Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehe Sylwia, jaki spiczasty fajny, podobny do mojego 🙂
A Ty Bacha nie klep głupot bo twój jest śliczny brzusio 🙂 taki okrągły ładniusi 😁
Anitek i twój fajowy:d i trochę widać że urósł i się zdaje że zmienił trochę kształt - się tak bardziej jeszcze do dołu wydłużył?

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
No to mój brzuch 🙂 najpierw patrzcie jak wyglada mój brzuch jak sie franek wypycha 🙂

a tutaj mój czarny brzuch 🙂 na zdjęciach tak nie widać, za bardzo sumie, ale patrzcie jak mój pępek wygląda....chciałam też ując rozstępik ale nie widać na zdjęciu 🤪

• Mamusia
ale masz fajny bębenek 😁 haha moje dziecię też sie tak wypycha i też z lewej strony nie raz to pod żebrami taka kuuuuuula ogromniasta az sie dziwie jak sie tam zmieściło to moje maleństwo 😁
Ja jutro porobię fotki mojego basiora 😁

• Mamusia
O matko! 🙂 skwara wielki masz ten brzuch 🙂 mój jest wiele mniejszy zarazwrzuce fotke jak się nadaje do publikacji bo wczoraj mi mąż robił ale znając życie to pól tyłka widać na zdjeciu. No i pępol to masz porażający....mój siedzi w środku nadal pewnie już tak zostanie.
Ale wypina pupinę 🙂 🙂 🙂 ja to swojego zawsze poklepie albo pogłasiam jak mi tak wyskoczy 🙂

U sylwii śmieszny taki spiczasty z boku jak cycuszek wygląda jeszcze z tym pępkiem wystającym 😜

• Mamusia
A to mój balon 🙂
dwa pierwsze z wczoraj jak mówiłam tyłek na wierzchu ale cos tam wykadrowałam, a dwa następne z przed dwóch tygodni trochę z innej perspektywy:P

no i tylko dwa dało rade bo mi zapodaj wiecej fotek nie chce puscic a miałam jeszce Mikołajkowe królestwo wam pokazac 🙂może później sie uda

• Mamusia
no hahah masakryczny mó pępek lol zawsze jak sie u lekarza kłądę na kozetkę to się tak dziwnie patrzy hahaha, no ale co ja na to poradzę jaki mam pępol 🙂
Dorotex, za to twój śliczny 🙂 ale tak krzywo ustałąś czy asymetryczny brzuch? 😉 a hłopy to rzeczywście robią zdjęcia jak głupki 😁
Emilka, a ty jeszcze zdąż zapodać swój brzuchol 🙂

• Mamusia
Skwara mój Franuś też tak wypycha się i wygląda to tak jak u ciebie... Ale duży masz już ten brzuszek 🙂
Dorotex twój brzuszek to taki zgrabniutki, pewnie jeszcze troszkę urośnie...
Śliczne te Wasze brzuszki 🙂 A dzidzie w nich pewnie jeszcze piękniejsze 🙂
Ciekawe czy nam wody płodowe nie zamarzną:P haha ha...

• Mamusia

na zalaczonym obrazku widac domek Pati w niepełnym 37 tc 😁

pierwsze zdjecie przedstawia mój obwisły juz brzuch 😁 oraz przecudowne i przepiekne rozstępy na udkach hahahah 😁
zdjecie obok to profilówka :P
kolejne to brzuszek jakis w miare ogarnięty nie zwisa jak skarpeta w sensie hehe :P
no i ostatnie zdjecie to lekki wyczyn mojej niuni, niestety nie zdarzyłam cyknąć jak była bardzej "wypchana" 😉

• Mamusia
Basia, fajny brzuchol:0 wcale na wielki nie wygląda, tylko taki gładki jakiś przyjemny 😁 a pierwsze zdjęcie wymiata hahah bo rzeczywiście wyglda jak by zwisał hahaha
Biologia, mamy takie same pępki ahaha tylko u mnie jeszcze okropnie wygląda miejsce po kolczyku, tak jak u Basi^^ a bokiem wygląda wieeelki ten twó hihih