Skocz do zawartości

Brzuchatki z Częstochowy:) | Forum o ciąży

skorka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
hej Pearl4 czy wiesz moze coso tysiac leciu? ... potrzebuje szybko odpowiedzi jesli to mozliwe ... moge urodzic w kazdej chwili bo jestem po terminie a chcialam wiedziec cos o tym szptalu .... z gory dzieuje i pozdrawiam oraz zdrowka zycze 😘 😘 😘

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
  • 5 tygodnie później...
  • Mamusia
Hej, ja planuję rodzić własnie na parkitce i mam nadzieje ze do wrzesnia nie przeniosą porodówki na tysiąclecie, bo tego szpitala wolałabym uniknąć. Wiele historii które krążą o parkitce to zwykłe plotki. Sama początkowo nie chciałam tam rodzić, właśnie przez liczne rzeczy co o niej słuchałam, ale los chciał, że pracowałam na oddziale noworodki i wcześniaki (jestem pielęgniarką) akurat na parkitce i moje wyobrażenie o "strasznej parkitce" zderzyło się z miłą rzeczywistościa 😁 Panie położne na porodówce troskliwie zajmują się rodzącą, są nowe łóżka porodowe. Opieka lekarska nad dzieckiem po porodzie i na oddziale jest bardzo dobra. Pielęgniarki i położne troskliwie zajmują się dzieckiem, tłumaczą wszystkie wątpliwości, uczą samodzielnej opieki nad dzieckiem 😁 ogólnie bardzo polecam ten szpital 🙂

changela napisał(a):
witam serdecznie wszystkie ciężaróweczki z Częstochowy 🙂
ciekawa jestem który szpital wybieracie i dlaczego?
strasznych rzeczy się nasłuchałam o szpitali Parkitka, a tam pracuje moj gin i nie wiem co teraz zrobic 😞

[URL=http://www.naobcasach.pl]🙂 Wydaje mi sie ze w kazdym szpitalu są różni pracownicy. Obyście trafiły na te fachowa opiekę.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...