Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Kurcze.. tez tak puchniecie? Mam cale stopy i dlonie spuchniete. Jak chodze to az sprawia to bol ;o
w dodatku swedza mnie.. dziwne
Pati jedz się przebadać to może być zatrucie ciążowe lepiej dmuchać na zimne ja wczoraj też pól dnia w szpitalu spedzilam z bólem brzucha i nieregularnymi skurczami

• Mamusia
brzuch mnie bolał jak na okres cała noc a w dzien dostałam skurczy co prawda co 15 20 minut ale było jeszcze troszke krwi poleciało takie małe plamki ale sie wystraszyłam pojechałam do szpitala zaprosili mnie na porodówke 🤪 w lekkim szoku byłam bo ja nie miałam zamiaru rodzic zrobili mi ktg godzine młodej dobudzic nie mogli mnie sie kilka skurczy zapisało i chcieli mnie na obserwacji zostawic ale sie nie zgodziłam to kazali isc sobie zjesc napic sie coli i wrocic za 1,5 godziny na kontrolne ktg. Zrobili mi tez usg i badali jak to ujeli waginalnie bolało jak cholera dzis rano chodzic nie mogłam i wyszło rozwarcie na 1 cm puscili mnie ale powiedzieli ze jak cos sie bedzie działo mam odrazu przyjechac 🤔 dzis dalej mnie brzuch boli ale skurczy nie mam wiec moze młoda tylko postraszyła mam nadzieje bo jeszcze troszke czasu moze siedziec w brzuchu

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
W srode ide na te badania na ten wymaz. To przy okazji powiem o tym...

ooo no widzisz. Prasowac bja tez nie lubie ale obnizylam sobie deske wzielam krzeslo i wyprasowane 😉

to jest plan , dziś łaże jak kaleka po tym praniu 🤢
Ja mam jutro to na paciorkowca , stresa mam 🤢

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
brzuch mnie bolał jak na okres cała noc a w dzien dostałam skurczy co prawda co 15 20 minut ale było jeszcze troszke krwi poleciało takie małe plamki ale sie wystraszyłam pojechałam do szpitala zaprosili mnie na porodówke 🤪 w lekkim szoku byłam bo ja nie miałam zamiaru rodzic zrobili mi ktg godzine młodej dobudzic nie mogli mnie sie kilka skurczy zapisało i chcieli mnie na obserwacji zostawic ale sie nie zgodziłam to kazali isc sobie zjesc napic sie coli i wrocic za 1,5 godziny na kontrolne ktg. Zrobili mi tez usg i badali jak to ujeli waginalnie bolało jak cholera dzis rano chodzic nie mogłam i wyszło rozwarcie na 1 cm puscili mnie ale powiedzieli ze jak cos sie bedzie działo mam odrazu przyjechac 🤔 dzis dalej mnie brzuch boli ale skurczy nie mam wiec moze młoda tylko postraszyła mam nadzieje bo jeszcze troszke czasu moze siedziec w brzuchu

o masz , Gosia odpoczywaj , jeszcze ze 2 tygodnie i niech Mała wyłazi !
Podawali Ci coś na zatrzymanie skurczy czy samo odpuściło ?

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Dziewczyny mi wali !!!! Sprzatam ciagle, wszystko !! Wlasnie umylam wszystkie okna :/ jestem jakas nienormalna.. mnie niesie ;o

to jakiś front 😁 bo ja od rana przy tych betach zapierdzielałam , sprzątanie , gotowanie i ledwo siedzę tak mnie krzyże nawalają 🤢

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Pati a jak się synek miewa ?

Dzieki, mlody widać ze ma sie lepiej. Bo zaczął dokazywac i pokazywac swoje niezadowolenia. Raczka juz wszystko robi, musze go upominać aby raczka od czasu do czasu odpoczywala. Jutro jedziemy na urazowke na kontrole i jak zdazymy to tez na kontrole u pediatry.
Doszedl kolejny problem o ile mozna nazwac to problemem bo w necie pisze ze to normalne. Moj syn sie zaczal masturbowac.. tzn. Lezy na brzuchu i sie ociera, widac ze mu przyjemnie i nie idzie go od tego oderwac ;/ az caly spocony jest. Robi to przy wszystkich i nie znw granic czasowych.. nawet nie da sie wciągnąć w zabawe. W sumie najgorzej jak chce mu sie kupke bo od razu kladzie sie i jedzie z tym koksem.. byle sie nie załatwić. Juz mu tlumsczylam wiele razy ze nie moze.ronic tego przy gościach ale nie reaguje. Masakra ;/ to jest krepujace..

• Mamusia
hejka
Pati dobrze że z rączką ok a co do masturbowania to nie wiem co napisać , nic nie doradzę .
Ja dziś byłam na wizycie , na paciorkowca nie pobierał , odroczył za 2 tyg bo jeszcze za wcześnie chyba ostatnio mu się pomieszało , szyjka zamknięta , Mały ok waży około 2,5kg więc się szykuje na porządnego faceta 🤪