Skocz do zawartości

Legnickie mamusie | Forum o ciąży

Julia_87

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
Jak narazie czuje sie w miare dobrze ale juz ciezko mi sie pracuje zaczyna mi dogryzac bol krzyza kregoslupa...och wszystko pokolei ale jest spoko wszystko dla maluszka iwec dam rade.. Jesli mowa o kopniakach to one wlasnie wynagradzaja nam wszystkie troski podczas ciazy ja juz nie mam kopniakow lecz bardziej przewijanie sie maluszka przez brzuszek ....swietne uczucie
A ty jak sie czujesz???

U mnie już wsio dobrze 🙂ale początki ciąży to był horror,kibelek został moim najlepszym przyjacielem. Teraz za to mam często napady głodu i trochę sobie pozwalam ☺️
Za tydzień mam wizytę u lekarza mam nadzieje że z USG bo chciałabym wiedzieć co tam siedzi w brzuszku 🙂

A Ty co będziesz miała??

• Mamusia
Witam ponownie
Co do plci to ja nie wiem co bede miala bo na jednym z USG gdzie mialam sie dowiedziec moj skarbek sie zaslonil i nie bylo widac a pozniej to juz nie pytalam, dowiem sie jak moj skarbek sie urodzi poza tym to i tak nigdy nic nie wiadomo mojej kolezance zapewniali przez cala ciaze ze bedzie miala chlopczyka i nawet jej pokazali na USG jajka:laugh: :laugh: :laugh: co sie okazalo to byla pepowina a nie jajka bo urodzila sliczna coreczke 🙂 🤪 :laugh: 😉 wiec ma dla niej wszystko niebieskie. Ja postanowilam z zakupem bialych, kremowych i takich neutralnych kolorow ciuszki i cala reszte jak posciel czy inne...

Najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa, to sie liczy 🙂

OK do pozniej 🙂

• Mamusia
Witam ponownie
Co do plci to ja nie wiem co bede miala bo na jednym z USG gdzie mialam sie dowiedziec moj skarbek sie zaslonil i nie bylo widac a pozniej to juz nie pytalam, dowiem sie jak moj skarbek sie urodzi poza tym to i tak nigdy nic nie wiadomo mojej kolezance zapewniali przez cala ciaze ze bedzie miala chlopczyka i nawet jej pokazali na USG jajka co sie okazalo to byla pepowina a nie jajka bo urodzila sliczna coreczke wiec ma dla niej wszystko niebieskie. Ja postanowilam z zakupem bialych, kremowych i takich neutralnych kolorow ciuszki i cala reszte jak posciel czy inne...

Najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa, to sie liczy

OK do pozniej

Byłam dzisiaj na zakupkach szukać spodni i niestety w Lubinie bieda jeśli chodzi o ciążowe ubania 😞

Wiesz może gdzie są w Legnicy sklepy z ubraniami ciążowymi?? Ja wiem tylko o tym Auchanie ale jak tam nic nie będzie to chciałabym jeszcze do innego pojechać.

• Mamusia
Nie bardzo moge Ci pomoc bo juz nie mieszkam w Legnicy. Ale powiem Ci ze ja nie kupowalam az tak bardzo ciuchow ciazowych wolalam smigac w spodnich dresowych (sa wygodniejsze wg mnie) Wiec ze spodniami ale niektore dziewuszki kupuja na allegro wiec moze tam poszperaj 😉 😉

Hejo
Byłam w Legnicy i ubrania masakra 😮 więc pojechałam do Wrocławia i tam kupiłam wkońcu spodnie 🙂 takie jak chciałam.
Zauwżyłam że w mniejszych miastach nie ma nic ładnego dla kobiet w ciąży jakby nie miały gustu i powinny chodzić w workach...

• 3 miesiące później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 8 miesiące później...
  • 5 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Mamusia
Witam Mamusie i Dwupaczki 🙂 ja się z Legnicy w sumie wyprowadziłam w lipcu, ale nadal tęsknię 🤨 i staram się często odwiedzać to miasto bo zostawiłam tam wszystko i pojechałam do miłości mego życia 😁 haha i tak się złożyło, że teraz z brzuszkiem chodzę 😜 haha niedługo zresztą do L-cy zawitamy i odwiedzimy dziadków z brzuszkiem 🙂

Pozdrawiam 😘