Skocz do zawartości

Pazdziernik 2009...:):):) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

hejka>>> 🙂boze Maxara juz myslalam ze tu nie zagladasz... 🥴u nas dalej pampers...byly 3tygodnie walki o majtki i nam nie poszlo bo gracjan zaczal wstrzymywac siku i kupe...i byl krzyki placz...ogolnie wszystko rozumie kiedy chce siku i kiedy kupe...ale boi sie nocnika i kibelka...a kupe jak widzi to krzyczy mama wez to tez sie boi...i tez mi walil do majtek...strasznie to frustrujace jest...ale daje mu jeszcze z tydzien i zaczynam od nowa...czekam bo z przedszkola maja ekspertke od odpieluszkowania przyslac...hi...moze mi jakos pomoze...doradzi...eh...nie mam sily...a poza tym to mam znowu kryzys w zwiazku...coraz gorzej...mam dosyc...nie wiem co robic... 😞pozdrawiam 😘

• Odpowiedzi 425
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
siemka
Co tam? 😉
Malinko a jak w przedszkolu Gracjanek?.....jak z angielskim i w ogóle jak się zachowuje?No i co ta Pani od odpieluchowywania Wam mówi?....bo może ma jakieś myki na takich ojszczynogów 😁.....pisz jak coś wiesz to chętnie skorzystam 😁....
Pozdro

Hej 🙂gracjan przedszkole bardzo lubi...tylko wiecej mi teraz choruje oczywiscie...ten tydzien byl trzy dni w przedszkolu i dwa w domu bo znowu kaszel ma okropny... 😞a z pania od pieluch sie jeszcze nie widzielismy moze w tym tygodniu wrescie...szczerze to czekam na wiosne i ruszam ostro z odpampersowaniem...bedzie najwyzej z golym tylkiem latac... 😉pozdrowienia 😘 😘 😘

• 3 tygodnie później...
  • Mamusie
kurcze 😠
pisałam z 10 min posta i mi wcięło 😠
Więc w skrócie
Malinko co u Was?
Moni jak zdrówko?pisałaś kiedyś na fejsie coś o szpitalu......Mam nadzieje,że ok i tulasy
Zasypało nas ....rano -10 🤢....teraz topnieje
Oliwier szaleje tak,ze szok.....ADHD.....
Buziaki i pisać mi tu
😘 😘 😘 😘 😘

Hej 😘ja do pracy wlasnie sie szykuje... 😉eh zla jestem wczoraj poklocilam sie z moim o moja siostre...bo dzwoni do mnie tylko kiedy mnie potrzebuje...a jak ja prosze przyjdz...bo np zle sie czuje,posiedz ze mna to nie...mam dosyc tego...moj jest zly na nia i najgorsze ze on ma racje...przykre to... 😞dobra koniec marudzenia... 🙂u nas w miare ok,gracjan do przedszkola chodzi...moze od stycznia juz do szkoly pojdzie...ale to jeszcze nic pewnego...fajnie gada juz no i niestety zaczal powtarzac brzydkie slowa...np....ja pier....le....ale mam nadzieje ze mu to przejdzie...i mojego m. wyzywam zeby przy malym staral sie nie przeklinac... 😞moj siedzi na zwolnieniu lekarskim juz 4tydzien,bo ma problemy z plecami...a niech juz idzie do tej pracy bo mam go dosyc...he...ile mozna z chlopem siedziec... 🤨
Czekam na wiosne... 🙂 🙂 🙂
Maxara jak tam Oli...???i co tam jeszcze u was slychac??
Monia odezwij sie...czy wszystko jest ok...??? 🤨jak tam twoje dzieciaki?
A jak tam wasi mezowie sie spisuja...?ja to juz mam baterie na wyczerpaniu... 😠 😠 😠
Buziaki i pozdrawiamy z Gracjankiem 😘 😘 😘

• Mamusie
siemka
Malinko co do chłopa to ja mam na szczęście spokój,bo od końca listopada jest jak wiesz w Anglii.....ale i tak się z nim kłócę przez telefon albo na skypie ....głównie o pieniądze 🤢....
Oliwier szaleje w domu już się nie mogę doczekać kiedy będę go mogła wywalić na podwórko 😁.....jezdzi po domu na rowerze,na hulajnodze,wymyśla ,zabawkami się w ogóle nie bawi....teraz ma fazę na ben10....ale widzę,że jeszcze za młody na takie bajki,bo np.wczoraj oglądał przez dziurkę w drzwiach,bo się bał jakiegoś dziadka 😮.....a z przeklinaniem to tez tak ma głównie przez chłopaków starszych....ostatnio sobie kolegów naspraszali na kompa i siedzą sobie ,a Oliwier jaka duma ,ze z nimi przebywa......no i w końcu ich zwyzywał od cweli i frajerów ☺️....ale to są teksty chłopaków....
No nic pozdrawiam ,bo przyleciał i chce żeby mu krecika włączyć
Monia ponawiam prośbę o odzew
😘 😘 😘 😘 😘

