Skocz do zawartości

Pazdziernik 2009...:):):) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka 🙂jestem.....w pracy w miare ok....nie jest idealnie ale da sie rade przetrwac 🙂dziewczyny co jest ze mna nie tak...nie moge zajsc w ciaze...chociaz z moim bardzo chcemy i probujemy w dni ktore trzeba... 😞wlosy mi leca garsciami...moze jakies problemy hormonalne...umowilam sie do gina i dermatologa,mam nadzieje ze pomoga.... 🤨
co tam u was???? 😘 😘 😘 😘buziaki dla was i skarbow 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 425
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka
Malinko może Twój organizm potrzebuje jakichś brakujących witaminek i mikroelementów - powinnaś zrobic badania krwi a swoją drogą jak sie staracie o maleństwo to posiłkuj się kwasem foliowym 🙂
u mnie wieczne urwanie głowy 🙃 - zaczął się rok szkolny a więc i pilnowanie uczniaków i oczywiście dodatkowe wydatki 🤢
czasami brakuje i czasu żeby ze wszystkim nadążyć 😮
no i niedługo urodzinki Barta 😁 - naoglądał się reklam i chciałby Lego 😲
a co Wy kupujecie?
pozdrawiamy 😘

• Mamusie
siemka
Pogoda do d......normalnie żyć się odechciewa 😞.....jak sobie pomyślę,że znowu z pół roku siedzenia w domu to mnie h.. strzela.......Wczoraj moja Mama już węgiel kupiła na zimę....teraz drzewo jeszcze trzeba pociąć i modlić się żeby jakoś przetrwać mrozy....oby ich nie było.....
Malinko no to próbujcie 😜.....i tak jak Monia pisze kwas foliowy podstawa 😉.....Trzymam kciuki za szybkie wieści o 2 kreseczkach....
A co do urodzinek to u Nas pewnie będzie dominował ciekawski George,bo od kilku miesiecy jest na topie....a co do prezentu to jeszcze nie wiem,ale chyba coś z ciastoliny....albo lodziarnia albo cukiernia......
Przesyłamy buziaki i tulaki
😘 😘 😘 😘 😘

do dupy...mam dola...zawiodlam sie na wlasnej siostrze...a w dodatku Gracjan mnie dzis wykancza psychicznie...jest nieznosny,o wszystko beczy,wymysla,marudzi...mam dosyc... 😞 😞 😞chce uciec na bezludna wyspe.... 🤨 🤨 🤨

• Mamusie
siemka
ale zimnio 😮
Co się dzieje Malinko?.....głowa do góry 😎.....może hormony?....może....dzidzia będzie?
Moni jakTy kobito dajesz radę z tą gromadką swoją?.....bo ja wysiadam juz z samym Olim....
Cwane to takie,że masakra....a jak pyskuje.....Mówi do mnie teraz.....Ja do niego-Idziemy lulu....a on-NIER PÓJDĘ SPAĆ....JA SIE OBUDZIŁEM 😁.......albo wczoraj brata wywalił z pokoju....powiedział mu WYJDZ STĄD PELO....i wypchał go za dzrzwi i zatrzasnął 🤢......
Ale problem mam znowu z sikaniem,bo leje w gacie jak krowa i bezczelnie przychodzi do mnie i mówi....ZESIKAŁEM SIĘ W GACIE 😮.....Ja nie wiem co z nim jest nie tak,bo ostatnie dni to leje tylko w portki i w ogóle nie chodzi do toalety.....masakra....ja jestem przerażona,gdzie to będę teraz suszyć,bo codziennie 1 lub 2 pralki chodzą 😞
Pomóżcie koleżanki,bo ja wysuiadam juz z nim
Aha i piszcie co tam szykujecie na urodzinki i co kupujecie?
Pozdrawiam
😘 😘 😘 😘

czesc........maxaro nie pociesze cie zbytnio bo Gracjan dalej w pampku lata...na nocnik jest znowu wielkie NIE...a jak sie pytam gdzie sie robi kupke i siku to mowi na nocnik!cwaniak maly...!ja juz wysiadlam narazie z tym...zmeczona jestem i nie mamjuz sily do tego...mam nadzieje ze sie dostanie do przedszkola...tu dzieci jeszcze jak maja pieluche to ida z nia...a slyszalam ze nawet przy dzieciach moze szybciej zalapie...i gdzie nie gdzie przedszkolanki ucza...moze u obcego szybciej sie przekona niz ze mna...a moj maz ma to w dupie...ja sie przejmuje a on nic... 🤨ah siostra mi nie chce pomagac przy pilnowaniu Gracjana...powiedziala mi ze za malo jej place... 🤨 🤨a ja sama dostaje z tego marne grosze...a smutno mi sie zrobilo i przykro bo ja jej synem sie opiekowalam jak byl malutki(teraz ma prawie 16lat)a ja tu zadnej pomocy nie mam...nawet u osoby tak mi bliskiej... 🤨
A co do ciazy to watpie...raczej nerwice mam przed okresem...hi...bo tak za 2dni powinnam dostac... 😉
Ja Gracjanowi wyprawiam urodzinki w sobote...bedzie tort z myszka miki...i przyjda nasie znajomi z synkiem...kolezanka tez ma wtedy urodziny tak wiec szykuje sie bardzo wesolo... 🙂musze pomyslec o jakichs atrakcjach dla mlodego...a kupujemy mu rowerek ten biegowy...bo bardzo chce... 🙂juz sie nie moge doczekac 🙂ogolnie to jutro konczy mlody 3latka...ale to zlecialo... 🙂
buziaki 😘 😘 😘

