Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia, duża ta twoja kropeczka 🙂 🙂
Moja malutka fasolka mierzy 1.55 cm , serduszko bije mocno jak trzeba więc jest dobrze 🙂

Ja już dziś wyszłam ze szpitala, czuje się jeszcze słabo.. ale jedno już wiem, nie wracam już do pracy... yh.. zawiodłam się a mnie potraktowano jak świnie... W poniedziałek wsąpie do pracy z wypowiedzeniem.

• Mamusia
mdłosci to ja mam non stop 😁 ale ostatnio pare dni nie wymiotowałam wiec chyba powoli przechodzi ☺️17 mam badanie przeziernosci w szpitalu wiec mam stres teraz 🤔do szpitala juz jestem zameldowana wizyta u ginekologa 6 maja wiec dłuzy mi sie teraz niemiłosiernie 🤢

• Mamusia
tu robia obowiazkowo miedzy 11 a 13 tygodniem to jest to badanie co mozna stwierdzic czy dziecko nie ma zespołu downa generalnie sprawdzaja czy jest kosc nosowa na swoim miejscu
http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/ocena-przeziernosci-karkowej-plodu-nieinwazyjne-badanie-prenatalne_38134.html

• Mamusia
yh moim zdaniem wszystkie szczepionki powinny być bezpłatne.. co za dureń ciągnie z tego kasę! No cóż w Polsce tylko patrzą żeby na wszystkim i na wszystkich zarobić.. ;/ Tu jest coraz gorzej i nie będzie nigdy lepiej.. Ja może jak urodzę zwiniemy się do Niemiec, mamy tam też rodzinę.. zobaczymy. Jedno wiadomo , iż w Polsce brak przyszłości dla młodych!