Skocz do zawartości

Zdjęcia usg naszych maluszków :)) | Forum o ciąży

ifyouliftmeup

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa 🙂
Wszystkim gratuluje maleństw i macie śliczne zdjęcia 😆 ja na mojego maleństwa muszę poczekać do kolejnej wizyty czyli do 21 sierpnia 😜 z chłopakiem nie możemy się doczekać kiedy zobaczymy dziecko i poznamy jego płeć. Dzisiaj jest 18tc +2 dni , trzeba jeszcze trochę poczekać, jak tylko będę miała zdjęcie postaram się je wam pokazać.
Miłego oczekiwania 🤪

• Mamusia
Paula pozy walil heh a wogole sie nie wstydzil ginek stwierdzil ze pokazuje non stop co ma 😉 i na kazdym usg tak jest 😁 a buzke chowal non stop ciezko go bylo uchwycic bo caly czas sie obracal albo zakrywal i dlatego mam mala ujec z buzka niestety. ale i tak dobre i to i ladnie dosyc widac 🙂 najwazniejsze ze wiem ze ma cale usta nosek na miejscu itd.

• Mamusia
Anitek ale to 3cie zdjeice jest naprawde boskie;D powinnas byc dumna z potomka;D moj maly to szpagaty chyba jakies odstawia 😁 jednoczesnie z lewej strony i z prawej strony brzucha mialam kopa 😜 juz sie zastanawiam czy niemam czasem dwoch fifolow 😜 ja wam pokaze jak sie uda zlapac ptaszka w piatek wrzuce pod wieczor mojego maleggoo 😉 oby pokazal i nie byl wstydliwy taki jak Twoj;D Twój to MEGAAAAA <3

• Mamusia
hehe dobe, i faktycznie wiele nauki trzeba zenby wlasnie odróżnic bańke od pępowiny... podziwiam tych lekarzy że oni tak wszystko wiedzą co widza np wlasnie na usg 😁

no biologia skoro sie nauczylas wrzucać zdjecia to zapraszamy do watku obok zeby pokazać się z domkiem swoim , tym maluszkowym hhehe 😁