Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂 zaglądam czasami ale Wy nie :P my wróciliśmy właśnie z Bułgarii. Julia ma już dwie dolne jedynki, mówi pięknie "mama" i robi papa 😉 siedzi pięknie, zaczyna kombinować z raczkowaniem. Jest pogodnym i uśmiechniętym dzieckiem 🙂 a co u Was?

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ojej! super! 🤪 widzę że Juleczka szaleje... tyle już potrafi 🙂
a my ciągle czekamy i na ząbki i na siadanie i w ogóle na wszystko :P
Wikulcia ma kontrole wagi bo malutko jadła ale po wizycie w szpitalu zaczyna jej się poprawiać 🙂
ogólnie jest pocieszna i bardzo grzeczniutka 😜

• Mamusia
Hej 🙂Zeberkko ja tu tez zagladam...a i podczytuje inne oczekujace mamy...chyba jakas slabosc mi zostala do kobiet w ciazy 🙂bo pamietam ja jeszcze nie dawno my z brzuszkami chodzilysmya tu juz za tydzien Miłosz konczy 7msc 🙂super ze malutka ci sie prawidlowo rozwija i ze juz siedzi 🙂zuch dziewczynka 🙂moze wrzucisz nam tu chociaz zdjecie malutkiej?a potem usuniesz? 🙂bo wszystkie pewnie chetnie bysmy twoja corcie poznaly 🙂pozdrowionka 🙂

• Mamusia
Hej 🙂 A moze kochane umówimy sie ze chociaz raz w tygodniu tu bedziemy zagladać 🙂 w jakis ustalony dzien???
Mój Kacperek ma juz 4 ząbki i 5 wychodzi, ale chyba najbardziej bolesnie to przechodzi, podaje mu juz 2 dzień nurofen 😞 Poza tym siedzimy juz od dwóch tygodni ( 6 miesiecy i 3 tygodnie), a od wczoraj sie ładnie przewracamy z plecków na brzuszek 🙂 a juz sie zaczełam tym martwić 😞

• Mamusia
Malinko nie obraź się ale mamy z mężem taką umowę, że nie wrzucamy do sieci zdjęć swojej córeczki. Jak kiedyś będzie starsza, sama o tym zdecyduje ale my chcemy chronić Jej prywatność.
Kamisia to już macie niezłą kolekcję ząbków ! Nam te dwa wyszły bezboleśnie, zobaczymy jak będzie dalej...
A Wy dziewczynki dalej na FB piszecie? 🙂

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
a u nas nadal brak ząbków 😁 tyle sie meczyl ostatnio a i tak nic nie wyszlo 😞
Fabianus siedzi pieknie, stoi sam trzymając sie np. kanapy 😁 i uklada sie do raczkowania, pewnie niedlugo zacznie 🙂 jak narazie do tylu pełznie powoli 😉
ogolnie moj mały jest bardzo grzeczny i pogodny tylko noce ma nieciekawe :/ bo czesto sie budzi albo marudzi przez sen i musze go conajmniej 3 razy karmic :/ a po kaszce boli go brzuszek :/ wiec tylko cycek zostaje :0

• Mamusia
Cześć Zeberko ;-) Tomuś nie ma jeszcze ząbków, choć dziś zobaczyłam, że przebija się dolna jedynka. Również jest pogodnym i spokojnym dzieckiem, śpi bez pobudek, rzadko płacze i ogólnie super kawaler rośnie. Może w środy będziemy tu zaglądały?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Iskierko u nas wszystko dobrze. Julka zaczęła już chodzić jak trzymamy Ją za rączki. Ząbki wychodzą jeden po drugim 🙂 Kombinator z Niej taki, że szok. Codziennie zaskakuje nas czymś nowym. Mówi już "mama" "tata" i "oć" ("oć" oznacza u Niej "chodź"). Leci ten czas jak szalony....już niedługo będziemy świętować pierwsze urodziny Maluchów 🤪

• Mamusia
no to pięknie 🙂 a staje już sama? bo u nas szaleństwo odkąd nauczyła się wstawać :P a dzisiaj przegrała swoje pierwsze starcie z grawitacją bo próbowała stać bez trzymanki 😉 teraz ma siniaka na czole i kolorowe oko 🤢
po za tym próbuje mówić tata i nawet całkiem fajnie jej wychodzi 😜
tylko ciągle zębów brak ale może to lepiej bo jak ma powybijać to jeszcze niech nie wychodzą 🙃

• Mamusia
Te, które kupiłam nadają się na jesień (przy takim chodzeniu jak teraz) ale potem kozaczki będę musiała kupić 🙂 Julka rwie się do chodzenia a jak coś Ją zaciekawi to siada i grzebie sobie. Dziś zbierała liście na tarasie a jak mierzyliśmy Jej buciki w sklepie to najbardziej interesowała Ją metka zielona przy nich 🙂 Iskierko my kupiliśmy skórzane buciki w Bartku