Skocz do zawartości

Nowy Sącz i okolice | Forum o ciąży

maxara

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, nikt sie nie dopisał, to ja skorzystam..

Ja pochodze z Nowego Sącza, choć teraz po studiach przeprowadziłam się na Śląsk. Moi rodzice mieszkają na osiedlu Millenium i często gęsto u nich bywam...

Co prawda swojego brzuszka pozbyłam się już w marcu - Natalka ma juz pół roku, ale widzę, że Ty tez juz niedlugo się rozpakujesz 🙂)))

• 4 tygodnie później...
O proszę! No to rzucik kamieniem. Pewnie jak bysmy były z tego samego rocznika, to byśmy sie znały...

Jak Twój bobasek?
Moja młoda juz raczkuje i wstaje....a Twoje dopiero urodzone, a za półtora roku juz nie będzie różnicy, niezłe..

• Mamusia
Witam......Myszor byc moze sie znamy....chocby z widzenia....Ja chodziłam do 15-tki....a pózniej do 3 Lo w Ekonomie.....A co do mojego Oliwierka...to fakt-na razie tylko wisi a cycku i śpi....Trochę szkoda,ze urodził sie na sama zime,o bedziemy sie kisic cała zime w domu....ale tak to juz jest jak sie ma Męza z kalendarzem w ....Starszy synek ma 11 lat i urodził sie 22 pazdziernika......a ten 20:P .....pozdrawiam

hehehe..no to nieźle, znaczy nudziliście się w zimie z Małżem 😉)) 😉 😉 😉 😉
A u mnie obydwie laseczki na wiosne urodzone i rzeczywiście to jest super czas, bo cała wiosna i lato na spacerki w rampersiku przechodzone...
Ale wiesz, jak juz miesiąc skończy, to w kominezon wsadzisz i spacerki tez mozna uprawiać, byle dużego mrozu nie było, ale ostatnio te zimy takie byle jakie..

Oj, ze szkoły to sie nie znamy, bo ja łaziłam do 7 podstawówki a potem do II LO...

Z wiszeniem na cycu wiadomo - na poczatku tak zawsze jest, zreszta sama wiesz, bo to drugi bobas..

• 1 rok później...
  • 3 miesiące później...
  • 5 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...