Skocz do zawartości

czekam na kolejne lipcoweczki | Forum dla mam

arnulka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 891
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No i po wizycie.... Niestety... 😞 Nie ma zarodka w pęcherzyku... odstawiam leki i czekam tydzień... Wg mojego lekarza istnieje możliwość, że zobaczymy dzidziusia za tydzień jednak całokształt nie wygląda najlepiej. Na dzień dzisiejszy jest pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym.

• Mamusia
Z radością dołączam do waszego grona 🙂
O ciąży wiedziałam od 2 tyg ale dopiero badnie USG uświadomiło mi ze to naprawdę się dzieje , moja dzidzia w dniu badania tj 27listopada miała całe 13.6mm i serduszko mocno biło .
Jesteśmy bardzo szczęśliwi - przewidywany termin to 10 lipca 2015.

Pozdrawiam pozostałe przyszłe Mamusie

• Mamusia
Moja pierwsza ciąża tez nie była planowana wręcz od pięciu lat żyłam w przekonaniu ze nigdy nie będę mieć dzieci ale lekarz jednak się pomylił no a ta ciąża planowana co do "minuty" 😉
Czuje się paskudnie bo jeszcze wciąż mnie trochę mdli gdy jestem głodna iale na szczęście zmęczenie mi przeszło tylko głód mam ogromny i boję się że jak tak.dalej pójdzie to w drzwiach na porodowke się nie zmieszcze 😉
A wy jak się czujecie? 🙂

• Mamusia
witam was i ja
cieszę się, że po 3 miesiącach starań mogę do was dołączyć 😉
dziś byłam po raz drugi na usg( bo na poprzednim było tylko widać pęchrzyk ciążowy )
i nasza dzidzia ma ponad 9 mm i pięknie bijące serduszko więc oficjalnie mogę dołączyć do lipcówek 2015, choć może nawet sierpniówek, bo termin mam na 28 lipca 😉

to moja druga ciąża, mam już syna z kwietnia 2010

co do dolegliwości to mam mdłości, ale na szczęście nie wymiotuje jak w poprzedniej ciązy, (odpukać 😜) i senna jestem, o tyle

pozdrowionka!