Skocz do zawartości

Marcóweczki z Olsztyna łączmy się...:) | Forum o ciąży

tychee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i już niewiem, wczoraj słyszałam w radiu, że skazali na więzienie 2 ginekologów z wojewódzkiego, bo nie dopilnowali rodzącej i coprawda udało się dziecko uratować ale w wyniku niedotlenienia miało trwale zmany i w końcu zmarło. I już się zaczynam bać. Bo taka sytuacja może zdażyć się wszędzie, bo ktoś akurat będzie zbyt pewny siebie 😞 i postanowi zrobić sobie przerwę w nieodpowiednim czasie.

• Mamusia
cześć dziewczyny ja 22.10.2010 o godz 22 przyszedł na świat mój synek Antoś-4160 i 60 cm dł, przez CC w szpitalu Miejskim, który bardzo polecam(zaczął się naturalny poród ale lekarze czekali i w końcu dla dobra mojego małego i mojego zdecydowali o CC) :-) fachowa i przemiła obsługa .Panie położne bardzo pomagają jak jest potrzeba i to wszystkie bez wyjątku.Lekarze ginekolodzy tez rzetelnie badają a pediatrzy bardzo dobrze opiekują się maluszkami.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam

Młoda nie słuchaj jakiś bzdur z radia. Leżałam trochę w wojewódzkim bo mój mały się nie spieszył i wszyscy lekarze pracujący w szpitalu byli obecni żaden nie siedział. Gdyby któregoś skazali to na 100% cały oddział by o tym mówił. Do samego pobytu, porodu nie mam zastrzeżeń, jedyne co bardzo mi się nie podobało to podejście pielęgniarek noworodkowych. Każda mówiła co innego wiec tu musisz uzbroić się w cierpliwość. Albo poczytaj na temat opieki nad noworodkami i ich nie słuchaj bo zwariować można. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Dzięki
Ja się umówiłam z położną która będzie ze mną przy porodzie, ogólnie bardzo fajna kobitka. Dziś jestem umówiona na kolejne KTG. We wtorek mam termin i już atmosferka sie gorąca robi 🙂

Dzięki za widaomość na mejla, nie bardzo umiałam odpowiedzieć i podziękować. Więc dziękuje tutaj 😁

A kiedy rodziłaś jeśli moge zapytać?