Skocz do zawartości

NASZE BRZUSZKI | Forum o ciąży

BettyPe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 163
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Usmiechnieta napisał(a):

Rudzielec, zjadłabyś coś przed zdjęciem, bo żołądek kompletnie zapadnięty! 😜 ale piłeczka rośnie aż miło:-)

No widzisz a ja bylam najedzona 🙂 mam brzuszek bardzo nisko wiec pod piersiami mam jeszcze mejsce na szerokosc dłoni 🙂 ale z dnia na dzien idzie w gore 🙂 mam 6 kg na + 🙂

• 4 tygodnie później...
  • Mamusia
Angela uroczy masz ten brzuszek!!!

Coś w tym jest że te chłopięce brzuszki są takie szpiczaste 🙂 jak tylko ogarnę wiosenne porządki, z których zrobiły się wiosenne odnaleziska to dodam swój 🙂 🙂

Karolina ale z Ciebie laska 🤪

• Mamusia
BettyPe napisał(a):
Angela uroczy masz ten brzuszek!!!

Coś w tym jest że te chłopięce brzuszki są takie szpiczaste 🙂 jak tylko ogarnę wiosenne porządki, z których zrobiły się wiosenne odnaleziska to dodam swój 🙂 🙂

Karolina ale z Ciebie laska 🤪

dziekuje Ci bardzo!! 🙂) czekam na Twoje foto!!! 😁

• Mamusia
Betty, kruszyno Ty! Ślicznie wyglądasz 😆 Ja jutro wrzucę coś z 30 tc - zobaczycie, jak wygląda orka wyrzucona przez morze na brzeg 😜 Ja mam już teraz w pasie 102 cm...
Byłam pierwszy raz na szkole rodzenia - bardzo zgrany zespół mamy, tylko ja będę rodziła jako jedna z pierwszych i nie wiem, czy się cieszyć, czy raczej bać 🤔
Na osłodę wciągnęłam lody czekoladowe z truskawkami, ale od jutra zaciskam pasa, bo w poniedziałek ważenie, a lekarz pozwolił mi przytyć w tym miesiącu tylko 1,5 kg ... 😉

I jeszcze jedno - KOCHAM WIOSNĘ!!! 😁 🙃

• Mamusia
Usmiechnieta napisał(a):
rudzielec od ostatniego zdjęcia zdecydowanie maluszka przybyło! piękny brzusio i fajna koszulka 🙃

Tak ostatnio tak mi wywalilo brzuchola 🙂 ale w tej bluzce jest znacznie wiekszy przez ten rysunek 🙂

• Mamusia
Rudzielec napisał(a):
Usmiechnieta napisał(a):
rudzielec od ostatniego zdjęcia zdecydowanie maluszka przybyło! piękny brzusio i fajna koszulka 🙃

Tak ostatnio tak mi wywalilo brzuchola 🙂 ale w tej bluzce jest znacznie wiekszy przez ten rysunek 🙂

chyba zrobie sobie prezent na dzień kobiet i kupię podobną koszulkę 🙂