Skocz do zawartości

Baloniku Nasz Malutki rosnij duzy okraglutki... :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 491
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Motylek jaki fajny brzuszek 🙂 🙂
no w jeansach z przed ciąży to już dawno nie wygodnie 😁 ja od 12 tyg jakoś przestałam chodzić, bo zaczęły uciskać. Chodzę teraz w ciążowych z takim materiałowym wysokim stanem, leginsach i krótkich spodenkach na luźnej gumeczce 😁 ja jutro dodam fotkę, a jak nie wyrobię to w przyszłym tygodniu 🙂

ja mam dosc luzne jenasy 😜 i na 3 guziki wiec jeszcze w niektore wchodze te mi akurat byly najluznijesze a ogolnie w dresach chodze leginsach itd 😜 czekam na twoj brzus
ifyouliftmeup

• Mamusia
motylek sliczny masz brzusio 😉 jakbym widziala siebie, mam idento 😁 teraz widze ze mamy podobna budowe;D i podobny rozmmiar brzusiaa;D super!!! aaa co do dzinsow to nosze ale na troche caly dzien bym nie wytrzyala, mialam dzinsy dopasowane zawsze takze mam tylko ze 3 pary uzytkowych na dana chwilel 😉 wole getry i dresy wygodniej ;D

• Mamusia
BOOOSKI brzusio! 🙂 ja chodzę w dżinsach tylko rozpinam se guziczki i długie bluzki noszę że nie widać tego 😁 chyba zacznę se robić zdjęcie brzucha co tydzień i wtedy będe porównywać 😁 a tak w ogóle to czytałam że kazali żeby talię mierzyć i tak sobie mierzę i już z 76cm jest 80 😁 ale na wadze cisza 😉

• Mamusia
ifyouliftmeup ooooo prosze u ciebie różnice widac wspaniałą hehehe :d w porównaniu z poprzednimi jest zmiana i to ogromna i z racji tego ze ty szczupła jesteś to dopiero to widac 🙂 Śliczny brzuszek ja tez myslalam zeby juz nowe zdjatko zrobić wiec moze dzis cos wstawie 😉

ifyouliftmeup no prosze u szczuplych ludzi to tak powoli a ladnie wyglada 😉 super brzus widac widac ze sie zaokragla :P:P pieknie

basia89 czekamy czekamy na fote brzuska !!!! obowiazkowo 😜

• Mamusia
ifyouliftmeup super już widać. Coraz wyraźniej 🙂
Ja to pokaże jak cokolwiek będzie widać 🙂 Jak na razie tyle co przytyłam to w tylek poszlo a brzuszek czasami widać ale też duzej roznicy nadal nie ma. Pewnie jeszcze troche na taki jak wasze sobie poczekam.

• Mamusia
No ja też dziewczyny różnicę w końcu widzę 🙂
Ania a Ty za miesiąc ślub to będziesz już w 20 tyg 😲 mnie się ostatnio tak zaokrąglił, wcześniej same widziałyście, że ledwo co tam odstawało 🙂 a jaką masz sukienkę, bierzecie cywilny czy kościelny? 🙂
wlepiam moje zdjęcie ze ślubu 😁 w sumie brzuszka widać nie było, ale to przez luźną kieckę 🙂 Potem jak pojadłam to +10 tygodni 😁 😁

• Mamusia

sukienka wygląda tak 🙂 lniana, lekka myślę że jak będzie gorąco to da się w niej wytrzymać 🙂 Oczywiście ten pasek zmienie bo nie podoba mi się 🙂) Jest mi jeszcze trochę luxna ale jakbym się przed ślubem już w nią nie mieściła to spokojnie da się powiększyć.
My bierzemy na razie tylko cywilny i przyjęcie robimy na 25 osób tylko dla najbliższych. Jak będzie za co to będzie kościelny chociaż mi to jest nie potrzebne.

• Mamusia
świetne sukienki! btw Ania jak Ty wyglądasz chudo na tym zdjęciu!!!
Wstawiam Wam mojego Franka 🙂 tylko sprzęt dziadoski to i zdjęcia średnie ale zawsze trochę widać: 🙂 🙂

tu cała Franula 😉
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/1688/d0d99750af4621a7med.jpg[/IMG][/URL]

a tu Frankowy pisiorek, więc Basia daleko nie musisz szukać 🙂 macie nóżki i to co między nóżkami, nawet powiększenie jest 😁
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/1658/f604c98416955b12med.jpg[/IMG][/URL]