Skocz do zawartości

Lipiec 2012 | Forum o ciąży

sunshines

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• kasiulek85

1495

• kinia_nh

1599

• tosiaa

2175

• ania_p

2270

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tosi a ja tez tak mysle moj teraz spokojny i mozolnie sie porusza ale chyb a sie zbiera juz 😁 ja mam dzis mielone nie fascynujace ale zjadlam 😁 i wypilam frugo zielone i zjadlam princesse orzechowa ale mam teraz dziwne smak i na koniec ciazy 🙂

• Mamusia
kurna mać!
Moje ''niech żyje zgrabność'' pełną parą.
Właśnie zbiłam koncentrat pomidorowy... Szkła od cholery, dwa razy odkurzałam. Teraz chodzę i plamy krwi za sobą zostawiam. Patrzę, a ja mam w pięcie duży, twardy kawałek, oczywiście muszę za chwilę to zoperować 🙂

• Mamusia
ja juz po wizycie... nic kompletnie nic sie nie dzieje....mialam ktg i ani jednego skurczu a jak wstalam i usiadlam na poczekalni to brzuch twardy jak glaz bole z lewej strony... poszlam do lekarza zbadal mnie wszystko wysoko jeszcze tak powiedzialm a rozwarcie na 1 cm powiedzial ze w czwartek mam przyjsc znowu na ktg polozna mowi ze ma nadzieje ze do czwartku urodze... powiedzial ze 10 dni od terminu i wtedy bedzie wywolywany porod to juz wiem ale chce urodzic normalnie!!

• Mamusia
Ale się obżarłam 🤪 🤪 Zjadłam miseczkę krupniku, 3 placki ziemniaczane i całą czekoladę krówkową 🤪 😁 😁 😁

Dziewczyny bardzo Wam współczuję, bo do mojego terminu jeszcze trochę a też bardzo chciałabym już urodzić.. czuję się dużo gorzej niż za pierwszym razem i jestem bardziej ociężała. Z resztą tak się martwię jak Nikoś zareaguje że chciałabym mieć to już za sobą.. 🥴

Taka jestem śpiąca dzisiaj.. że chyba pójdę pod prysznic, może to mnie obudzi 😜 Nikoś na spacerku z Babcią więc cisza w domu.. 😉

• Mamusia
Hej laseczki doczytałam ile mogłam (nie za wiele ale zawsze coś 😜 ) Tosia no ten szampan na porodówce i muza to niezła sprawa chociaż ja muzykę miałam podłaczylismy radio z telfonu i mi grało powiem ze pomaga do tego miałam laptopa i tak się odstresowywałam...

Ania tą "koleżankę" od ciuszków to dawno bym kopła w dupe ileż można się prosić!!! widac nie zależy jej na sprzedaży!!! WEięc nie ma co się prosić.

Karola super ze udało się tak z tym szpitalem a nie wzięło Cię i rodzenie naturalne w Twoim stanie mogło by być niewskazane!!! Ze mną na sali na patologii leżała dziewcyzna 1 dziecko i rozmawiaął z psychologiem szpitalnym i ordynatorem połoznictwa i ginekologii opisała swój problem ze boi się rodzić ze w rodzinie u Niej i męża rodz się dzieci po 4,5kg i ona boi się że popęka i wiecie miała cc w zwiazku z obawami.

Ania ubranka dla Kamilki cudowne 😘

Super że Marta urodziła!!! za niedługo wątek zamkniemy 🤪

Tosia koncentratem się nie przejmuj ale uważaj zeby się nie pokaleczyć bo ze stopy to krwi potrafi ujsć!!! a co do skarpetek na porodówce i nei wymalowanych paznpkci to ja nawet nie myślałam o tym że mi krocze ludzi ezagladają i mnie macają ha ha ha wiec nie ma co myśleć 😉

Ilka nie docyztała a co z Jasiulka pupcią?

• Mamusia
Witam brzuchatki i mamuśki! ja nadal w dwupaku niestety.. 😞miałam dziś ktg i jak sie zapytałam lekarki czy widać jakieś skurcze to mi powiedziała że aparat nie mierzy skurczy i że to ja mam je czuć 🤔 tyle sie dowiedziałam 😠 a jutro ide do szpitala i prawdopodobnie będą mi wywoływać poród 😲