Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2016 | Forum dla mam

lajsoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 313
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My wczoraj wyszłysmy do domu 🙂 obie czujemy się dobrze chociaż ja obolała ale mega szczęśliwa córcia jest przecudowna 🤪a jak w moich oczach teraz urósł synek to niesamowite taki dorosły się wydaje jest i jest bardzo dumny z bycia starszym bratem 😉 A tu cisza która jeszcze zamierza się rozpakować na dniach lub już to zrobiła?

• Mamusia
Hej jak tam się macie mamusie? agag urodziłaś? daj znać 🙂 My dziś dwa tygodnie kończymy 🤪 nie mogę się nacieszyć córcią, jest taka kochana, cudowna i póki co spokojniutka 😎 zaraz ruszamy na popołudniowy spacerek, rano byłyśmy na siłowni na świeżym powietrzu później do domku bo już się robiło gorąco na dworze i ok 17 znów zaliczamy spacerek 🙂 A jak wasze pociechy ?

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
Agag gratulacje 🙂 Moja Natusia tak samo z resztą synek też tak miał cyc, cyc i cyc moje dzieci jak się im wkładało smoczek do buzi to odruch wymiotny więc cyc służy nie tylko do jedzenia, ale i zasypiania i jako smoczek 🙂 Oststnio mamy jednak kłopoty z kolkami ( chyba) mała się pręży płacze okropnie od ok 18 jak zacznie tak ostatnio o 23 przestała 😞 odstawiłam nabiał bo wyskoczyło jej też kilka krostek ale czytałam też że takie kolki mogą być po witaminie K a konkretnie po oleju w którym jest bo zaczęło się z tymi kolkami dokładnie od 15 doby kiedy zaczęła przyjmować tę witamine i faktycznie nasza wit. miała olej kokosowy i palmowy czyli samo gó...za przeproszeniem teraz patrzyłam na skład i kupiłam K i D razem w oleju słonecznikowym i jest lepiej ! A jak wasze pociechy ?