hej dziewczyny, ja jak zawsze raz na miesiac 🙂 leze pod wiatraczkiem i czekam na porod! wczoraj od 22 do 4 rano mialam jakies skurcze co ok 10 min a pozniej koniec i tyle, a myslalam że to juz 😁 musze zadzwonic do gin zapytac o co to chodzi z tymi skurczami. Pozdrowienia.
no kochana zaniedbujesz nas 😁 a tu widzę, że termin to już masz 😁 odezwij się jak Dawidek będzie już z Wami, żeby ciocie mogły pogratulowac 😁
czego ty Aniu wymagasz? odłożyć coś na miejsce? oni nie wiedzą jak to się robi, dobrze że chociaż potrafi znależć masło w lodówce, bo ja to muszę jeszcze instruować, 2 półka, obok dżemu np. za musztardą.
zazwyczaj to muszę wstac i podać, eh
czyli to wszyscy tacy są, też mi się pyta gdzie coś jest ja tłumaczę szczegółowo, po czym wstaję i podaję,
a czasami pytania są tak głupie (przypominam 8 lat po ślubie) gdzie są ręczniki?
i nie wytrzymuję i mówię: no nie wiem może w szafce z ręcznikami, albo w ręcznikowie 🙂
Kinia a też Twojemu wiecznie chowasz portfel i kluczyki od samochodu,
bo mój wiecznie nie może znaleźc i pytanie do mnie, bo przecież ja mu na pewno schowałam 😁
haahah tak Aniu!!! 😁😁😁 Ja Mu zawsze wszystko chowam 😁😁 A już w ogóle tragedia jest jak wezmę coś do prania bo leży na środku brudne a On jednak jeszcze chce to ubrać (zazwyczaj chodzi o ubranie robocze)
ja to zawsze dostaje po glowie jak mu pilot od telewizoru zginie a wazny mecz leci ale to nie wazne ze on oglada pol dnia i caly czas przy dupie nosi zeby czasem nie dotknela i nie przelaczyla
raz to i tak przeszedł samego siebie
wrócił z pracy zjadł obiad i gdzieś po godzinie czasu miał jechac do rodziców swoich
no i oczywiście pyta gdzie jest portfel, no to mówię nie wiem, zażartowałam, że może w samochodzie bo lubi go zostawiac na siedzeniu,
no to za chwilę drugie pytanie o kluczyki, zaśmiałam się i mówię nie wiem może w stacyjce 😁 i co się okazało: kluczyki w stacyjce a portfel na siedzeniu 😮 no ale to tylko mój mąż, teraz już tak nie żartuję 🙂
a i jeszcze nie pisałam Wam, jakiś miesiąc temu pojechał na zakupy, oczywiscie na telefonie ze mną, bo sam to nie wie co kupujemy, przyjechał do domu i szukanie telefonu, a że ma dwa służbowy i prywatny to dzwoni ze słuzbowego żeby po sygnale znaleźc a tam się facet odzywa,
zostawił telefon w aptece jak płacił i chłopak z żoną za nim wzięli go ze sobą,
dobrze że w porządku byli i oddali, bo telefon wart 1000 zł no i do tego nowy
jak was tak czytam to naprawde mam wrazenie ze wszyscy faceci sa tacy sami, moj wlasnie zjadl melona i mysicie ze skorki wyrzucil do smietnika 😮nie zostawil poprostu tam gdzie jadl, ostatnio mu powiedzialm ze jest mi ciezko juz to wszystko sprzatac to mi powiedzial ze jestem w ciazy a nie chora...ale sie wkurzylam 🤢🤢🤢🤢jak mu nie naszykuje w co ma sie ubrac to poprostu ubiera brudne rzeczy, normalnie gorzej niz z dziecmi z tymi facetami.
a co do wyjazdu to tez sie pisze ja bylam ostatnio w darlowku i mi sie bardzo podobalo, takie miasteczko ale nie wiocha 😆😆
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
ania_p
no kochana zaniedbujesz nas 😁
a tu widzę, że termin to już masz 😁
odezwij się jak Dawidek będzie już z Wami, żeby ciocie mogły pogratulowac 😁
tosiaa
ula-la
muszę się dziś wykąpać
tosiaa
ania_p
czyli to wszyscy tacy są, też mi się pyta gdzie coś jest ja tłumaczę szczegółowo, po czym wstaję i podaję,
a czasami pytania są tak głupie (przypominam 8 lat po ślubie) gdzie są ręczniki?
i nie wytrzymuję i mówię: no nie wiem może w szafce z ręcznikami, albo w ręcznikowie 🙂
ania_p
http://www.youtube.com/watch?v=cvgUdrzGNys
kinia_nh
UIa z tym sikaniem to też tak czasami mam, dosikuję na stojąco 😁
ania_p
bo mój wiecznie nie może znaleźc i pytanie do mnie, bo przecież ja mu na pewno schowałam 😁
kinia_nh
agatka168
ja mykam na zakupy 🙂 do pozniej dziewczyny 😁
ania_p
wrócił z pracy zjadł obiad i gdzieś po godzinie czasu miał jechac do rodziców swoich
no i oczywiście pyta gdzie jest portfel, no to mówię nie wiem, zażartowałam, że może w samochodzie bo lubi go zostawiac na siedzeniu,
no to za chwilę drugie pytanie o kluczyki, zaśmiałam się i mówię nie wiem może w stacyjce 😁
i co się okazało: kluczyki w stacyjce a portfel na siedzeniu 😮
no ale to tylko mój mąż, teraz już tak nie żartuję 🙂
a i jeszcze nie pisałam Wam, jakiś miesiąc temu pojechał na zakupy, oczywiscie na telefonie ze mną, bo sam to nie wie co kupujemy, przyjechał do domu i szukanie telefonu, a że ma dwa służbowy i prywatny to dzwoni ze słuzbowego żeby po sygnale znaleźc a tam się facet odzywa,
zostawił telefon w aptece jak płacił i chłopak z żoną za nim wzięli go ze sobą,
dobrze że w porządku byli i oddali, bo telefon wart 1000 zł no i do tego nowy
ania_p
ale trzeba to jakoś rozdzielic, bo za dwoje myślec nie będę 🙂
ania_p
smerfetka81
a co do wyjazdu to tez sie pisze ja bylam ostatnio w darlowku i mi sie bardzo podobalo, takie miasteczko ale nie wiocha 😆 😆