Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja nie wiem ile mam cm w brzucholku, ostatnio chyba 101 z tego co pamiętam.
Hehe no Skwara ma rację, ja się pierwsza szykuję 😮 chociaż nie za bardzo mi się to uśmiecha, chciałabym żeby był już chociaż listopad... 😞 😞 😞 jak tu widzę takie maluszki co ważą 3200 czyli normalna waga na noworodka a one takie maluteńkie, to co dopiero by było jakbym urodziła teraz niespełna 2 kg dzieciątko, mam nadzieję, że usg trochę zaniżyło wagę.

Co do mojej wagi to w szpitalu przy tym jedzeniu to też schudnę 🥴 😮

• Mamusia
Brzuszki sa mega!!!!!!!!!!! sliczne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Sylwia pepek tez Ci wyszedl ha! taki wentylek 😉
Biologia super brzusio i poza gigant 😁
Tak patrze na te Wasze brzusie to macie je strasznie wysoko, moj sie zaczyna od samego wzgorka wiec chyba dlategio nie mam problemow ze zgaga (procz 2 przypadkow po kebabie) ani tez jakis uciskow itd z Olafem tez tak brzuchol mialam nisko.
A czemu chudniecie hmm moze jakas zmiana diety nastpila albo cos? Badaja Wam rowniez poziom hormonu tarczycy??? to tez wazne!!!

• Mamusia
sylwia swietny brzusioll 🤪 🤪 🤪 ladnie rosnie i ten pepoleek 🤪 🤪 ogien;D 😘

biologiaa haha nie no pekam ze smiechu dobre zdjecie 🤪 🤪 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 slicznie wygladasz rowniez... laska jak sie patrzy 😁 😁 😘

anitek ja tez mam nisko brzusiol... od samego dolu juz sie zaokragla 🙂 🙂

• Mamusia
Basia, gratulacje z okazji wkroczenia w III trymestr 🙂 brzusio luks wygląda 🙂 i na tych zdjęciach to nie widac żebys tyle przytyła ile pisałas:P i z profilu to podobny do mojego haha 😁
Dorotex, Twój to rzeczywiście taka piłeczka okrąglutka, chyba żadna z nas tutaj takiego nie ma 🙂
Ania, dawaj swój brzucholek! Strasznie jestem ciekawa jak wygląda 🙂 na początku mówiłas że taki mały przy naszych a teraz to już pewnie taka sama piłeczka fajniutka 🙂 🙂

I patrzcie na mojego balona! Tylko twarz zamazałam bo mam taką spuchnięta i wstyd pokazywać:P

• Mamusia
Bo ona ma jakieś zwidy ta sąsiadka hahah 😁 nawet nie wiem jak wygląda opadnięty brzuch lol 😁 jak którejś opadł to niech pokaże porównanie swoich zdjęc żebym widziała hahah 😁
Baśka, a co Ty gadasz ja tam po twoich zdjęciach nie widzę tego wylewającego się tłuszczu:P:P