Skocz do zawartości

Wymioty | Forum o ciąży

panna80

Rekomendowane odpowiedzi

no ja wymiotowałam całe pierwsze 3-3,5 miesiąca rano, wieczór, popołudniu..czasem już nie miałam siły i nie miałam czym wymiotować...wymiotowałam samym kwasem żołądkowym ;/ no a teraz od dłuższego czasu męczy mnie zgaga i powiem, że zgaga jest o niebo lepsza..

• 3 tygodnie później...
  • Mamusia
czesc dziewczyny 😉 jestem tu nowa 🙂 obecne jestem w 6 tygodniu ciazy i wymiotow nie mam na cale szczecie 🙂 ale nudnosci mnie zamecza 🤔 od samego rana jak tylko wstane z lozka az do wieczora kiedy sie klade 🤔 ale co tam dla dzidziusia warto sie pomeczyc 🙂 wlasnie wrocilam od lekarza i z moja dzidzia wszystko w jak najkepszym porzadku a jaka jest malutka hehe 🙂

• 5 miesiące później...
  • Mamusia
czesc mnie nudnosci i wymioty meczyly caly 1 trumestr, normalnie masakra. potrafilam zjesc objad do polowy leciec do wc i jesc dalej :/ ale przeszlo 🙂 zgaga czasami mi dokucza ale nie jest to tak uciazliwe 🙂

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Osobiście moje początki były straszne. Codzień wymiotowałam po kilka razy aż do 4 miesiąca. Najgorsze,że zwracałam i znów byłam głodna. Więc znam ten ból.. Ale warto rozmawiać o tym ze swoim lekarzem, mój wysłał mnie na 3 dni do szpitala, podali kroplówki i było lepiej ;-). Tego czasu nie wspominam najlepiej,ale jak wszystko się ustabilizuje to można zacząć cieszyć się urokami ciąży 😉).