Skocz do zawartości

Pazdziernik 2009...:):):) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 425
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Jak tam Malinko starania o berbecia? 😉........Celujecie na dziewczynke? 😉
Monia zajeta pewnie...dwójka do szkoły.....dwoja siuraczy pampersowych w domu....do tego Mąż....oj ma na pewno Dziewczynina nasza rece pełne roboty....ah żeby tak doba miała choć 30 godz..... 😜
Buziaczki

No wlasnie chcemy sprobowac ucelowac... 🙂 🙂 🙂wszystko wyliczylam dokladnie...tak mi sie wydaje ze dokladnie... 😁i bedziemy probowac...a sie okaze czy cos wogole z tego wyjdzie...bo wiem ze jak sie chce dziecka to czesto sie czeka z kilka miesiecy a jak sie o tym nie mysli to jest od razu...z Gracjanem nam wyszlo po miesiacu od razu...byly dwie kreseczki... 🙂wiec czas pokaze ... 🤪 🤪 🤪
buziole 😘 😘 😘

• Mamusie
jestem,jestem 🤪
nie wiedziałam że tu jesteście hehe...
a doba i 30 godzin byłoby mało 🙃 a do tego mąż na urlopie to jakby 5 dzieci w domu było 😮 😉
jak znajdę więcej czasu to coś więcej napiszę
buziaki kochane moje 😘 😘 😘
no i malinko trzymam kciuki za dziewuszkę 😁

• Mamusie
Siemka Dziopki....
Co tam u Was?
Mój łobuziak śpi,ale zaraz pewnie się obudzi i trzeba bedzie na jakieś zakupy isć....
Coś mi juz 2 noc niespokojnie śpi Olis ,budzi sie z 5 razy i popłakuje.....Nie wiem czy to nie te 5 w końcu sie wyzynają 🤔........Jak u Was z uzębieniem? 😉.....Mamy juz 5? 😉
Kurcze ale sie zimno zrobiło...normalnie zmarzłam w nocy i Olis też miał rece zimne....Kurcze czuć zime juz w powietrzu....a dopiero co sie cieszyłam ,ze w końcu wiosna ☺️....Nie mogłoby być odwrotnie zima 3 miesiace,a lato 8...a tak to u nas pewnie w pazdzierniku śnieg zesypie i znowu do kwietnia bedzie....albo tak jak w tym roku w maju bedzie padał......
Dobra juz nie gledze....
Miłego dnia Mamusie i Dzieciaczki

Hej...hej 😜 😜 😜
U nas po staremu...Maxaro ale masz dobrze...mi juz Gracjan nie spi w dzien... 😞 😞 😞ale za to wieczorem 19.00i juz spi... 🙂 🙂 🙂dzis tez mi sie z 5 razy w nocy budzil...kurcze moze to rzeczywiscie te zeby mu tez wychodza... 🤨 🤨 🤨moglyby wyjsc i by byl swiety spokoj... 🤪 🤪 🤪
No pogoda do niczego,u nas tez zimno...dzis bylo calkiem fajnie to caly dzien spacerowalismy...bylam u siostry potem poszlismy na plac zabaw... 🙂 🙂 🙂w nocy tez mi zimno,co chwile Gracjana przykrywam bo sie skopuje z kolderki...tak sie kreci w nocy ze ja nie wiem... 😲 😲 😲 😲
Uciekam na moj serial...Pierwsza milosc.... 😁 😁 😁 😁 ☺️ ☺️ ☺️
buziaki 😘 😘 😘

• Mamusie
siemka
Oglądacie walke?....bo ja chyba zwariuje....może na rtl sie nam uda....bo teraz mamy tel na karte i tam nie da rady 😠.....wściekłam sie,bo to walka 100-lecia,a A damka kocham normalnie......
Oliś śpi,ale obudził sie jakieś 5 min temu i zaczął biegać po pokoju.....przeniósł sie do mojego łóżka.....Chyba juz najwyższy czas opuścić jego pokój ☺️....już dorósł do spania sam.....Tylko ta niania cholerna ....znajac siebie to ją zawloke do sypialni i bede do niego latac jak tylko zakwiczy 😮....i tego sie boje,że po nocy będe z pokoju do pokoju biegać 🥴
Buziaki

