Skocz do zawarto艣ci

wrze艣ni贸weczki 2014 | Forum dla mam

kami0603

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gratuluje wszystkim przyszlym mamusia i zycze bezproblemowych ciaz i zdrowych malenstw. Oraz szybkich porodow.Dziecko to najwiekszy skarb
W zeszlym roku miejwiecej o tej porze ja sie dowiedzzialam o tym ze mam kogos w brzuszku,dzis ten ktos ma skonczone 4 miesiace 馃檪 powodzenia

Szczesliwa wrzesniowka 2013 wraz z synkiem
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Odpowiedzi 5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusia
musz臋 przyzna膰 偶e md艂o艣ci jakie mam w tej ci膮偶y to istny koszmar...ale po za tym czuj臋 si臋 idealnie 馃檪 zupe艂nie inaczej ni偶 w pierwszej ci膮偶y. Wtedy md艂o艣ci prawie nie mia艂am ale za to b贸le brzucha i plec贸w bardzo cz臋sto. widac kazda ci膮偶a to inna bajka. A Wy ja znosicie pierwsze tygodnie?
pozdrawiam
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Cze艣膰!

Jestem prawdopodobnie w 6-7 tygodniu. Nie by艂am jeszcze u ginekologa, wi臋c nie jestem pewna. Mia艂am okres, ale jaki艣 taki sk膮pawy, wi臋c zrobi艂am ostatnio test i wyszed艂 mi pozytywny. My艣l臋, 偶e zasz艂am w ci膮偶臋 w grudniu. Do gina planuj臋 wybra膰 si臋 w przysz艂ym tygodniu. Mam ju偶 c贸reczk臋 z listopada 2012 (mia艂a by膰 na grudzie艅). W zwi膮zku z wysokim ci艣nieniem w pierwszej ci膮偶y, przedwczesnym CC i og贸lnymi problemami jako艣 niespieszno mi do lekarzy i odsuwam to jak mog臋. Og贸lnie polecam brzuszek, bo w pierwszej ci膮偶y pisa艂y艣my z kilkoma dziewczynami i robimy to nadal, cho膰 dzieciaki maj膮 ju偶 powy偶ej roczku, ale na prywatnym forum. Mam nadziej臋, 偶e popisz臋 sobie te偶 z wrze艣ni贸wkami 2014. 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Witam kolejne mamusie 馃榿 ja rowniez mam okropne mdlosci 馃槥 masakra jakas 馃槥 i troche mnie kregoslup boli rano nie wiem dlaczego....ale tak poza tym w miare dobrze sie czuje.mam corcie co teraz w grudniu skonczyla 3 latka a moja pierwsza ciaza przebiegala w miare bez problemow wiec mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie 馃檪 czwartek mam kolejna wizyte u gina to pewnie juz serduszko zobacze 馃榿 :-)
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Witam Was wrze艣niowe mamusie!
Jeszcze przed wizyt膮 u gina ale najprawdopodobniej b臋d臋 mam膮 wrze艣niow膮:-)
Wcze艣niej na Brzuszek trafialam jako mama lutowa 2010 i majowa 2012. Mam 2kochanych syn贸w i strasznie jestem ciekawa kto do艂膮czy do naszej rodziny.
Md艂o艣ci s膮 straszne ale nie da si臋 le偶e膰 przy dwoch malcach:-(
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Witajcie kochane 馃檪 dzi艣 zaczyna si臋 m贸j 6 tydzie艅 ci膮偶y i ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 male艅stwa 馃檪) wizyt臋 mam na 05.02. i do tej pory ze艣wiruj臋 馃榿 ju偶 chcia艂abym wiedzie膰 i widzie膰 wszystko 馃榿 dzi臋ki Bogu nie wymiotuj臋, boli mnie troch臋 brzuch i moje piersi s膮 "inne". 呕ycz臋 Wam dziewczyny spokojnej ci膮偶y i oby wasze dzieciaczki urodzi艂y si臋 silne i zdrowe 馃榿
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Dobry wiecz贸r! Po ca艂ym dniu md艂o艣ci gotuj膮c p贸zny obiad podgryza艂am surow膮 dyni臋.. Md艂o艣ci znikn臋艂y i... ju偶 si臋 nie pojawi艂y! Juz 5 godzin bez mdlosci!!! Co prawda wzamian jest bol g艂owy ale chyba wol臋;-) Doczyta艂am w sieci, ze rzeczywi艣cie mi膮偶sz dyni dzia艂a koj膮co na md艂o艣ci. Sprzedaj臋 wi臋c Wam:-):-) mo偶e kt贸rej艣 pomo偶e:-)
Dobranoc
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Witam 馃檪 ja jestem juz po kolejnej wizycie u lekarza.wszystko w porzadku, dzidzia juz ma cale 12mm 馃榿 no i najwazniejsze serduszko juz widzialam 馃榿 karte ciazy mi zalozyl i tysiac badan zlecil.termin wpisal na 7 wrzesnia ale z racji tego ze ide na cesarke to prawdopodobnie urodze 1 lub 2 wrzesnia 馃榿 bo mi powiedzial ze umowimy sie tydz wczesniej 馃榿. Dudasia dzieki za sposob na mdlosci 馃檪jutro zaraz z rana mojego po dynie wysle 馃榿 bo ja do popoludnia nie zyje a potem do wieczora to samo 馃榿
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Witajcie dziewczynki, musze przyznac ze bardzo Wam zazdroszcze, dzieciatka u niektorych duze ladnie rosna, a ja..... no coz w szpitalu i albez zarodka w jaju, wg beta hcg to jest 5 tydzien, ale co czuje ze nie zobacze juz bijacego serduszka na usg.... jutro kolejna beta i kolejne badanie usg.... wszystko sie wtedy okaze.....
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Asiunia1988 super ze juz dzidzia taka "du偶a" i serduszko juz slyszalas 馃檪 to jest cudowny moment. Pamietam jak w pierwszej ciazy uslyszalam bicie serducha to dopiero od tego momentu naprawde uwierzylam ze jestem w ciazy 馃檪. A teraz czekam na ten sam moment - 30 stycznia mam nastepna wizyte u gina - oby wszystko bylo w porzadku.
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
moniczka84 napisa艂(a):
Witajcie dziewczynki, musze przyznac ze bardzo Wam zazdroszcze, dzieciatka u niektorych duze ladnie rosna, a ja..... no coz w szpitalu i albez zarodka w jaju, wg beta hcg to jest 5 tydzien, ale co czuje ze nie zobacze juz bijacego serduszka na usg.... jutro kolejna beta i kolejne badanie usg.... wszystko sie wtedy okaze.....

