Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jakie sliczne te brzuszki 😜:P wasze !!!

jja na temat mojego uslyszalam ostatnio ze ,, o rany masz brzuch jakbys zara miala na porodowke jechac " haha 😉
widze ze nie jestem osamotniona w tyakich komplemetach ;DDDDD

• Mamusia
nieźle 😁 fajny taki kolaż 🙂 Anitek, koniecznie musisz wstawić zdjęcie w całości 😁
Przez te tatuaże wasze to zawsze oczopląsu dostaję i nie wiem który jest który brzuch, czy to Paula czy Anitek 😁
Ifyou, rzeczywiście ten twój sie powiekszył! Ostatnim razem tak go widac nie było 😁

• Mamusia
Kiedyś już wrzucałam, ale to dawno i nawet nie chce mi się szukać więc wlepiam specjalnie dla Ciebie Skwara 🙃
[URL=http://img20.otofotki.pl/ao807_dziarka.jpg.html][IMG]http://img20.otofotki.pl/miniaturki/ao807_dziarka.jpg[/IMG][/URL]
jak chcecie powiększyć to trzeba kliknąć na fotkę 😁

• Mamusia
no wygląda bosko! 😁 ale jak na to patrzę to od razu mi się w głowie pojawia: igła i ból! Boję się igieł i krwi więc mogę zapomnieć 😁 a Ty, zresztą Paula i Anitek też jak zniosłyście to kłucie (brrrr) to poród niczym wielkim nie będzie myślę 😁

• Mamusia
Dziękuję 😘 igły przy dziaraniu w sumie nie widać 😜 jedynie co to czasem kropelki krwi ale mało. No ale oszukiwać nie będę bolało jak diabli w niektórych miejscach, dobrze że mam to już za sobą, tylko ciekawa jestem jak będzie wyglądał po ciąży. Oby nie trzeba było iść na poprawkę ałała 😲 Poród na pewno boli bardziej 🤢 🤢