Ja właśnie skończyłam smażyć naleśniki i placuszki chłopakom na kolację . Trochę się nastałam bo mnie naszło i odrazu na jutro na obiad gołąbki zrobiłam . Plecy mnie bolą dziś pora na kąpiel i leżakowanie 😏😘
@paula22 to super że Ci się pierwszy maluch udał tak jak planowałas 🙂 ja chcialam urodzić przed 25 rokiem życia jakoś tak podeszłam zadaniowo od strony biologii że tak najlepiej i tak bym chciała koniec końców urodzę 3 miesiące po 26 urodzinach ale to drobiazg . Ale tu masz rację kobiety coraz częściej nie mogą zajść w ciążę niestety tyle chemii wszędzie ze co się dziwić znam już kilka par które się starają bezskutecznie i aż mi było się głupio pochwalić bo nam się udało bardzo szybko zobaczyć dwie kreski . Ja mam jeszcze marzenie większej rodziny bo kocham dzieci i chciałabym większa gromadkę więc jakbym zaczęła po 30stce to już spełnienie takich marzeń byłoby na pewno trudniejsze.
No moim zdaniem jest bez sensu powtarzanie znowu krzywej, bo jeżeli wdrożyłaś i jesteś na diecie, to wynik z krzywej będzie teraz zafałszowany i może wyjść wszystko w normie.
Ja krzywą mam powtórzyć dopiero jakoś 6-12tyg po porodzie