Skocz do zawartości

Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży

Mynia98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Przesłane zdjęcia

• Mamusie
1 godzinę temu, Wisia napisał:

Hej, kwietniowe Brzuchatki🌸 moja nowa wirtualna koleżanka z grupy na fb wysłała mi link do tego forum i mówi, że jest tutaj bardzo milutko! Chciałybyśmy się przywitać - Wisia i Liliana w brzuszku ❤  19+0tc 🙂

20201126_185516.jpg

20201126_185539.jpg

O wow! Super! Wiatmy w gronie😉

• Mamusie
Godzinę temu, Agnieszka5g napisał:

Jeju tak długo? Masakra teraz przez ten covid z terminami wszędzie. My będziemy dokupować z mebelków tylko łóżeczko drabiniaste i turystyczne dostawne. Mamy w pokoju szafę i komodę więc ja wykorzystamy na razie 🙂

Dejzi co za laska ❤️ zazdrościć takiej mamuśki 😉

powiem Wam że ja nie chciałam w żadnej grupie takiej być żeby nie słuchać i się nie nakręcać, moje koleżanka rodzi w maju i na paru grupach na FB jest i strasznie mówi że dziewczyny cały czas się nakręcają biegają po lekarzach, a u nas tak fajnie 🙂

tez się jakoś z Wami zżyłam 🙂

• Lubię to! 1

• Mamusie
Godzinę temu, zakapturzona napisał:

Robicie od razu maleństwo samodzielny pokoik czy upychacie nowe meble do np swojej sypialni? 

My mamy osobny pokoik w którym stoi szafa i komoda plus narożnik jak przyjeżdżają goście do spania.

Na razie ustawimy tylko tam łóżeczko i nic więcej nie dokupujemy.

Młody będzie dość albo od razu w drabiniastym i my na rozkładanym narożniku pierwsze miesiące z nim, albo pierwsze miesiące jakoś ustawimy sobie turystyczne dostawne w sypialni 🙂

jedyne co to chcę przemalować trochę drzwiczki w szafie i komodzie bo są rattanowe i trochę kot je kiedyś podrapal więc z granatu przemaluje na szaro żeby pasowało do łóżeczka i będą granatowo szare mebelki.

a pokój mamy ściany w neutralnyn maślanym żółtym, więc tak zostaje.

znalazlam tylko naklejki takie fajne miś, lisek i jelonek indianie z tipi i to nakleimy na ściany koło łóżeczka 🙂

• Mamusie

My mamy 3pokoje , także w jednym są chłopaki, drugi salon  a w trzecim nasza sypialnia z kącikiem dla Martusi 🙂

muszę się przyzwyczaić bo już pisałam baby hehe a tu już wiadomo ze to Marta 😅😅

też myślę o naklejka chce widziałam fajne na fb króliki z balonamu. Ale wejdę w tego linka to zobaczę może to ta sama strona hehe. 

ja chce kupić komode z szufladami i łóżeczko, przewijaj na łóżeczku, bo więcej nie zmieszcze mebli. Także od początku będę się uczyć nie kupować zbyt dużo ciuszkow 😅

ale święto wstałam tylko raz do kibelka 😅😅😅

fajnie ze ta nasz grupka jest mała i się wspieramy. A nie jak nie których grupach jedna pisze o ruchach dziecka a inne ja hejtują, nie lubię czegoś takiego. Po to jest grupa żeby się wymieniać doświadczeniami i wspierać  . 

kurcze napisalam do administratora jak tu się suwaczek ciążowy dodaje ale nie odpisał bo jakoś nie kumam 😞 na poprzednim forum jak bylam to było łatwiej. 

i np na pierwszej stronie swojej grupymialysmy wypisane nicki terminy i płeć. Fajnie to wyglądało 

• Mamusie
45 minut temu, ewon napisał:

My mamy 3pokoje , także w jednym są chłopaki, drugi salon  a w trzecim nasza sypialnia z kącikiem dla Martusi 🙂

też myślę o naklejka chce widziałam fajne na fb króliki z balonamu. Ale wejdę w tego linka to zobaczę może to ta sama strona hehe. 

