Skocz do zawartości

Listopad 2010 | Forum dla mam

magda123_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• magda123_m

2792

• gosia2301_m

1533

• sweety_m

427

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ja wlazłam to już nikogo nie ma?
dupa.. to idę.. .

Matik już umie sam wstać 🙂 robi to szybko i z takim dumnym wyrazem twarzy 🙂 uwielbiam go! ale i tak wypożyczę na tydz jakby ktoś chciał 🙂
Nie było dzisiaj pobudki na jedzenie 🙂 a mnie i tak głowa boli...

• Mamusie
kkkkoralik napisał(a):
No oby nie zapalenie jamy ustnej właśnie moja córa miała i brrrrrrrrrrrr ale jak by zapalenie to by w całej buzi miała i na wargach i dziasła czerwone opuchnięte no i takie krostki raczej czerwone i bąbelki nawet

a na zapalenie czym leczyłaś? miała chyba antybiotyk... 😞

• Mamusie
kkkkoralik napisał(a):
miała antybiotyk ale ona to miała razem z zapaleniem gardła ale Ty byś musiała się przejść do lekarza jak jej nie przejdzie to bo biedna sie bedzie meczyć

no właśnie wiem...ale mam nadzieję,że to tylko pleśniawki i że aphtin pomoże 😉

• Mamusie
Iwona napisał(a):
magda123 napisał(a):
Iwona napisał(a):
😁 już wiem ,przeczytałam 😁 wolę nie pisać z czym mi się skojarzyło... 😁 😁

zboczuch 😁 😁 😁

Ej Ty "Nieprzyzwoita " przyznaj ,ze Tobie też haha 😁 😁

☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
anita123 napisał(a):
Cześć Dziewczynki 🙂
Dzisiejsza noc trochę spokojniejsza 🙂 Mała nie ma gorączki, krosty pomalutku znikają, ale jest strasznie słabiutka i ciągle śpi...
Wczoraj znów byliśmy u 2 lekarzy ..... 🥴 Najpierw prywatnie u pediatry.....która stwierdziła, że nie wie co może być przyczyną płaczu....brzuszek, płucka, gardło w porządku (stwierdziła, że te krostki to nie po wirusówce - tylko jakieś uczulenie - tylko od czego? - 🤨czyli zaprzeczyła diagnozę poprzedniego lekarza)....odesłała nas do laryngologa (nie mogliśmy żadnego natrafić - wszyscy na urlopach, więc pojechaliśmy na oddział laryngologiczny do szpitala) ....ten stwierdził, że uszka czyste, zdrowe - ale wykrył zapalenie noska i gardła - co lekarz to inna diagnoza 🤨Już mam dosyć tego jeżdżenia po lekarzach i ich trafiania gdybania.
Jeszcze tylko czekamy na wyniki badania moczu...

Iwonko Wszystkiego Najlepszego 🙂

Buziaki 😘

Cześć Dziewczynki 🙂
A u nas problemów ciąg dalszy.... 😞
W środę po odebraniu wyników badania moczu (dobrze, że znajoma przywiozła nam wynik z labol.ze szpitala z rannego badania) wieczorem pojechaliśmy do drugiego szpitala prosto na oddział dziecięcy.....i diagnoza .....Zapalenie Układu Moczowego.....albo zostajemy w szpitalu i robią badania i leczą....albo do domu i antybiotyk (zastrzyki) i rano posiew moczu na własną rękę....szok 😞....wybrała powrót do domu.....a w nocy wróciliśmy do swojego domu do Warszawy....aby iść do naszej lekarki, żeby ona podjęła decyzję.....a tu jak zwykle nasze cholerne szczęście....naszej lekarki nie ma do 04.07- wyjechała gdzieś....a inna lekarka, która nas przyjęła w przychodni stwierdziła, że jeszcze nie widzi potrzeby antybiotykoterapii.....ale jak naczytałam się jakie są powikłania po nieleczonym ZUM to..... 😞 😮 😮..... więc z powrotem do dziadków ( a to 200km drogi) - i dzisiaj rano znów jazda z moczem na posiew i badanie ogólne i 1 dawka antybiotyku....nie wiem czy dobrą podjęliśmy decyzję z tym antyb. ale już za długo zwlekamy - i boję się, że jak w porę nie zaczniemy leczyć to będzie wreszcie za późno....
Dziewczyny jestem wykończona 😞 😞