Skocz do zawartości

FOTKI BRZUSZKÓW | Forum o ciąży

Dagii

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
marietta12 napisał(a):
Ciesze sie ze jest to forum zawsze mogę tutaj otrzymać trochę otuchy i ciepłych slow co na jakiś czas bynajmniej stawia mnie do pionu ! Jesteście kochane 😘 😘 ☺️

Poważnie Marietta bez spiny 😜
Ja doszłam do wniosku, że to nie ma najmniejszego sensu.
Pytałam się co chwile męża czy jestem gruba a on mi w kółko odpowiadał jesteś w ciąży co chcesz być chuda 😉
I dopóki nie mam na to wpływu to z tym nie walczę.
Po porodzie ostro się za siebie zabiorę - przynajmniej mam taki plan 😜

• Odpowiedzi 232
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dagii - kurde szkoda, że jednak daleko od siebie mieszkamy 😮 Ja też mam zamiar się ostro wziąć za siebie po porodzie, bo mam zamiar wrócić do wagi i jeszcze zrzucić nadprogramowe kilka kg, które mi się przez ostatnie lata przyplątało.

A Ty coś ćwiczysz? w sensie jakaś joga, pilates, step, bieganie cokolwiek? bo ja przyznam, że nie ☺️ ale chciałabym może na siłownie jakaś bieżnia, może basen? a jak u Ciebie?

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
Dagii - kurde szkoda, że jednak daleko od siebie mieszkamy 😮 Ja też mam zamiar się ostro wziąć za siebie po porodzie, bo mam zamiar wrócić do wagi i jeszcze zrzucić nadprogramowe kilka kg, które mi się przez ostatnie lata przyplątało.

A Ty coś ćwiczysz? w sensie jakaś joga, pilates, step, bieganie cokolwiek? bo ja przyznam, że nie ☺️ ale chciałabym może na siłownie jakaś bieżnia, może basen? a jak u Ciebie?

To widzę, że podobnie mamy, ja mam w planach po ciąży zrzucić to co przytyłam plus jakieś 8 kg.
Bo podejrzewam, że do wagi 55 mi się nie uda już dojść 😞
Po porodzie myślałam o ćwiczeniach w domu pewnie Chodakowska pójdzie w ruch bo wszyscy dookoła ja strasznie zachwalają, na siłownie pewnie czasu nie będę miała przy 2.
Bo pewnie całymi dniami będę sama. Dodatkowo pewnie rowerek stacjonarny i jakos może damy radę.
Teraz nie robię nic 😞

• Mamusia
dziewczyny ja tez chce wziasc sie za siebie i to ostro tym bardziej ze 10 kg mam po Ameli plus teraz 7-8 kg narazie ... czyli 18 na plus aktualnie waze 74 kg pfff a mialam zawsze miedzy 50-55 kg chciala bym dojsc do wagi 56-58 kg 🤪 🤪to moje marzenie bo wiem ze do tych 50 nie dojde 🤢

• Mamusia
Super Marietta, a ty wyglądasz ekstra 😘 no i pełen podziw dla was lożeczko przygotowane a u mnie wszystko w proszku 😞 tyle jeszcze mi brakuje z wyprawki że szok mam nadzieję że to jakoś ogarnie

• Mamusia
Daga - okraglutki wielgachny wszytkie staniki mi sie juz wzynaja co powodoje faldy na bokach musze zabrac sie z akupno jakis bo az druty mi wyskakuja 😉

monika i ola -ja łóżeczko mam złożone bo je malowałam i polerowałam ..bylo jasne a ze meble wszędzie ciemne to dlatego tylko.. a baldachim zalozyłam i ochraniacze .. bo niedawno zamówiłam i chciałam mężowi pokazać i tak sa do ściągnięcia i prania 😉 pościel już wstawiła i sie suszy .. i do szafy 🙂a z drugiej strony do konca czerwca musze miec wszytko na gotowe bo 1-15 urlop Lipca wiec nic nie dam rady zrobic jak wroce bo bede musiala sie zabrac za pranie ale naszych ciuszków i wózka odświeżenia 🙂 mam nadzieje ze nie bedzie wcześniejszego porodu np. na urlopie

Kerry- Zazdroszczę ci juz masz 35 tydzien jeszcze miesiac eh bedziesz jedna z pierwszych chyba czas zaczac nowy watek zwany Jesteśmy juz na Swiecie bo pewnie będziesz jedna z pierwszych ktora wklei tam zdjecie swojego słoneczka

• Mamusia
A to my z przed chwili
- waga + 9 kg
- obwód brzucha 106 cm 🤪 🤪 🤪 wielki jak nie wiem

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/dscn0111c.jpg/][IMG]http://imageshack.us/a/img692/691/dscn0111c.th.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Dagi nie przesadzaj napewno nie ejst tak zle 🙂 pamietaj ze przynajmniej wieksza czesc zniknie po porodzie a po drugie ja jestem o wiele nizej tygodniami wiec nie wiadomo jak pozniej bedzie wygladac moj brzuch kazdy mnie straszy bo mam strasznie pepek wystajacy ze zostanie mi mega fałda ...najwyzej bede wciagac brzuch 😉 🙃

• Mamusia
no więc po kolei:
Justyna: niezmiennie uśmiechnięta 🙂 pozytywna energia od Was bije 🙂
Dagmara: bardzo ładny brzuszek, nie wiem jak z tym obwodem, ja nie mam w domu centymetra, ale może bym sobie sprawiła, to porównamy 🙃
Marietta: rewelka, jeśli znów wyczytam tu, ze narzekasz na wygląd, albo nie daj Twój mąż, to inaczej pogadamy 🤪, 😎

• Mamusia
Karolla napisał(a):
A to my wczoraj (33tc):
http://imageshack.us/photo/my-images/547/dsc06280l.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/812/dsc06281rs.jpg/

Rewelacja !! wogole śliczna dziewczyna z ciebie Karolino i widzę ze pogoda dopisała 🙂 promieniejesz a brzuszek dodał ci tylko uroku 🙂