Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
o kurcze przykre wiadomości o sweety 😞
Ja na prenatalnych będę akurat w połowie 18 tygodnia 🙂
Jak nie urok to sraczka , Młody ma ostre zapalenia gardła , dostał antybiotyk i siedzimy na chacie a robi się pogoda 🤢 biedny nie może nic jeść tak go boli , ja już też mam zawalone i katar 😠 wiecznie coś 😠 😠 😠

nie ma co się dziwić, jak taka pogoda za oknem..... ;o
Dużo zdrówka!! ;*

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry ;*
no, pogoda coraz to lepsza. Mam nadzieję , że dziś posiedzimy na dworze 😉
Wczoraj wieczorem położyłam się i dałam rękę na brzuch.. jejku jak maluszek się już rusza 😉 piękne uczucie 😉
Póki co idę młodego wykąpać i jedziemy do chirurga...

• Mamusia
u nas męczący dzień.. mieliśmy jechać rano do chirurga a nie pojechaliśmy bo młody miał problem. Nie umiał się załatwić.... brzuszek go bolał i nic nie chciał jeść. Tylko poiłam go najwięcej, żeby ta kupka wyszła i wieczorem dopiero się udało. Cały dzień się męczył ;/

u mnie zaczyna się zgaga 😜

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
u nas męczący dzień.. mieliśmy jechać rano do chirurga a nie pojechaliśmy bo młody miał problem. Nie umiał się załatwić.... brzuszek go bolał i nic nie chciał jeść. Tylko poiłam go najwięcej, żeby ta kupka wyszła i wieczorem dopiero się udało. Cały dzień się męczył ;/

u mnie zaczyna się zgaga 😜

a po co do chirurga jeżeli można wiedzieć ?
bleh jak sobie pomyślę o zgagach jakie mnie męczyły przy Tymonie 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Ja mam pół godziny drogi do przedszkola i tez wysiadam w tym upale ledwo nogami ruszam 😁 mój młody tez wrócił z przedszkola z gorączka bo mądre panie wzięły ich przy 35 stopniach na plac zabaw 😠nie wiem co im odbiło nigdy w takim upale nie chodzą przeszło mu już na szczęście tak płakał biedny ze go głowa boli 😞

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
Ja mam pół godziny drogi do przedszkola i tez wysiadam w tym upale ledwo nogami ruszam 😁 mój młody tez wrócił z przedszkola z gorączka bo mądre panie wzięły ich przy 35 stopniach na plac zabaw 😠nie wiem co im odbiło nigdy w takim upale nie chodzą przeszło mu już na szczęście tak płakał biedny ze go głowa boli 😞

o masz na taki upał to chyba faktycznie oszalały 🤢
mój znowu gorączkował w nocy , chyba z nim podjadę bo najwidoczniej ten antybiotyk co miał go nie doleczył 🥴

• Mamusia
Dziś z młodym byliśmy na spacerze i odliczałam czasowo ile idzie się od nas do przedszkola. Spacerkiem ok. 40/ 45 min w jedną stronę... masakra ;o Zastanawiam się czy można będzie go przenieść do bliższego przedszkola. Bo zapisaliśmy go dość daleko, bo te przedszkole bardziej mi się podobało -wtedy mieliśmy dwa samochody a teraz jeden.. Sytuacja się zmieniła. Jakoś tego nie widzę ;/

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Dziś z młodym byliśmy na spacerze i odliczałam czasowo ile idzie się od nas do przedszkola. Spacerkiem ok. 40/ 45 min w jedną stronę... masakra ;o Zastanawiam się czy można będzie go przenieść do bliższego przedszkola. Bo zapisaliśmy go dość daleko, bo te przedszkole bardziej mi się podobało -wtedy mieliśmy dwa samochody a teraz jeden.. Sytuacja się zmieniła. Jakoś tego nie widzę ;/

warto popytać może mają jeszcze jakieś wolne miejsca albo go na liste rezerwową wpiszą i a nóż się dostanie 🙂

• Mamusia
Dziewczyny jak urodził sie młody musiałam dowozic starszego do szkoły codziennie a było to od pazdziernika auto mamy ale ja prawka nie mam wiec czy deszcz czy snieg codziennie jezdzilismy metrem a młody mi sie przez to tak zahartował ze wcale nie chorował teraz do przedszkola musze jechac 10 minut autobusem i jeszcze metrem ale nie mam zamiaru zmieniac przedszkola ale wybor nalezy do Ciebie Patii 🙂