Skocz do zawartości

Listopadóweczki 2014 | Forum dla mam

sweety

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
hm chłopczyk?
jeszcze nie na 100 procent ale po wypadaniu mnie z każdej strony usg normalne i dopochwowe stwierdził że dziewczynka 😮 😁 😁 😁 w szoku jestem jeszcze 🤪

świetniee 😉 😉 😁 przeczuwałaś , że to dziewczynka? ;D

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
hm chłopczyk?
jeszcze nie na 100 procent ale po wypadaniu mnie z każdej strony usg normalne i dopochwowe stwierdził że dziewczynka 😮 😁 😁 😁 w szoku jestem jeszcze 🤪

nie jakoś się obawiam ze jej jeszcze jajka urosna 😁 w poniedziałek mam prenatalne to wtedy juz raczej na 100 procent powiedzą

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
hm chłopczyk?

nie jakoś się obawiam ze jej jeszcze jajka urosna 😁 w poniedziałek mam prenatalne to wtedy juz raczej na 100 procent powiedzą

hehe 😉 w poniedziałek się pochwal 😉
Mnie już też tak ciekawość zżera co tam noszę.. ale coś czuje od początku , że to dziewczynka 😜 może jutro się okaże 😜 Wczoraj byłam w second hand i kupiłam malusią sukienkę 😜

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
no to super , że wszystko okey 😉

Właśnie co do wagi.. ile macie już na plusie?

nie wczytuje mi linku do tej wanienki 🤨
a szkoda gadać 6,5kg 😞 muszę sobie jakoś ukrócić żarełko bo do porodu się nie ruszę 😮
a Wam wpisują wagę z ubraniem ? bo mi nie odbijają , szukam pocieszenia że może z 1 / 1,5 kg waże mniej 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
ja mam 5 na plusie Asiu nie dołuj sie 🙂 z 1 przytyłam 12 y 2 17 to teraz do 20 dobije 😁ale ja szkielet jestem to własnie wtedy normalnie wygladam moja waga z dzis 49 kilo 😁 😁 😁

a ja do szkieletorów nie należę , niby wagę zawsze trzymałam w normię ale mnie strasznie w biodrach i dupsku rozwala 🤢

• Mamusia
ogólnie od wczoraj mam kiepski nastrój temu mnie tak wszystko chyba dobija , najważniejsze że mały ma się dobrze i kopie szaleniec 😁
nasiliło mi się AZS nie mogę spać po nocach tak mnie swędzą dłonie i nie wiem już jak nad tym zapanować bo budzę się cała podrapana i wygląda to tragicznie 🤢

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
patii0423 napisał(a):
u mnie odejmują tam coś za ciuchy jak się waże 😜

to i ja zaczynam odbijać 😁 to ile łącznie już masz ? 30 kg sporo , a szybko wróciłaś do swojej wagi ?

Jutro się dowiem ile już mam w sumie na plusie 😜 bo w domu nie mam wagi. Wiesz.. do swojej wagi nie wrócę już nigdy, bo przed pierwszą ciążą wżyłam 45 kg 😜 po ciąży utrzymywałam cały czas wagę na granicy 50/ 52 kg.

• Mamusia
patii0423 napisał(a):
Kochane, uświadomiłam sobie że jesteśmy w połowie.. szybko mi to leci.. a co dopiero druga połowa? przeleci ani się nie obrócimy i będziemy oczekiwać maluszków 😜 😉

mi też zdecydowanie szybciej leci w tej ciąży pewnie dlatego że przy Młodym nie mam czasu się nudzić 🙂 i dobrze niech zasuwa 😉