• Mamusie
Witam
Co tam słychac?
Tak sobie myśle,że strasznie szkoda,ze z reszta dziewczyn z naszego pazdziernika sie kontakt nam urwał....czesto myśle o nich i ich Dzieciaczkach 😞....Zuzi,Amelce,Kacperku........Marnie u nas wyszło z tym utrzymywaniem kontaktu w porównaniu z innymi miesiacami.......no poza Nasza 3jca.....Malinko Ty na pewno niedługo wrócisz na brzuszek.... 😉.....
U mnie pogoda bajka....normalnie az gorąco jest.....ciekawe tylko jak długo?
Marzy mi sie krótka i łagodna zima ☺️
Planujecie cos na 2 gie urodzinki?....Ja właśnie sie rozgladam za prezentami dla Oliska i za jakimiś akcesoriami imprezowymi typu balony itp
Pozdrawiam i miłego dnie zycze

Hej 🙂 🙂 🙂rzeczywiscie Maxaro smutno tu bez reszty dziewczyn...ale co zrobic,widocznie im nie zalezalo na kontakcie z nami...ja sie z wami zzylam...i jakos tak bez naszego forum nie moge zyc... 🙂codziennie tu zagladam... 🙂tez czesto wspominam jak to bylo jak bylysmy jeszcze wszystkie na forum...ale jak urodzilysmy to tak jakos sie wszystkie wykruszyly... 😞

Wczoraj bylam u kolezanki ktora nie dawno urodzila coreczke...i Gracjan jak spala w kolysce to ja lekko w buzke reka udezyl...na szczescie nawet nie poczula...glupio mi sie zrobilo...mowilam mu ze tak nie wolno i wogole ...ale najgorzej mi sie zrobilo przykro jak maz mojej kolezanki powiedzial oj lepiej zeby Gracjan rodzenstwa nie mial... 😞kurcze jak mozna tak mowic...wiedza o tym ze planujemy dziecko...Gracjan jeszcze wielu rzeczy nie rozumie...tlumacze mu jak moge...ale co mam poradzic ze on jest bardzo zywym dzieckiem...te wszystkie dzieci takie przy nim spokojne...a Gracjan jak ogien...ostatnio nawet to ten Kuba ktorego pilnuje to sie Gracjana boi bo Gracjan ciagle go zaczepia...mysle ze chce sie z nim poprostu bawic...a Kuba mowi do swojej mamy:mama a gracjan jest niegrzeczny... 😞juz mi ostatnio jakos przykro tego sluchac...chyba zrezygnuje z opieki nad tym malym...bo przychodzi do nas i ciagle przed gracjanem ucieka... 😠
Aj szkoda slow... 😠 😠 😠

No Maxaro a my sie dowiemy co wyszlo z naszych staran o dzidzie tak okolo 27wrzesnia...wtedy powinnam okres dostac...hmmzobaczymy czy sie udalo czy nie...cos czuje ze nie...bo jak sie chce to nie ma... 🤨

A u nas pogoda koszmarna deszczowo i pochmurnie i znowu mnie jakies dolki i smutki lapia... 😞 😞 😞
buziole 😘 😘 😘

• Mamusie
Malinko musze Cie pocieszyć...NIE JESTEŚ SAMA!!!!!Ja tez myślałam,ze tylko Oliwier jest niegrzeczny i bije inne dzieci,ale z tego co napisałaś to jednak sam nie jest...Jego też sie inne dzieci boja....Przychodzi do mnie koleżanka z 2 dziewczynkami 2latka i 11 miesięcy i strasznie sie Oliwier znęca nad tą 2 latka....normalnie jakbyście to widziały to jak sadysta normalnie....ona jak go widzi to do matki z płaczem od razu....jak wstaje z krzesła to ta od razu dyla do mamy....a najgorsze jest to,ze on sie bawi np.i nie przejdzie koło tej Oli żeby jej nie uszczypnac....zbic...za włosy pociagnac i efekt jest tego taki,ze ta mała caly czas ryczy podczas pobytu u nas....ostatnio ta młodsza tez lac zaczał i też mu tłumacze ,ze nie wolno,a on i tak swoje....widac wiek taki....
Wczoraj w kosciele to 3 dziewczynki zaatakował ,taka malutka kopnał w krocze i mówi do wszystkich dzieci opcik-tj chłopczyk i pierze.....wstyd mi i zabieram go od dzieci,ale co ja mogę innego zrobic.....poza tłumaczeniem....
Sikania nauki cd.....ale chwilowo wysiadam...dzisiaj znowu sie wyrozbierał i zesikał calutka podłoge,a pózniej sie w tym wytalał...ahhhh
Pozdrawiam i 3 mam kciuki Malinko za 2 kreseczki

