Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2010 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eheh te wieczory to czasem niebezpieczne by byly jak by fala dola przyszla to nie wiem czy na jednym winku czy czym mocniejszym by sie skonczylo 😜
Ale no milo by bylo 🙂
No na wsi czasem dzieciakom trudno zajecie znalesc 🤔

A Marcel nie chodzi sam, stoi tylko:P heh
za 2 rece to nawet biegnie a za jedna chodzi kroczek stoi kroczek stoi, tak dostawnie 🙂
i po schodach tez zasuwa 🙂

jee to fajnie uu kiedy moj zacznie ehhh chociaz za rece leci sam stac no jeszcze nie w lozeczku widze ze probuje a na ty grilach to fakt jak doly to by moglo byc niebezpiecznnie hehehe

a siku chodza sami hihihi jak ja bym chciala tak jak mala robila ehhh miala roczek to wolala ze chce siku i mowila gdzie mieszka ale u chlopakow to ciezka sprawa wszystko pozniej robia

no o Ciebie mi chodizlo ze jak by Tobie Ci sie zachcialo 😜 ehe
serio tak robila?? lo eheheh 😜

Marcel dzis we wannie sobei smeral i siku robil.. eheh jak to smiesznie wygladalo przez przypadek wyszlo ze trzymal sobie siusiora jak sikal:P ehhe

No co Ty 😁 Bogata bede 🙃 🙃 😜

hehe no niezle no to pierwsze siku ma za soba 😜wiesz jak ciezko nauczyc chlopca siuku na stojaco do wceta o matko zamiast ojciec nauczyc syna to ja musialam hehe Pawel tez sie tak smyra i jak tylko gola dupe ma to zaraz lapie tam gdzie nie ma 😉Co planujecie na roczek???

My skromnie bardzo bo cienko troche..
torta placek kawa i nic wiecej, i to chyba na raty bo moja rodzina nie gada ze soba a wiesz czy zawesci czy zaprosic do siebie babcie ktora ciagle cos pomoze to glupio 🤨 i nawet nie mysle ze nie uczestniczyla w jakis tam sposob w tym.
Jedynie co to chcialam balony pelno tak kolorowo,torta mu super zamowic jakiegos 😉
A Wy?
U Was jest zwyczaj np dawania na msze z tej okazji? Bo mi T z tym wyjechala i powiedzilam ze nie ma mowy

no wiec tak u nas zawsze na roczek na msze sie daje i z dziecmi ktore ida do chrztu to ksiad odnawia im to ja mam tylko chrzestnych malzensto z dwojka dzieci to wiesz skromny obiadek torcik i baloniki ja nie lubie wielkich uroczystosci chociaz bym mialla gore kasy to mam to gdzie to ma byc dla dziecka a nie na pokaz heh wyrazilam swoje zdanie 😜no a u was na raty to tez przesrane 🤢

wiesz no jako ze na poprawiny... Ale no trota 2 bede musiala kupic przeciez nie wystawie rozkrojonego czy jak... 🤨
A to ja nie wiedzilaam ze jest taki zwyczaj 😮 u nas nie bylo chyba czegos takiego 🤨
hmm...

Nic ide spac bo umeczona jestem a pobudka z kurami pewnie znowu 🤔
nie wiem czemu te dzieci sie tak budza, ze jasno juz czy co 🤨

Kolorowych 🙂

• Mamusie
u nas impreza roczkowa jeśli tylko będzie pogoda odbędzie się na działce.Mamy długie ławy i stoły ustawi się je pod winogronem w cieniu...Z jednej knajpy pożyczyłam takiego metrowego,szerokiego grilla..jakieś sałatki ..lody...Mamy tam huśtawki,piaskownice,namioty,domki,może będzie basen dla dzieci,których będzie z moim 5-cioro...Muzyka-wiec tańce,hulańce,swawola.. 😁..a wystrój planuje robić taki kolorowy..balony,serwetki,naczynia plastikowe,jakieś może girlandy okolicznościowe..i wszystko z Myszką Miki..
naczynia jednorazowe....

Ooo Kasiu to bedzie biba na 100 🙂
A Majka bedzie zachwycona 🙂
Czapeczki tez bedziecie miec?? 🙂 hihi
Az chcilabym miec takie urodziny 🙂)))

Talerzyki bajera.. wlasnie tez mslalam zeby kupic takie w Manka Zlota Raczke... Ale mnie wysmiali 😮
BAlony i czapki i tak beda 😁 a reszta sie zobaczy 🤪