ja chce kupić komode z szufladami i łóżeczko, przewijaj na łóżeczku, bo więcej nie zmieszcze mebli. Także od początku będę się uczyć nie kupować zbyt dużo ciuszkow 😅

fajnie ze ta nasz grupka jest mała i się wspieramy. A nie jak nie których grupach jedna pisze o ruchach dziecka a inne ja hejtują, nie lubię czegoś takiego. Po to jest grupa żeby się wymieniać doświadczeniami i wspierać  . 

kurcze napisalam do administratora jak tu się suwaczek ciążowy dodaje ale nie odpisał bo jakoś nie kumam 😞 na poprzednim forum jak bylam to było łatwiej. 

i np na pierwszej stronie swojej grupymialysmy wypisane nicki terminy i płeć. Fajnie to wyglądało 

Tak na tej stronie są te fajne zajączki z balonami.

Fajnej by były te suwaczki i te podsumowanie

• Lubię to! 1

• Mamusie
6 godzin temu, ewon napisał:

Oooo będzie moja imienniczka 🙂 ale super ❤️

Ja na allegro ta upatrzyłam, bo mam allegro smart więc nie opłaca mi się na innych stronach za przesyłkę płacić 🙂

https://allegro.pl/oferta/naklejka-scienna-mis-lisek-sowa-jelen-indianin-xxl-7572154043?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

• Mamusie
50 minut temu, Enigma91 napisał:

Oooo będzie moja imienniczka 🙂 ale super ❤️

Ja na allegro ta upatrzyłam, bo mam allegro smart więc nie opłaca mi się na innych stronach za przesyłkę płacić 🙂

https://allegro.pl/oferta/naklejka-scienna-mis-lisek-sowa-jelen-indianin-xxl-7572154043?utm_medium=app_share&utm_source=facebook

😁😁

Też fajne naklejeki. 

A dzisiaj jest oferta 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2953503991419135&id=1147257015377184

Ale mąż krzyczy na mnie że jeszcze dużo czasu jest na to 😌  ale szczerze się opłaca . 

Hej kochane . 😉 Właśnie znalazłam wasza grupę..🙈 pozwoliłam się zarejestrować. Termin na 30.04 🙂fajniutko tu u was.. to moja pierwsza grupa w jakiej kiedykolwiek byłam, bo oczywiście pierwsza ciąża 😉 będzie synek.. od dwóch dni czuje ruchu ( cudowne uczucie ) 🙂🙂 buziaczki

• Lubię to! 1

• Mamusie
1 godzinę temu, Kinga30.04 napisał:

Hej kochane . 😉 Właśnie znalazłam wasza grupę..🙈 pozwoliłam się zarejestrować. Termin na 30.04 🙂fajniutko tu u was.. to moja pierwsza grupa w jakiej kiedykolwiek byłam, bo oczywiście pierwsza ciąża 😉 będzie synek.. od dwóch dni czuje ruchu ( cudowne uczucie ) 🙂🙂 buziaczki

Witamy 🙂

3 godziny temu, ewon napisał:

😁😁

Też fajne naklejeki. 

A dzisiaj jest oferta 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2953503991419135&id=1147257015377184

Ale mąż krzyczy na mnie że jeszcze dużo czasu jest na to 😌  ale szczerze się opłaca . 

No śliczne chociaż ja nie kupuje żadnych ochraniaczy, upiekszaczy łóżeczka jestem przeciwna za dużo się o śmierci łóżeczkowej naczytalam 😉

Do łóżeczka mamy kupione tylko prześcieradelka i kocyk tkany do wszystkiego w sumie 😉

• Mamusie

Dzisiaj bylo połówkowe i zaraz po nim pogiegłam do sklepu z balonami podalam ekpedientce wyninki i kazałam napąpować balona z konfetti według napisanej płci. Dodam ze nie wiedzialam az do przebicia balona w domu. Filmik przeslany do całej rodziny sprawił wszystkim wiele radości. Warto bylo.

31656C3B-D479-4F63-86DA-1A6464B05939.jpeg

• Admin changed the title to Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży