Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2010 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Perelka napisał(a):
Hej Kasiula śliczne sątwoje pociechy 😘widzę ,że pięknie zajęłaś się tym forum gratuluję pomysłów 🙂Jezu jak mi się czasem nudzi a nie ma z kim poklikać 😞ostatnio jakieś pustki na naszym wątku 😞

no patrz tak pięknie napisałas..a ja dopiero to zauważyłam...DZIEKUJĘ....az się zaczerwieniłam... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

elle napisał(a):
😉

Chciałam tylko zawiadomić, że tu zaglądam i podglądam dzieciaczki 😁
Żeby nie było, że z przyczajki :P
😁 😁

Elus fajnie ze jestescie 🙂
Pisz co u malutkiej bo kilka dni nie ogladalam fotek patrze a ona taka duzaa 🙃
Co u Ciebie?

Kasiu no co Ty z nudow sie nie pobawimy w ciuciubabke?? 🙂 🤪

• Mamusie
Niunia okej zdorwa, mamy pierwszego ząbka wyszedł, kilka dni temu 🙂
Wrzasku nie było ale biegunka ciągle jest.
Tak to okej, rozrabia, raczkuje, jak ma sie czego złapać to sobie chodzi 🙂
Także rośniemy, rośniemy 🙂
a jak Marcyś?

Witaj Eluś 🤪 🤪 jak miło ,że się odezwałaś proszę częściej hasło poślę ci na wiadomości prywatne na mamuśkach 😉Super ,że wszystko w porządku i gratuluję pierwszego ząbalka 😘

musze posmecic na tym forum po raz pierwszy MAM JUZ DOSC WSZYSTKIEGO z mila checia bym walla to wszystko i poszla w pizduu 😞caly dom z ogrodem na mojej glowie trojka dzieci rachunki itd a ten mi mowi ze mam nienarzekac i byc szczesliwa sie odzywa ten co ma tylko prace na glowie .PRZEPRASZAM ALE NIE MAM Z KIM POROZMAWIAC I SIE DOLUJE Z DNIA NA DZIEN CORAZ WIECEJ ;(

Nie wiem co Ci doradzic...
Nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak Ci musi byc ciezko z gromadka 🤨
My narzekamy na jedno dziecko ze az wstyd 🤨
A nie moze Ci babcia np zabrac ich na chociaz 2 3 dni? ze niby wakacje? albo na jakies pol kolonie wyslac? co wiesz mieli by chodz na kilka godzin zajecie?

Wiem ze mi latwo pisac nie bylam nigdy w takiej sytulacji, ale facetom to wszystko tak latwo sie mowi... a kurde tak jeden dzien sie zamienic... jeszcze w dzien okresu...
to by tego dnia nie rpzezyli albo zadzwonili po jakas pomoc.
A kobieta to wszytsko musi znosic 🤨

Aniu babcia z nami mieszka wiec kicha a na pol kolonie ehhh za mali no wlasnie tez juz wczoraj sie go zapoytalam chcesz go posle ci go a on kogo ja ze Pawla a ten ja pracuje mowie co z tego na plecy i idz albo se wejz wychowawcze i sie mecz ehhhhhhhhh szkoda gadac i slysze ciagle ze narzekam jak przedtem byl z nami to ja nie narzekalam na nic i bylo dobrze a teraz ryczec mis ie chce 🥴jejku Marcel jest przekochany 😘

No Marcys... kurde ma antybiotyk... augumentin es
i do tego probiotyk...
i ma biegunke, juz wczesniej po pulmeo mial takie ze powiem sranie 😮
ale teraz to masakra.
I dalam mu jagody lyzeczke moze zjadl... ale tu laska pisala ze jak chory to nie dawac.. nie wiem czemu? 😞
i podwujna dawke tego LACIDO BABY
i kupa byla ale juz nie taka rzadka.
I nie wiem czy to zatrzymaly jagody czy to LACIDO..
No i czy czasem nie rpzez te czopki?
jutro zobacze i znowu bede chyba musiala isc do neigo albo dzwonic jak lepiej nie bedzie bo nie chce wiesz sie rzadzic z lekami i to takimi.

A 2 broszka ze kur***** przychodze z piwnicy a szwagier mu loda daje i mowie ze nie dawaj... nie wolno mu a ten ze on i tak juz zjadl 😮 a ja ze kurna to na co te leki, ze tyle kasy za nie dalam i za nastepne on bedzie placic.
Wogle pomidorowke jadl zajadajac czekoladowym ciastkiem.
Normalnie tu jest armagedon 😞
Nie wyobrazam sobie jak pojde tam, sama bede.. ciezko sie bedzie go przestawialo ale tak byc nie bedzie.

dam rade jakos 🙂

A co do tego kochaana ze ja mam trzy a wy po jednym to nie ma znaczennia poczatki zawsze sa trudne ja dosc ze mialam trudne przy malej bo nie sypiala prawie wcale a w nocy o 4 rano szla spac dopiero z wielkim wrzaskiem to do tego maz alkoholik i taki moj los byl ze najlepiej uciekac a ja chcialam ratowac malzenstwo i o syna chcialam dac i co dalam i o masz jeszczw gorze nigdy nie robcie tego bledu wiem ze siie dobrze mowi 🙂

No bo to jest ze jednak on sobie d tak posadzi i ma gdzies.. pogadacie troche i tyle.. on tylek sobie jak swoje odpracuje wylozy a ty gibiesz non topa.
Taka jest kurna Polska, chcesz meic to rob jak wol za gorsze, a jak nie to trzeb a wyjechac niestety 😞

A jaks ciotka wujo? chociaz pojedynczo zeby ich zabrali?
za mali? ale mi nie chodiz o wyjazd... tylko o zajecia takie gry zabawy w szkolach? na basenach kino itd.. nie ma u Was czegos takiego? 🤨

No na antybiotyki trzeba uwazac bo odwadniaja organizm dobrze zrobilas bedzie dobrze a tego twojego szwagra pogielo jak dziecko ma angine i loda 😮ANIU BEDZIE DOBRZE DASZ RADE bedziesz musiala go przestawic trochhe sie nameczysz ale skutki bedzie widac po kilku dnaich 😘

mam jednego brata a ten wyjechany na wczasach a u nas nie ma takich rzeczy to wiocha zabita deskami dzieciaki lataja po ulicach i po boiskach powiem ci ze naprawde zaluje ze nie mieszkamy blisko siebie wszystkie bysmy se babski wieczor na grillu zrobily 🙂

Mi nie przeszkadza ze on mialczy troche bo cos nie po jego mysli wiec wiesz... 🙂 robie swoje i juz 🙂
a tu widzisz. Ale srac ich
A ten antybiotyk to co mowisz. ze to podwujna oslonowe da rade tym kupom? bo ja nie wiem czy to tak ma byc?
a pic pije ale zeby az tak duzo to nie... bo on sie boi ze to lek.. jak siadam z nim na krzesle to mi wieje bo mysli ze mu bede nos czyscic 😮 🙃 ehhe

A poczatek nie poczatek, bo przeciez przerwe miedzy dziecmi a Pawelkiem masz no duza, to tez jest inaczej wejsc w pieluchy a to Wika chce kanapke a to znowu Piotrek bedzie chcial cos tam i tak wiesz ciezko dogodzic jednemu a gdzie 3.. wiem to od 2 ftr bo nas 3 bylo i no matka jedna to sie rozdwajala czasem