• Mamusie
Siemanko
Dziewczyny mój Oliwier chyba zwariował 🥴.....rozbiera sie do naga sam ,ściąga pampersa i sika po podłodze,a pózniej ucieka...albo tak jak dzisiaj zlał sie w kuchni na płytki,a pózniej biegł z pokoju i sie na tym poślizgnał i wyglebał sie ......W ogóle to strasznie sie zachowuje,a mój Krzysiek to mówi,ze on sie zachowuje jak 5 latek 🥴....Wczoraj go zostawiłam na dosłownie minute samego na podwórku,bo poszłam do domu po picie,a sąsiad mnie woła zebym szybko przyszła za garaze....patrzę,a Oliwier na płocie wisi 🥴....chciał przejsć do sasiada i jak mu kazałam złazić,bo się tam nie mogłam zmiescić...to on spadł na pustaki i drzeć sie zaczał....lledwo go wyciagłam.....cyckami po płocie tarłam żeby wejsć po niego,a sąsiad sie patrzył jak na psychiczną ☺️.....
Pozdrawiam

Siema! 🙂
Maxaro to Oli jest dobry...zawsze jak czytam twoje opowiesci....to przepraszam cie ale nie moge sie powstrzymac od smiechu...nasze dzieci sa przezabawne.... 😜 😜 😜 😜
Gracjan tez ostatnio przechodzi samego siebie...ledwo oczy otworzy to juz bała i bała(czyli bajke chce)kurde nie chce mu za duzo pozwolic tej telewizji ogladac...ale jak mu nie wlacze to stoi i sie drze... 🤨 🤨 🤨a tez mi sie rozbiera...rano wszystko sciaga i w ten o to sposob musze z wyrka wstac i go ubrac... 🤨 😁 😉
Gracjan to ostatnio chytry sie zrobil...wyrywa innym dziecia zabawki...jak ktos do nas przyjdzie i jakies dziecko wezmie cos jego to ten zaraz leci i zabiera...wczoraj pilnowlam koezanki synka u niej w domu w Gracjana wieku to myslalam ze nie wyrobie...mlody co chwila Szymkowi zabawki zabieral...a jak go opieprzylam to stal i wył... 🤨ale kurde nie chce mu na wszystko pozwolić... 🤨 🤨 🤨
Wczoraj sie z moim mężem pokłóciłam...bo kur... przyjdzie po pracy pilot w reke i ma wszystko w dupie... 😠 😠 😠i tylko sport...mam dosyć tego sportu... 😠 😠tak go wyzwałam że nie wiem...i dziś głowa mnieod rana boli...bo sie niepotrzebnie denerwuje...a ten do mnie rano dzwoni i mówi:już ci przeszło?a ja mówie :nie! 😠czasami wolałabym być sama... 🤨
Dobra lece głowe umyć i sie ogarnąć bo wyglądam strasznie ... 😁 😁 😁
buziaki 😘 😘 😘

• Mamusie
Siemanko
Malinko to dobrze,ze masz dzieki naszej rodzinie adamsów ubaw 😜......i widze,ze Gracjanek sie tez rozbiera....kurcze moze oni jakimis ekshibicjonistami zostana? 😁....
Mój teraz zasnał...ale z godz pospi i wstaje....
Dzisiaj rano kupsko zrobił i sie wyrozbierał i mi do łóżka wlazł.... 🤢....musiałam go całego myć i pościel zmieniac....świnia jedna mała...
Mój też bajki oglada....ale vive to mógłby cały dzień ogladać....wczoraj wlazł na kibelek jak zawsze i z lustra półki z lustrem ściagał kosmetyki,a jak usłyszał bruno marsa to biegiem do pokoju i słysze ,a on szybko -małpki...on uwielbia ten teledysk.....
buziaki i miłego dnia

