@Kociara ja mam 25 lat i dziecko chciałam już wcześniej zaraz po ślubie czyli jak miałam 23 ale musiałam poczekać aby ustawić swoją sytuację zdrowotna odstawić leki i takie tam 🙂 ale teraz jak patrzę na znajomych to jestem pierwszą oczywiście nie licząc wpadkowiczow 🙂
Teraz kobiety pierwsze dziecko przeważnie rodzą w Polsce kolo 30 i fakt mam kilka par starszych ode mnie i teraz koło 30 zaczynają się plany pod tym kontem
a co do rury to niestety po naszej stronie dziś chydraulika musieliśmy zamówić
@elvi gratulacje chłopca, poniekąd fajnie jest mieć parkę 😉
@Jula13 to jeszcze lepiej☹️! A powiedz mi to już musisz naprawić na własny koszt czy wodociągów? U mnie na szczęście na podwórku więc nic mnie nie obchodziło.
Super masz teściowa 🙂
Nie wiem ile masz lat, i nie wiem czy mogę się równać z twoim pokoleniem ale zostałam mamą świadomie w wieku 19lat, zawsze chciałam mieć szybko dzieci i spokój, za to ta ciąża jest totalna wpadką, i gdyby ktoś mi zaproponował cofnięcie się w czasie to nie cofnęła bym pierwszej ciąży a ostatnią.
Ja idę pojutrze do gina innego, trochę się stresuję bo nie lubię zmieniać "tych" lekarzy ale ponoć ma dobry sprzęt i niech mi połówkowe dokładnie zrobi, prowadzącemu nic nie powiem, niech też sobie sam posprawdza 🙃
Dziś mi strasznie brzuch twardnieje ☹️ wzięłam dwa magnezy i "leżę", przed spaniem też wezmę, może jutro będzie lepiej. Myślicie, że napinanie może być od nerwów? Nic szczególnego dziś nie robiłam, tylko raz się porządnie zdenerwowałam 🤔
Gratulacje dziewczyny! 🤩 Fajnie wam, że już jesteście po połówkowych. U nas jeszcze półtorej tygodnia czekania, bo mamy w następną sobotę. Aż teraz żałuję, że nie wybrałam jednak wizyty w ten piątek. Dzisiaj zaczynamy 20 tydzień, a jak umawiałam się na usg i recepcjonistka zaproponowała wizytę w piątek to się zaczęłam zastanawiać, bo Pani doktor kazała się umówić między 23 a 30.01 i tak się w sumie posłuchałam tej recepcjonistki żeby jednak umówić się na 30. No to teraz czekam 🙄