Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mówię Wam dziewczyny,że ta moja Majka się robi niemożliwa, na sekundę ją na łóżku (szerokim ) nie mogę zostawić bo tak się nauczyła turkać wokoło,obracając się na brzuch i z powrotem, że raz ją na samym brzegu złapałam... 😮 🤔 szok!
ona musi się wiercić przy wszystkim nawet przy jedzeniu, tak jest ruchliwa 😁 dotąd kiedyś walczyła o pilota aż doczołgała sie na drugi koniec łóżka i go złapała....

hej Mamcie 😘 czemu nic nie piszecie na naszym wątku? ja już teraz mam bardzo mało czasu dla siebie, tęsknię nawet za Majeczką bo przez pracę mam dla niej dużo mniej czasu i zwykle jak wracam do domu to Ona śpi 😞 więc kiedy tylko mogę to wykorzystuję czas by z Nią pobyć 🙂
Jutro idziemy na komunię a Maja znów zostaje z babcią, 😞 bo do lokalu nie ma sensu dziecka ciągnąć, a jest to komunia u znajomych i najchętniej wcale bym na nią nie szła,ale nie wypada bo to u koleżanki z zespołu męża ....już ustaliliśmy że nie będziemy tam długo 😉
Napiszcie co u Was i Maluchów 🙂 pozdrawiam- dobrej nocki 🙂

Magda.. no więc zostawiłam DZIECI z babcią i pojechałam kupić papier:P
Karpie mają żarcia na 2 miechy conajmniej bo zapominam im dawać więc starcza na długo 😁
My po szczepieniu DZIECKA oczywiście:P Waży 8 500 i nie wiem ile mierzy:P
ale duży chłop z niego 😁 zmierzę potem ostatnio miał 74 cm:P
Jadę jutro sama do Kielc i mi przykro.. znajomy mnie wyjebał.. miał jechać ze mną bo chciałam też zabrać starsze DZIECKO a on też na uczelni ma sprawę to mi dziś powiedział, że jedzie za tydz...
heh... a ja muszę jutro bo to ostatni termin:/
duuupaaa...

hej mamuśki 🙂
moja Maja też coś tam w tym nosku ma a wieczorem chrapiała jak zasneła...mam nadzieję,że to tylko tak z tej pogody...we wtorek idziemy na szczepienie,więc pewnie środę znowu będę miała z głowy... 😞 bo Majka zawsze na drugi dzień jest marudna

mój też po szczepieniach luz blues 😁
a nie wiem co mu jest.. czy to na zęby czy czegoś za dużo zjadł ale dzisaij 3 kupki były! 😮 no i zasypiać znów nie może:/ namęczy się biedak..

Gosiu 3 to nie dużo....ja jak narzekałam to teraz mam, dzisiaj popuszczała co trochę w pieluchę, chyba z 6 razy(rzadkie) jedynie po zupie zrobi inną a po samym mleku to nadal to samo, już nawet myślałam że może ma biegunke, ale ani temperatury ani nic nie ma....bawi sie ,jest radosna to chyba wszystko ok? a tak dużo kup robi już od jakiegoś czasu- nie codziennie ale dość często ostatnio....