koncowka ciazy bo promienieje jakbym dopiero test zrobila 🙂 iderobic nalesniki 😁 😁

• Mamusia
kurcze to ja muszę jeszcze coś na wyjście kupic dla małej, no chyba że wystroję ją w sukienkę,
bo ja nie mam żadnych spodni, w sumie to tylko śpiochy, body i kaftaniki (a i tak muszę tego dokupic)
od jutra w realu znowu promocja na body, pajace i śpiochy jakby którejś jeszcze brakowało

Wczoraj Kamilka miała cichy dzień a dzisiaj non stop daje o sobie znac 🙂

• Mamusia
i powiem Wam jeszcz cos wrocil z pracy i taki kochany przytula glaszcze, zjadl i co?,,,,,, poszedl do pokoju, ja w kuchni, dzwoni jego tel wolam go bo nie mam zamiaru leciec z tel do pokoju bo mnie wszystko napierdziela, o wychodzi z okoju i mowi kto to? wiec j a patrze i mowie mama g (tesciowa) i siadlam a on z pretensja to moglabys podac! 😮 😲 co? ?? mowie mu ty chyba zartujesz dwa kroki cie zbawia
? trzeba bylo przy tylku go nosic i foch na mnei pojechal na dzialke obaraza na maxa!!! i teraz dzwoni sprawdz mi to i to na necie tp j a sie rozlaczam nawet nie mowiac pa w duszy go mam a tesciowka wczoraj z nim siedzila na budowie i dzis pewnie tez jest i moze przez to taki nabuzowany ja ja zaje.... kiedys jak Boga kocham!!!!!!!! co za menda!! a ja wywietrzylam wozek, baze wyjelam ze strychu a jutro pewnie ciuszki poprzenosze do pokoju naszego.
a ja spakowlam ciuszki jakie mialam bede kombinowac jeszce kuzynka ma mi cos dac z jej malucha wiec cos ogarne, nie martwei sei bo ona wszystko wyprane i wyprasowane przywiezie wiec jest ok 😁

• Mamusia
Kinia OWA to dokładie Wasserman i do szpitala Żeromskiego trzeba go powtórzyć jeszcze raz inaczej Kiła 🙂

Ania japierdziele Ci sie trafiła teściowa 😮 ja to bym taką kobietę rozszarpała 😠 ale co Nas nie zaije to Nas wzmocni!!!

Smerfetka ja też właśnie robię frytasy na obiad 😜 i mam jeszcze czereśnie 🤪 🤪 🤪 zamierzam wykorzystac na maxa te ostatki 😁

a wiecie ze mojmąż sam dzisiaj do mnie mówi ze trzeba wykurzyć Kaję bo od 19 lipca idziejego kolega z pracy na urlop i jak bym do tego czasu urodziła to on nie pójdzie 😞

• Mamusia
Ania łącze się z Tobą w bólu jeżeli chodzi o teściowa! Zadzwon di niej za 2dni i powiedz zeby przyjechała pomyc okna co sobie tak pieknie odpicowala bo znowu brudne sa 😜

A paczkę wysylajcie bez względu na wszystko 😉 😁 błagam nie xapomnijcie o lodach! 😁

• Mamusia
daria0910 napisał(a):
Jupiiiii !!! Bartus sie przekrecil i glowke ma na dole ale za to bardzo nisko. Lekarz mowil ze juz terminem mam sie nie sugerowac bo teraz to juz w kazdej chwili moge rodzic 🙂 mowi ze nie widac ze to koncowka ciazy bo promienieje jakbym dopiero test zrobila 🙂 iderobic nalesniki 😁 😁

Daria to super 🙂
no jak już się obrócił to w konkretnym celu żeby wyjśc 😁 na co ma czekac, jak on chce już do mamy 😁

• Mamusia
Daria super że Bartuś się obrócił! 🙂

Monikas temu Twojemu Mężowi w dupie się przewraca 😠 Może Go faktycznie Mamusia nakręciła.. 😮

Kasialeczek dzięki za info o Wassermanie, oczywiście oklask 🙂 W takim razie muszę powtórzyć na własną rękę bo ginka (na NFZ) nic nie mówiła, pobrała tylko wymaz na paciorkowca i zleciła ostatnią morfologię i HBS.

A ja sobie znalazłam zajęcie.. przyjechał kurier z żarówkami LED-owymi i tak sobie zmieniłam wszystkie w salonie, całe 16 😁 😁 Mężul mnie opieprzy że skakałam na krześle 😁

• Mamusia
błagam nie piszcie o lodach bo nie mam w domu, a do sklepu na pewno nie pójdę,
dzisiaj to już tylko leżenie mi zostało, bo chyba przesadziłam,
a i tak mnie nosi, leżę i zastanawiam się czy mogłabym umyc ramę okna w sypialni, bo tam już skończone remonty 😁

• Mamusia
kinia_nh napisał(a):
Byłam taka ciekawa jak będą świeciły 😁 😁 😁 Ale co tam światło, ważne że zużywają 95% mniej energii także kasy trochę zostanie w kieszeni, już myślę na co będę ją wydawać 😁 😁

na żarówki do reszty domu? 😁

• Mamusia
Daria super że Bartuś się obrócił
Ilka trzymam kciuki za nawał pokarmu( ja w szpitalu też nie miałam i przez to zostałam jeden dzień dłużej) a potem to pokarmu było tyle że szok
Monkado trzymam za ciebie kciuki żebyś wyszła jak najszybciej(możesz z Kornelką 🙂)