Hej 😉co tam u was..? Ja czyms sie wam pochwale...mysle ze tak na 99% jestem w ciazy 🙃dwa testy pozytywne.... 😮slabsze drugie kreski ale sa! Boje sie jak to bedzie z praca i wogole... 🤨po wekendzie zrobie kolejny test...ale mam przeczucia ze tym razem to jest ciaza 🙃

Dzieki maxara 😉juz raczej to pewne...bo @@@ nie mam od kilku dni....no i testy raczej nie klamia...narazie jestem w wielkim szoku...bo jak o tym myslalam i chcialam drugiego dziecka to nie bylo a tu pyk jeden msc i dwa razy i jest... ☺️boje sie o prace bo robie tymczasowo i nie mam umowy...ale narazie nic im nie powiem...niby tu jest tak ze nie moga mnie za ciaze zwolnic... 🤨oby tylko wszystko bylo ok z fasolka.... 🤨mam nadzieje ze ta ciaza mnie tak nie umeczy jak pierwsza....mdlosci itp... 😮zapytalam sie gracjana czy chce dzidzie to powiedzial...nie 🙃ale juz na to zapozno hihi 😜

Maz sie cieszy...mowi ze czas najwyzszy na to...mowi ze troche sie boi ale ze damy rade...ja wiecej od niego panikuje.... 🤨zrobilam 3test i teraz sa widoczne dwie czerwone krechy.... 🤪 🤪 🤪

czesc 🙂w miare dobrze sie czuje... 🙂tylko czasem brzuszek pobolewa,mam nadzieje ze to nic zlego... 😞no i piersi mnie bola i sa bardzo delikatne...a poza tym to jestem strasznie nerwowa,moj m. ma ze mna przesrane...dziwie sie ze ze mna wytrzymuje he... 😜byle glupota a ja juz krzycze... 😁dwa dni jeszcze w pracy i cztery dni wolnego... 🤪 🤪buziaki 😘

hej...swieta swieta i zaraz po swietach...co tam u was dziewczyny???chociaz Monia to chyba nas juz zostawila... 😞a mnie pomalutku dopadaja mdlosci...znowu to samo przechodzic...az sie boje... 😞19 ide na pierwsza wizyte do ginekologa...oby wszystko bylo ok...trzymajcie kciuki.... 🙂buziaki 🙂

hej 🙂Maxaro...powiem ci szczerze ze sama nie wiem...to bylo jakis tydzien po okresie...hmm...u mnie ta ciaza to szok...jeszcze do mnie nie doszlo...hihi 🙂jak mi nie dobrze... 😞zbieram sie do pracy... 🤨buziaki 😘

Hej...co tam u was????u mnie nadszedl czas mdlosci i zlego samopoczucia... 😞 😞 😞jeszcze wczoraj moj m. mi opowiadal ze jego rodzice naskoczyli na niego o moja ciaze... 😠 😠ze strace prace itp....ku...wa a co im do tego... 😠 😠 😠

• 2 tygodnie później...
Hej 🙂Oj Maxaro widze ze i ciebie wcielo... 😞ja ledwo zyje...mecza mnie okropne mdlosci,wymiotuje i jest tragicznie...7tydzien za mna,za tydzien wizyta u ginekologa... 🤨cale dnie po pracy spie,nie wiem ile jeszcze dam rade,niech to sie juz skonczy...ciezko mi cokolwiek jesc...wszystko jest ble... 😞pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Hej...a tu dalej pustka...eh nie dobrze... 😞ja wlasnie wrocilam od mojej siostry iGracjan zostal u niej,nie chcial ze mna wracac...moj duzy chlopak... 🙂ja dalej sie z wymiotami i mdlosciami mecze... 😞bylam u lekarzai widzialam fasolke i co najwazniejsze serduszko juz bilo... 🙂zaraz 9tydz odliczam dni do konca zlego samopoczucia...szczerze mam dosyc,czuje sie okropnie... 😞w miedzy czasie gracjan byl chory...gardlo zawalone,goraczka,dziecko sie przez rece przelewalo,przez dwa dni nie tknal jedzenia...dostal antybiotyk i na szczescie przeszlo...i moje dziecko znow jest pelne zycia i energii... 🙂co tam u was...?oj Monia wyczuwam u ciebie jakies powazne smutki i klopoty?cos sie musialo zlego wydarzyc... 😞odezwij sie bo mysle o tobie i martwie sie... 😞maxaro jak tam?pozdrawiam 😘

• 2 miesiące później...
  • Mamusie
o mamuniu...tak dlugo mnie tu nie było a tu takie nowiny 🤪 😮 🙃 🤪 😮 🙃 🤪 matko Malinko to już polowa u Ciebie - jakze się cieszę i gratuluję z całego serca kochana...
przepraszam Was za taka ciszę ale u mnie nie wszystko gra i tak czas zapiernicza że szok...
aktualnie chodzę na rehabilitację tylko nie bardzo widzę poprawę 🤔 kręgosłup tak daje mi się we znaki że jejku
Bartek od września idzie do przedszkola 😁
a Tośka zaraz kończy 2 lata 😮 😮 😮 🤪 i kiedy ja siępytam to minęło ....
pozdrawiam Was serdecznie i obiecuję zaglądać częściej 😎