• Mamusie
siemka
No są Malinko łobuziaki...Teraz diabełka połozyłam i szukam szmatek na zime na allu 😞......
Co kupujecie na 2 gie urodzinki z zabawek,bo ja nie wiem.....on sie niczym nie interesuje....kolory lubi zgadywać.....tylko,ze na niebieski mówi blue ,a na zielone green ...sama go angielskiego ucze to ten woli po angielsku zamiast po polsku 😁....i liczy tak-jeden....trzy...sześc...osiem...dziesieć 😁....skubaniec taki cwaniaczek ,ze szok....Ludzie mu daa 3 latka,a jak mówie,ze jeszcze 2 nie ma to zdziwienie.....Coś mi sie wydaje,ze mi w przyszłosci ten Olis pióra wybierze 🤢....
No nic spadam cos gotowac...Co Wy gotujecie Dzieciom...Bo u mnie obowiazkowo codziennie Oli a swoja zupke z cielęcinka i jarzynkami...a drugie to juz z nami wpula...chyba,ze ma na rybke ochote to mu robie....wczoraj np.kupiłam mu fileta ze skóra z łososia,posoliłam ,pieprzem cytrynowym posypałam i na oliwie usmażyłam ....był zachwycony....
Pozdrowionka

Hej...
co tam u was???
u mnie dolek jakis... 😞 😞 😞teraz tak sobie mysle ze bardzo ale to bardzo chcialabym isc do pracy...do ludzi...cos w tym zyciu robic...a jak bede w ciazy to nie bede mogla...mam sto mysli na minute...chcialam dzidzi a teraz boje sie...i czekam co bedzie...okres czy nie...i z jednej strony chce zeby sie pojawil a z drugiej nie...normalnie nie wiem co sie ze mna dzieje...a tu jeszcze osiem dni czekania... 🤨 🤨 🤨czy mozna zrobic wczesniej test ciazowy??? 🤨 🤨 🤨
Pozdrawiam 😘 😘 😘

• Mamusie
siemka
😁.....Malinko mi to sie wydaje,że masz huśtawkę nastroju i dlatego taka rozbita jesteś.....Ja Ci wróżę,ze jednak bedzie Dzidzia i szczerze Ci ego życzę.....
Ja też tak miałam przy Oliwierze -chciałam Dziecka,łykałam kwas foliowy,wyleczyłam nadżerke...a i tak przez chyba pół roku kombinowałam zeby Dzidzi nie było 😁....
Buziaki dla Wszystkich
😘 😘 😘 😘 😘

Siemka... 🙂coraz blizej 26...i co tu duzo mowic stresuje sie... 😮 😮 😮pewnie nie wytrzymam i zrobie test wczesniej... 😜 😜 😜
Ja od dwoch dni zla chodze jak osa...wyzywam kazdego co mi sie nawinie...nawet na gracjanka krzykne czasami a potem mi przykro jak na mnie popatrzy tymi swoimi kochanymi oczkami... 🤨kurcze moze cos jest na rzeczy...hihi 😲
W dodatku juz nie pilnuje kolezanki synka...mialam dosyc..zaczelo sie od tego ze zaczal bac sie Gracjana...jak tylko mlody sie do niego zblizyl to byl ryk....a Gracjan koniecznie chcial zainteresowania Kubusia i caly czas za nim biegal...no i raz rzucil w niego kartka...Kuba w ryk...jakis czas pozniej wlozyl mu chrupka do buzi...Kuba ryk...Gracjan placze bo cos mu nie pozwolilam...Kuba juz ryczy i tak w kolko...i chowal sie doslownie za moja dupa bo sie tak mlodego bal...a wczoraj jeszcze byl to na wejsciu juz ryczal i nie chcial wejsc do mnie do domu i jakos mnie to meczylo i dalam sobie spokoj...nie mam cierpliwosci do dzieci zwlaszcza nie swoich...kolezanka chyba obrazona na mnie...powiedzialam ze do konca tygodnia moge go jeszcze popilnowac i koniec(wyjasnilam jej cala sytuacje)...dzis zadzwonil jej maz ze juz Kuby nie przyprowadza i szczerze to odetchnelam z ulga... 🤨musialam to z siebie wyrzucic bo jakos mnie to meczylo... 🤨
Co tam u was??
Ps.Maxaro odnosnie tego pytania co mlody je to on je wszystko co my...tylko jak jemy cos tlustego i ciezkostrawnego to Gracjanowi cos innego gotuje 🙂 🙂 🙂
buziole 😘 😘 😘

Hej...gdzie jestescie dziewczynki?
kurcze pisze sama do siebie... 😞
Wkurzona jestem bo kataru dostalam...nosz fuck...i czuje ze chorobsko mnie bierze... 😞
A i podejrzewam ze okres przyjdzie...bo brzuszek pobolewa tak fest...wiec ze starania pewnie nici... 🤨 🤨 🤨
buziole 😘 😘 😘