Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no Ifyou ładnie rośniesz 😁 🤪 kurde a pamniętam jak wszystkie byłyśmy płaskie w sensie porównując do teraz 😁 😁 🙃 🙃 🙃 juz tak sobie kiedys myslałam że bede tesknić za tymi kopniaczkami w brzuszku 🥴 😜 ale za to na żywo będziemy miały niezłe kopniaczki od zycia 😁 😘

• Mamusia
ej kobitki jak juz sie smiejemy to posmiejemy sie i z waszych pepków.. 😜 😜 😜 😜 😜 skwara rób zdjęcia zrobimy sobie galerie pępków hahahaha 😁 😁 😁 😁 a co sie bedziemy mam wrazenie ze tylko mi pepka nie wywaliło .. reszta to pewnie z koreczkami 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Ania, Justa, rzeczywiście te wasze brzuszki takie malutkie, fajniutkie i zgrabniutkie 🙂
Anitek, a Twój brzuchol straaaasznie nisko! Tak paatrzę na mój i porównuję z twoim to widoczna różnica jest! Ale mimo że mój jest wysoko to zgagi nie mam 😁 No, może 5 razy w ciągu ciązy 🙂

• Mamusia
prosze zdjecia z sesyjki 😁 w koncu ! juz nie moglam sie doczekac 😁 skrona nie bede i powiem ze osobiscie mi sie w ch***j podobaja 😁 a za ok miesiac jeszcze jedna z mezem mym przyszlym hehe 😁 bo ja to jesczze czas mam do porodu , ok 8 tygodni heh wiec mam nadzieje ze te nastepne beda tak samo piekne jak te heheh 😁 aleeesz jestem podniecona hahaha jakos tak i humorek os razu lepszy 😁 i jak sie wpatruje to normalnie widze Pati w tym nrzuszku i od razu mi sie mordka cieszy 😁