Moniczka, g艂owa do g贸ry! D艂ugo si臋 stara艂a艣 o dzidzi臋?
Ja sama troch臋 si臋 stresuj臋 bo pierwsza wizyta dopiero 4.02..
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
KarlositaBB napisa艂(a):
Asiunia1988 super ze juz dzidzia taka \"du偶a\" i serduszko juz slyszalas 馃檪 to jest cudowny moment. Pamietam jak w pierwszej ciazy uslyszalam bicie serducha to dopiero od tego momentu naprawde uwierzylam ze jestem w ciazy 馃檪. A teraz czekam na ten sam moment - 30 stycznia mam nastepna wizyte u gina - oby wszystko bylo w porzadku.

Oj zazdroszcz臋 r贸wnie偶. W poprzednich ci膮偶ach te偶 szybko sz艂am na pierwsz膮 wizyt臋 a teraz na ierwszej mam nadziej臋 ju偶 us艂ysze膰 serducho. Jeszcze 11 dni...
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Dudasia to dlaczego tak pozno mam wizyte?dlaczego nie idziesz wczesniej?ja bym chyba tak dlugo w niepewnosci nie wytrzymala 馃槈 a poza tym ja pracowalam i musialm miec zaswiadczenie i zwolnienie do pracy.Moniczka trzymam kciuki bardzo mocno za ciebie i dzidziusia 馃檪 napewno wszystko skonczy sie dobrze!daj nam znac od razu jak sie dowiesz 馃檪
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
Dudasia jesli okazjonalny bol brzucha i ogromny bol piersi oraz niespotykana drazliwosc mozna nazwac objawami ciazy to tak mam.... mam nadzieje ze beta hcg jutro mi poszla w gore a nie spadla... szczegolnie ze w czwartek bylo ponad 8300 co odpowiada 5 tygodniowi ciazy. Ale co z tego jak w jaju nie ma nic... pusto 馃槥
Odno艣nik do komentarza

• Mamusia
moniczka84 napisa艂(a):
Dudasia jesli okazjonalny bol brzucha i ogromny bol piersi oraz niespotykana drazliwosc mozna nazwac objawami ciazy to tak mam.... mam nadzieje ze beta hcg jutro mi poszla w gore a nie spadla... szczegolnie ze w czwartek bylo ponad 8300 co odpowiada 5 tygodniowi ciazy. Ale co z tego jak w jaju nie ma nic... pusto 馃槥

Specjalist膮 nie jestem ale chyba nie jest beznadziejnie poki co. Inne usg, inny lekarz moze zobaczy co艣 innego...
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...