• Mamusie
GRACJANKU KOCHANY ŻYCZYMY CI DUŻO ZDRÓWKA,UŚMIECHU....ŻEBYŚ BYŁ GRZECZNYM CHŁOPCZYKIEM I WSPIERAŁ SWOJĄ MAMUSIĘ....NO I SZYBKIEGO POZEGNANIA Z PAMPERSAMI,BO JUŻ DUZY CHŁOPCZYK JESTEŚ 😘 😘 😘 😘 😘
A co do tego rowerka to na pewno będzie zadowolony.....Oliś już śmiga na nim jak wariat....as kask to wyglada jakby czołg po nim przejechał 😁
Malinko to Gracjanek ma teraz fazę na Mickey?.....Oliś miał w zeszłym roku tez i tez torcik był z Mickey i balony,bubeczki itp.....
A w tym roku panuje ciekawski George
Pozdrawiam

Dzieki dziewczynki za zyczonka...buziaki od Gracjanka przesylam... 🙂juz sie niemoge doczekac imprezki urodzinowej w sobote.. 🙂i sie zastanawiam czy Gracjana juz do przedszkola na trzy godzinki nie poslac...hm czy zaczekac do stycznia... 🤨

Piekny tort Monia... 🙂podziwiam cie jakty na wszystko znajdujesz czas... 🙂normalnie jestes super babka... 🙂Gracjan chory... 😞 😞 😞znowu... 😞 😞 😞a ja dzis do pracy na popludnie... 😠i szukam niani...dzis mam jedno spotkanie...tak sie boje zostawiac mojego skarba z obca osoba... 😞 😞 😞 😠ale ciesze sie bo odezwali sie z jednego przedszkola i od stycznia Gracjan bedzie przedszkolakiem...narazie trzy dni w tygodniu po 5godzinek dziennie... 🙂

• Mamusie
malinka24 napisał(a):
Piekny tort Monia... 🙂podziwiam cie jakty na wszystko znajdujesz czas... 🙂normalnie jestes super babka... 🙂Gracjan chory... 😞 😞 😞znowu... 😞 😞 😞a ja dzis do pracy na popludnie... 😠i szukam niani...dzis mam jedno spotkanie...tak sie boje zostawiac mojego skarba z obca osoba... 😞 😞 😞 😠ale ciesze sie bo odezwali sie z jednego przedszkola i od stycznia Gracjan bedzie przedszkolakiem...narazie trzy dni w tygodniu po 5godzinek dziennie... 🙂

to super że Gracjan będzie mógł przebywać z rówieśnikami 🙂 no i zdrówka dla niego 😘
u mnie w piątek Tośka zaczęła gorączkować a w nocy wymiotowała 😮 a ja rano w sobotę do pracy szłam za ściśniętym żołądkiem z nerwów 🤢 as jak wróciłam to na pogotowie bo 39,5 gorączka - a na pogotowiu 3 godz. czekania 😮 😮 😮
i ponoć jakiś wirus - gardło czerwone,katar i temperatura - dostała eurespal i spray do gardla a marudzi ło rany....
a Bart po imprezie zadowolony 🙂 dobrze że chociaż on zdrowy 😉

miłego dnia 😘 😘 😘

• Mamusie
dobry dzień 🤪
no u nas już lepiej uffff 😆 Tośka czuje sie już dobrze i broi 😲 hehe - no na razie cała reszta zdrowa i oby tak zostało 😉
Bart ma 3 lata 😮 i Wy mi powiedzcie kiedy to kurczę minęło 😮 🙃
Teraz Oliśka kolej hihi 😜 😜 😜
nasze kochane spryciaki łobuziaki niech no dalej rosną i się rozwijają byle w zdrowiu 🤪

miłego dzionka kochane 😘 😘 😘

hejka 🤨ja do pracy...ranne zmiany teraz a nocka do d... nie moglam spac,co chwile sie budzilam...ah problemy mnie przytlaczaja....z siostra sie poklocilam tak ze teraz sie nie odzywamy do siebie... 😞 😞 😞ale jestem zla na nia i jest mi tak bardzo przykro... 🤨 😞moj mnie wkurza bo w domu by chcial blask i zebym pracowala...a ja juz nie daje rady...zmeczona jestem jak nie wiem...ledwo prace ogarniam a jeszcze dom i Gracjan.....w wekend bym chciala usiasc i odpoczac wreszcie a nie latac i sprzatac w calej chacie...caly czas sie z moim kloce...nie dosc ze w tygodniu sie nie widzimy to w wekend zamiast jakos fajnie ze soba pobyc to non stop awantury... 😠 😠 😠 😞 😞 😞a i mlody tez ostatnio nieznosny...ale co sie dziwic jak starzy caly czas krzycza na siebie... 🤨 🤨przepraszam ze wam tu smece...ale zycie czasami mnie przerasta.... 🤨 🤨pozdrawiam 🤨 😘 😘 😘