Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ufff... ale naskrobalyscie, wkoncu przeczytalam co nieco

ja na babcie nazekac niemoge bo zawsze kasa zuci jak moze oczywiscie i kupi tez kupi od czasu do czasu... tylko jej nazekanie ze slubu niemam mnie dobija hehe

a ja dla mojej niespodzianki to mam tylko wozek nowy..... a tak to wszystko od brata dostalam po jego corce, a lozeczko kupilam od sasiadki obok prawie jak nowe wyglada malo zniszcxone a posciel mam nowa hihi i jeszcze teraz ddostalam od mojego chlopaka brata w prezencie ubranka body koszulka i bluza..

wysprzatalam caly dom,ugotowalam obiad i poszlam sie do wanny polozyc. sciagam majtki a tam troche krwi i mam nadzieje ze moze to ten czop odchodzi 🙂 chociaz wiem, ze moze byc to po wczorajszym badaniu 🙂
moje dziecko to juz kilka dni tak cicho siedzi czasami cos mi sie brzuch porusza ale to nie to samo co wczesniej 🙂

• Mamusia
Ja sobie dzisiaj też narobiłam, jak pomyślałam że już przez najbliższy czas go nie zjem 🙂 Ale nie ma starej kapusty, kiszona tylko młoda, więc nie będzie bardzo kwasior 😞
Kasia, to Ty już jedną nogą w szpitalu!! 😁 Chyba córeczka nie zrobi mamie psikusa i nie wyskoczy po terminie 😁

• Mamusia
tosiaa napisał(a):
Ja sobie dzisiaj też narobiłam, jak pomyślałam że już przez najbliższy czas go nie zjem 🙂 Ale nie ma starej kapusty, kiszona tylko młoda, więc nie będzie bardzo kwasior 😞

faktycznie 😞 to teraz jem tylko to czego nie będę mogła jeśc karmiąc 😁