Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja ostatnio jak płakałam swojego że jest pełno kurzu pod fotelami i kanapą a ja nie mam siły tego odsunąć i posprzątać to mi odpowiedział " A co ty robiłaś za kanapą? Po co tam zaglądasz?", no ręce mi opadły! A jak zapytałam czy nie widzi ile w kanapie między poduchami jest syfów bo ja patrzeć już nie mogę to powiedział że on w kanapę nie zagląda i ma spokój 🤢

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ania_p napisał(a):
😁 😁 😁 Agatka to chyba wszyscy faceci tak mają,
a jakbyś zobaczyła jak gotuje, wszystkie łyżki przy tym pobrudzi, bo za każdym razem jak miesza i próbuje bierze nową 😁 😁 😁

😁 😁 😁 😁 😁
moj kiedys spagheti robil to kuchnie mialam pomaranczowa 😁 😁 😁 to juz wole zeby sie do gotowania nei blizal

• Mamusia
hej dziewczyny, ja jak zawsze raz na miesiac 🙂 leze pod wiatraczkiem i czekam na porod! wczoraj od 22 do 4 rano mialam jakies skurcze co ok 10 min a pozniej koniec i tyle, a myslalam że to juz 😁 musze zadzwonic do gin zapytac o co to chodzi z tymi skurczami. Pozdrowienia.

• Mamusia
Widzę że Kasialeczek została w szpitalu 😞 Najważniejsze że jest pod dobrą opieką. Trzymaj się Kochana! 😘

Karola też mam takie wrażenie że malusie Dzieciaczki się rodzą, ale przynajmniej łatwiej wypchać 😁 Najważniejsze że zdrowe, a co tam waga 😜 Chociaż ja jestem troszkę przerażona bo napisałaś że największy urodzony miał chyba 3200 a mój Jasiu ma już 3255g..... 🤪

Marta powodzenia na wizycie! 🙂

Smerfetka, Karola (dla Ciebie zaległe) najlepsze życzenia imieninowe.. miłości, szczęścia, radości z życia, spełnienia marzeń!! 😘

Zojeczko kochana buziaki z okazji Twojego pierwszego miesiączka! 🤪 😘 😘 😘

Ania ja ciuszki piorę w 40stopniach

• Mamusia

ale wystarczy żeby chował i odkładał na miejsce rzeczy z których korzysta,
czyli np. jak robi sobie kanapkę to można by nóż wrzucic do zmywarki, masło włożyc do lodówki, a tak to chodzę za nim i zbieram
a jak upomnę to słyszę że musi się poprawic i tak już 8 lat 🙂

czego ty Aniu wymagasz? odłożyć coś na miejsce? oni nie wiedzą jak to się robi, dobrze że chociaż potrafi znależć masło w lodówce, bo ja to muszę jeszcze instruować, 2 półka, obok dżemu np. za musztardą.
zazwyczaj to muszę wstac i podać, eh

• Mamusia
dora2 napisał(a):
hej dziewczyny, ja jak zawsze raz na miesiac 🙂 leze pod wiatraczkiem i czekam na porod! wczoraj od 22 do 4 rano mialam jakies skurcze co ok 10 min a pozniej koniec i tyle, a myslalam że to juz 😁 musze zadzwonic do gin zapytac o co to chodzi z tymi skurczami. Pozdrowienia.

no kochana zaniedbujesz nas 😁
a tu widzę, że termin to już masz 😁
odezwij się jak Dawidek będzie już z Wami, żeby ciocie mogły pogratulowac 😁

• Mamusia
ula-la napisał(a):

czego ty Aniu wymagasz? odłożyć coś na miejsce? oni nie wiedzą jak to się robi, dobrze że chociaż potrafi znależć masło w lodówce, bo ja to muszę jeszcze instruować, 2 półka, obok dżemu np. za musztardą.
zazwyczaj to muszę wstac i podać, eh

czyli to wszyscy tacy są, też mi się pyta gdzie coś jest ja tłumaczę szczegółowo, po czym wstaję i podaję,
a czasami pytania są tak głupie (przypominam 8 lat po ślubie) gdzie są ręczniki?
i nie wytrzymuję i mówię: no nie wiem może w szafce z ręcznikami, albo w ręcznikowie 🙂

• Mamusia
ja to zawsze dostaje po glowie jak mu pilot od telewizoru zginie a wazny mecz leci ale to nie wazne ze on oglada pol dnia i caly czas przy dupie nosi zeby czasem nie dotknela i nie przelaczyla

ja mykam na zakupy 🙂 do pozniej dziewczyny 😁

• Mamusia
raz to i tak przeszedł samego siebie
wrócił z pracy zjadł obiad i gdzieś po godzinie czasu miał jechac do rodziców swoich
no i oczywiście pyta gdzie jest portfel, no to mówię nie wiem, zażartowałam, że może w samochodzie bo lubi go zostawiac na siedzeniu,
no to za chwilę drugie pytanie o kluczyki, zaśmiałam się i mówię nie wiem może w stacyjce 😁
i co się okazało: kluczyki w stacyjce a portfel na siedzeniu 😮
no ale to tylko mój mąż, teraz już tak nie żartuję 🙂

a i jeszcze nie pisałam Wam, jakiś miesiąc temu pojechał na zakupy, oczywiscie na telefonie ze mną, bo sam to nie wie co kupujemy, przyjechał do domu i szukanie telefonu, a że ma dwa służbowy i prywatny to dzwoni ze słuzbowego żeby po sygnale znaleźc a tam się facet odzywa,
zostawił telefon w aptece jak płacił i chłopak z żoną za nim wzięli go ze sobą,
dobrze że w porządku byli i oddali, bo telefon wart 1000 zł no i do tego nowy

• Mamusia
jak was tak czytam to naprawde mam wrazenie ze wszyscy faceci sa tacy sami, moj wlasnie zjadl melona i mysicie ze skorki wyrzucil do smietnika 😮nie zostawil poprostu tam gdzie jadl, ostatnio mu powiedzialm ze jest mi ciezko juz to wszystko sprzatac to mi powiedzial ze jestem w ciazy a nie chora...ale sie wkurzylam 🤢 🤢 🤢 🤢jak mu nie naszykuje w co ma sie ubrac to poprostu ubiera brudne rzeczy, normalnie gorzej niz z dziecmi z tymi facetami.
a co do wyjazdu to tez sie pisze ja bylam ostatnio w darlowku i mi sie bardzo podobalo, takie miasteczko ale nie wiocha 😆 😆